sende sakin ol biraz aga ya offAcun kimki Vadiyi alacak
sende sakin ol biraz aga ya offAcun kimki Vadiyi alacak
Tv8 ne yavsende sakin ol biraz aga ya offverirse parayı alır niye alamasın parayı veren düdüğü çalar
Yav aga biz ne diyoruz sen ne diyorsunBen pompyim aga
Ppmpayim aga benYav aga biz ne diyoruz sen ne diyorsun
@takas bu arkadaş beni dinlemiyor sen birşey söylede seni dinlesin yoksa 10 gün daha bunu tekrarlar banaPpmpayim aga ben
Ben istihbaratlar baskani alper ozgenc seni ikaz ediyorum sus ve defol@takas bu arkadaş beni dinlemiyor sen birşey söylede seni dinlesin yoksa 10 gün daha bunu tekrarlar bana
Bu yazina cevaben sunu yazayim seni seviyorum takasabi ben tiyatro geçmişi olarak kıyaslamıyorum zaten tabi ki haklısın ali sürmeli ve hakan boyav ömrünü bu işe vermiş ve bu ülkenin en iyi oyuncuları arasında
dikkat edersen ben burda karakterleri kıyaslıyorum abdül kara zaza
hangisi daha efsane açık ara abdülhey ve kusura bakma abi de bu işler tiyatro geçmişine falan bakmaz millet aha abdülhey der açar izler
kimse bu adam tiyatrocu geçmişi nedir demez
ama diğer 2 büyük oyuncunun da vadi sayesinde ünleri baya bi arttığı için o dizi abdül dışında kara ve zaza sayesinde de tutacaktır bence onun için diyorum o dizi perşembe olmazsa kesin tutar
tekrar söylüyorum ben orda oyuncu geçmişlerini falan karşılaştırmadım bile vadideki karakterlerini karşılaştırdım
diziyi izleyen adam hakan boyav değil kara diyo
kenan çoban değil abdülhey diyo
aga ne olursa olsun hepsi diziyi bıraktı madem öyle büyük sorun var yapımcıs sensin senarist sensin diziyi bitir adam akıllı
haksızmıyım bırakıp gitmek nedir
farz et ki Necati abi devam ettiremedi vadi final bile yapamadan kalktı düşünsene
Seni sevmeyen ölsün dayıBu yazina cevaben sunu yazayim seni seviyorum takas
Bence Kanal D de 2 sene kalsin 2 sene Starda kalsin 3 sene Show da 2 sene Atv de sonra tekrar Kanal D ye gecip final yapsa iyi olurTnt neydi ki
İctim 2-3 kadehSeni sevmeyen ölsün dayıSen bugün bişeyler içmediğine emin misin🙂)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?