Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aslında Gökhan Kırdar Pusat için Hekimoğlu'nu yeniden düzenlese offf hayali bile güzel tulumlu versiyon :)

Bu arada Vadi'ye bu sezon 1'i yabancı 3 ünlü oyuncu geliyormuş. Kaynak sormayın içeriden haber :)

ilk bölüm çok hüzünlü olur mematinin ölümüne benzer bi bölüm bekliyorum
usta yönetmenler olunca çok daha iyisi bile olabilir
Sen bu yazdığına inNıyor musun asla hüzün olmaz yalandan mezar sahnesi olur adamı satana birde hüzünlü sahne mi yapacaklar
abi mematide satmıştı :D orası ayrı karakterin bi büyüklüğü var ilk bölüm çok hüzünlü olacaktır
o zaman abdül sattı diye polat intikamda almasın üzülmesin olur mu :D
mematiden daha çok üzülkecek polat çünkü abdülü daha çok sevdiğini düşünüyorum :D

Kurtlar Vadisini bu seon izlemeye karar verdim arkadaslar sizce cok yabancılık çeker miyim diğer bölümleri izlememekten kaynaklanan ? @takas

Aslında Gökhan Kırdar Pusat için Hekimoğlu'nu yeniden düzenlese offf hayali bile güzel tulumlu versiyon :)

Bu arada Vadi'ye bu sezon 1'i yabancı 3 ünlü oyuncu geliyormuş. Kaynak sormayın içeriden haber :)
yabancı isim kesinlikle bekliyorum zaten başka bilgi var mı aga ve de kesin mi bunlar :D

aga adamın şöhretini bilmiyosun sanki :D tüm yatırımını inşaat sektörüne aktarmış dizi falan yazmaz bence bu saatten sonra

anlamıyorum ben bu adamı yav Türkiye nin net 1 numaralı senaristisin vadiyi bıraktın bari başka bi dizi yaz

Raci Şaşmaz'ın vadiyi yazdığı dönemlere bi bakın kusursuz neredeyse
işte bir 2.cisini neden yazmasın :D

yabancı isim kesinlikle bekliyorum zaten başka bilgi var mı aga ve de kesin mi bunlar :D
Yabancı ünlü çok sürpriz bir isimmiş yakın zamanda Türkiye'ye gelmiş bir bayan oyuncuymuş. Sanırım Mona karakteri geri dönüyor :) :) Onun dışında bir bilgi yok okuma provaları yapılıyor.

abi mematide satmıştı :D orası ayrı karakterin bi büyüklüğü var ilk bölüm çok hüzünlü olacaktır
o zaman abdül sattı diye polat intikamda almasın üzülmesin olur mu :D
mematiden daha çok üzülkecek polat çünkü abdülü daha çok sevdiğini düşünüyorum :D
Memati satmadı takas adam kaç kere oynamak istemediğini tv de söyledi Abdülheyde öyle deîl