Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

SUBHANALLAH ! ÇEKİMLER BAŞLAMIŞ MASKELİ FEDA SAYFASI PANAYI ARAMIŞ VE ÇEKİMLERİN BAŞLADIĞINI VE ŞU AN ÇEKİMLER USTANIN OFİSİNDE DEVAM EDİYOMUŞ

SUBHANALLAH ! ÇEKİMLER BAŞLAMIŞ MASKELİ FEDA SAYFASI PANAYI ARAMIŞ VE ÇEKİMLERİN BAŞLADIĞINI VE ŞU AN ÇEKİMLER USTANIN OFİSİNDE DEVAM EDİYOMUŞ

Gerçektenmi yaa Vural abi bana hala yazmadı ama ya şuanda yuotubede yine canlı yayın var pusu 1.bölümden başlamışlar yine

2 senedir bi tarih verilde N.Ş ağzından ama en son şubat dediyse şubattır ağalar

Cekimler sözde bugün basliyacakti ama basladigina inanmiyorum. Öyle olsa en azindan bir paylasim oda olmasa bir yerde kücük bir Haber olurdu...

@emree-29 harika attım oyuncumuzda söylemişti 25 ocak diye bana hala cevap vermedi ama bu durumdan sıkılmaya başladım doğru düzgün niye haber alamıyoruz biz niye biri adam gibi çıkıp açıklama yapmıyor ya

Bakın 7 Şubat tarihi...bu tarihe ne bi kanal ismi veya ne bi fragman görürsek bence Vadi TV hayatına dönemicek gibi...Bence kampanya yada protesto yapalım ya Necati-Raci Şaşmaz barışacak en azından Raci yol gösterecek yada Necati Şaşmaz EDHO ya Gelsin