Polat Şaşmaz
Favori Üye
Benim izlediğim diziler arasına bir tek Edho oynuyor. Oradada damat rolünde. Onda dolayı küçük enişte dedim
işte aga birşey olduğu yok ocak 18 oldu hala bir durum yokNoldu aga
Ne zaman bi şey oldu kiişte aga birşey olduğu yok ocak 18 oldu hala bir durum yok
Ah pana ahişte aga birşey olduğu yok ocak 18 oldu hala bir durum yok
Her açıklamada diyorlarki " Seyirci çok istiyor, seyirci bekliyor, yok telefonlar geliyor ne zaman başlıcaksınız? "
Seyirci o kadar isteyip bekliyorsa seyirciyi ADAM yerine koyup neden herhangi bir resmi açıklama yapmıyorlar? Veya diziyle ilgili ufak bir mesaj vs yok. Pana Film bununla ilgili resmi olarak birşeyler açıklayabilir. Kanal ile ilgili vs.
Kanal ile anlaşılsaydı dedikodu vs. dolanırdı ortada Gazetelerde mutlaka ama oda yok.
Ah ah kim ne derse desin Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener kalitesi çok farklıydı. Bahadır Özdener en azından Twitter'da vs. aktifti birşeyler paylaşıyordu. Şimdi Cahitden mesaj bekliyoruz.
Hintliler kaçmasın diye Kurtlar Vadisi Kaos diye birşey uydurdular aylardır hiçbir dedikodu iddia vs. somut hiçbir şey yok Demek ki kaç yıldır Necati Şaşmaz televizyon sektöründen hiçbir eş dost tanıdık yapamamış, ya da bütün bu pazarlamayı Raci-Bahadır yapıyordu çok üzücüHer açıklamada diyorlarki " Seyirci çok istiyor, seyirci bekliyor, yok telefonlar geliyor ne zaman başlıcaksınız? "
Seyirci o kadar isteyip bekliyorsa seyirciyi ADAM yerine koyup neden herhangi bir resmi açıklama yapmıyorlar? Veya diziyle ilgili ufak bir mesaj vs yok. Pana Film bununla ilgili resmi olarak birşeyler açıklayabilir. Kanal ile ilgili vs.
Kanal ile anlaşılsaydı dedikodu vs. dolanırdı ortada Gazetelerde mutlaka ama oda yok.
Ah ah kim ne derse desin Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener kalitesi çok farklıydı. Bahadır Özdener en azından Twitter'da vs. aktifti birşeyler paylaşıyordu. Şimdi Cahitden mesaj bekliyoruz.
Kılavuzu Cahit olanın burnu dertten kurtulmazmış Allah bekleyenlere sabır versin
Oha Edho'nun karşısına koyarlarsa efsane olur.25 Ocakta çekimler başlıyormuş kanalda TRT 1 miş arkadaşlar dizimizin oyuncusu Hoca karakterini canlandıran Vural Yayandan öğrendim bunu instagramda canlı yayın yaptı orda söyledi hayırlı olsun yeni kanalımız
trt 1 işi ne iş perşembe dolu nasıl trt 1 oluyoOha Edho'nun karşısına koyarlarsa efsane olur.
Oha Edho'nun karşısına koyarlarsa efsane olur.
trt 1 işi ne iş perşembe dolu nasıl trt 1 oluyo
Edho'ya komplo yapmak istemiş olabilirler. Yeni konsept yeni kanal yeni gün neden olmasın.trt 1 işi ne iş perşembe dolu nasıl trt 1 oluyo
ben artık çok temkinliyim kimseye inanmam vadiyi ekranda görmedenGününü soramadım yazan çoktu anca gördü benim sorularımı sadece 25 ocakta çekimler ve trt 1 dedi Perşembe den başka gün olacağını sanmıyorum ben
Vadi oyuncusuna inanmayalım mı Kadir
ben artık çok temkinliyim kimseye inanmam vadiyi ekranda görmeden
edho kim oluyo vadiye rakip olacak ; çapını büyütmesi lazım Necati Şaşmaz böyle birşeyi kabul etmemiştir diyorum 😀Edho'ya komplo yapmak istemiş olabilirler. Yeni konsept yeni kanal yeni gün neden olmasın.