aga böyle saçma sapan yorumlar yapacaksan hiç yapma gözünü sevim bu ne lanBelki de Necati ile Raci ayni kizi seviyordu kiz Necatiyi secti ondan küstüler birbirerine ?
aga böyle saçma sapan yorumlar yapacaksan hiç yapma gözünü sevim bu ne lanBelki de Necati ile Raci ayni kizi seviyordu kiz Necatiyi secti ondan küstüler birbirerine ?
aga işte biz ona karışamayız adam zaten belli bir yaşa gelmiş bunlar büyük fedakarlık isteyen şeyler tamam hepimiz vadiciyiz ama ailemiz söz konusu olunca vadiyi kim aklından geçilir mutlu bir aileye sahip olmak necati abininde hakkıydı bizede Allah mesut etsin demek düşeraga işte sorunda burda bende necati abinin arkasındayım helal olsun adama diziyi yine en iyi şekilde yönetmeye çalıştı ve çalışıyor benim söylemek istediğim ayrılmalarında asıl sebeb Necati Şaşmazın karısından dolayı olduğunu beyan ettim yoksa Raci Şaşmaz ve ekipleri en büyük kazığı Necati abiye değil biz seyircilerine attılar.
aga keşke evliliği şimdi yapsaydı evlilikten dolayı dizide bozuldu
Az kafayi dagitak diye yaptim aga yoksa bende biliyomaga böyle saçma sapan yorumlar yapacaksan hiç yapma gözünü sevim bu ne lan
aga sen de var ya öyle şeyler yazıyon ki insan ne oluyo diye bi kalıyo yaniAz kafayi dagitak diye yaptim aga yoksa bende biliyom![]()
aga kafayı dağıtmayak gözünü sevim böyle yorumlar yapma yaAz kafayi dagitak diye yaptim aga yoksa bende biliyom![]()
tabiki öyle aga en doğal hakkı sonuçta ama bence burda en büyük sorun karısıdır hatırlarsanız maskeli bölümlerde daha necati şaşmazın dizi de oynamayacağı haberleri çıkmıştı ben karısın artık diziyi bırak demiş olabileceğini düşünüyorum o da bu konuyu kardeşleri ve senaristlere söyledikten sonra olaylar bu safhaya kadar geldi malesefaga işte biz ona karışamayız adam zaten belli bir yaşa gelmiş bunlar büyük fedakarlık isteyen şeyler tamam hepimiz vadiciyiz ama ailemiz söz konusu olunca vadiyi kim aklından geçilir mutlu bir aileye sahip olmak necati abininde hakkıydı bizede Allah mesut etsin demek düşer
Tarzimiz benim hayatimi yazsam roman olur cilt cilt. Ben bu yasima kadar baya sey yasadim sanirim.erkenden olecem Yavuz Sultan Selim gibi o da babasindan bedddua yemis az yasamamis ama baya isler yapmisaga sen de var ya öyle şeyler yazıyon ki insan ne oluyo diye bi kalıyo yani![]()
Adama en hafifinden cussssssss derler ali surmeli mi kim hakan boyav mi kim takas ne olur mantikli ol asil kenan coban kim vadide limonata dagitan bir arkadasti ne gecmisi var bu kim dedigin adamlarin tiyatro gecmisi saymakla bitmez sen bilirsin sana da demistim kenan coban cok iyi biri benim 2 saat kadar muhabbet etmisligim var harika bir insan ama mukayese ettigin kisilerin yanindani birak uzagindan bile gecemez biraz izan ve insafya abi bırak Allah aşkına ne demek ne izleyeni var kara kimdi daha düne kadar yoktu zaza kim
abdülhey bunlardan çok daha efsane ve fenomen
efsaneleri ezdirmeyelim tamam sattı bizi ama kurtlar vadisi denilince akla gelen 3-4 isimden biri abdülhey dir
aga siz beni hala anlamadınız sorun evlenmeside değil karısı.adam 40 yaşına gelmiş evlenmeyecek mi
ne zaman evlenecek 60 yaşında mı en büyük hakkıdır bu
adam gençliğini vadiye verdi tam 11 yıl
ben sonuna kadar ustamın arkasındayım
aga kafayı dağıtmayak gözünü sevim böyle yorumlar yapma ya
abi ben tiyatro geçmişi olarak kıyaslamıyorum zaten tabi ki haklısın ali sürmeli ve hakan boyav ömrünü bu işe vermiş ve bu ülkenin en iyi oyuncuları arasındaAdama en hafifinden cussssssss derler ali surmeli mi kim hakan boyav mi kim takas ne olur mantikli ol asil kenan coban kim vadide limonata dagitan bir arkadasti ne gecmisi var bu kim dedigin adamlarin tiyatro gecmisi saymakla bitmez sen bilirsin sana da demistim kenan coban cok iyi biri benim 2 saat kadar muhabbet etmisligim var harika bir insan ama mukayese ettigin kisilerin yanindani birak uzagindan bile gecemez biraz izan ve insaf
aga ne olursa olsun hepsi diziyi bıraktı madem öyle büyük sorun var yapımcıs sensin senarist sensin diziyi bitir adam akıllıaga siz beni hala anlamadınız sorun evlenmeside değil karısı.
Aga bu mesajın bana pompy nin mesajlarını hatırlattıTarzimiz benim hayatimi yazsam roman olur cilt cilt. Ben bu yasima kadar baya sey yasadim sanirim.erkenden olecem Yavuz Sultan Selim gibi o da babasindan bedddua yemis az yasamamis ama baya isler yapmis![]()
Yok artik cok komikmis gardas tesekkurlerYakında Acun tv8 e alır Kurtlar Vadisi ni![]()
Komiklik olsun diye demedim zatenYok artik cok komikmis gardas tesekkurler
O zaman baya hatali bir dusunceKomiklik olsun diye demedim zaten![]()
sanmam aga tv8 işi zorKomiklik olsun diye demedim zaten![]()
Ben pompyim agaAga bu mesajın bana pompy nin mesajlarını hatırlattı![]()
Neresi hatalı bir düşünce Acun nerede basarılı bir yapım var kendi kanalına çekmeye çalışıyor yakında Kurtlar Vadisinide çeker o anlamda dedim ...O zaman baya hatali bir dusunce
Acun bu herşey beklenirsanmam aga tv8 işi zor![]()
Acun kimki Vadiyi alacakNeresi hatalı bir düşünce Acun nerede basarılı bir yapım var kendi kanalına çekmeye çalışıyor yakında Kurtlar Vadisinide çeker o anlamda dedim ...
Acun bu herşey beklenir