Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga parayı basarsa imkansız diye bir şey yoktur. Ama eş dost kayırmana da maalesef katılıyorum

Maskeli fedai ye artık inanmayalım çünkü alemdar kanal görüşmesinde dediği fotoğraf novawood toplantısıydı !

Herşey hazır senaryo falan çekimler kanal belli olunca başlanacakmış şimdilik kanal manal yok arkadaşlar büyük ihtimallede Vadi Eylüle kadar yok

Olurmu öyle şey ya Necati Şaşmaz boşunam Şubatta dedi elbet açıklama gelecektir

Olurmu öyle şey ya Necati Şaşmaz boşunam Şubatta dedi elbet açıklama gelecektir
Olur abla çünkü bu kaynağım güvenilir : Kanal görüşmeleri devam ediyor, çekimler başlamamış, Şubata yetişmeyecek gibi gözüküyor ve olurda bir kanalla anlaşılırsa yeni sezona ertelenecek gibi duruyor

Ben yinede Necati Şaşmaz açıklama yapmadan çıkan haberlere inanmayalım derim diyorum boşuna şubatta dizi var demez Necati şaşmaz

Ben yinede Necati Şaşmaz açıklama yapmadan çıkan haberlere inanmayalım derim diyorum boşuna şubatta dizi var demez Necati şaşmaz
Abla yalnız sen NŞ Şubat dedi diye hep onun açıklamasına güveniyon, bak şimdi abla

- Eylül 2017 demedi mi Necati Şaşmaz ? 360 TV de hep demediler mi ? Dediler işte noldu son olarak Şubat oldu
- Bu saatten sonra anlaşılsaydı bi kanalla Vadi hatta gelecek hafta yayında olurdu
- Bir kanal ile şimdi anlaşılırsa Vadiyi şimdi başlatmazlar çünkü tanıtım için yeterli vakit yok ve yine 6-7 yi geçemeyiz
- Diceksin Nisan 2007 de Pusu başladı diye ben arşive baktım 2006'nın Temmuzunda Kanal D ile Show Tv ile görüşüldü KV Terör için ve Eylülde başlicaktı ama bölüm ücretini beğenmemişti Raci usta ve Kasım 2006'da atıldı imzalar sonra Şubatta yayına girdi dizi arada 3 ay şimdi hesap edersek yine Nisandan önce yayına giremeyiz ve o sırada rtf ler 5-6 olur 6-7 bile değil ve hop bu sefer vadi tamamem kalkar

Necati şaşmaz ne zaman eylül 2017 dedi necati şaşmazdan ben hiç bir zaman eylülde dizi falan duymadım film yaptıktan sonra dedi hep dizi yapacağım diye eylül haberleri hep yalanlandı o haberler filmle ilgiydi çekim tarihi falan 360 tv ile görüşme haberleri çıktı olmadı diye biliyorum ben

Abla Tayyae Işıksaçan dedi Eylül dedile3 bana Mehmet Canpolat falan diye

TV kanallarıyla görüşmeler sürüyor...
Anlaşma sağlanırsa çekimlere başlanacak,ancak şuan için yeni bir gelişme yok!!
#KurtlarVadisiKaos

Hani kanal belliydi ulan be
Vadi yok beyler bitti artık