Necati Şaşmaz'ı Alemdar Bey karakteriyle EDHO'ya bekliyoruz, boşuna dizi tutturmaya çalışmasın burada tutmuşu var
Yanında Cahit’i getirmesin ama.
Necati Şaşmaz'ı Alemdar Bey karakteriyle EDHO'ya bekliyoruz, boşuna dizi tutturmaya çalışmasın burada tutmuşu var
Bu cevabı canlı yayın olacak mı youtube da ki bölümleri hd yapacak mısınız sorusuna verdi. Ne alaka?
Cidden inanıyor musun aga biten dizilerden oyuncular geleceğine. Bunlar da o da yok maalesef yine eş dost doldururlar
Bu işin sonunda Bahadır Özdener sosyal medya hesabından 'Nerede Kalmıştık' diyecek yeniden Vadinin senaryo koltuğuna oturacak. Ya olacak ya olacak İnşAllah çok yakında olacak
Ustalar barışırsa ilk işimiz Cahit'i ve sülalesini Pana Film'den kovmak olacak, bu bir şeref sözüdürYanında Cahit’i getirmesin ama.
Maskeli fedai ye artık inanmayalım çünkü alemdar kanal görüşmesinde dediği fotoğraf novawood toplantısıydı !
Herşey hazır senaryo falan çekimler kanal belli olunca başlanacakmış şimdilik kanal manal yok arkadaşlar büyük ihtimallede Vadi Eylüle kadar yok
Olur abla çünkü bu kaynağım güvenilir : Kanal görüşmeleri devam ediyor, çekimler başlamamış, Şubata yetişmeyecek gibi gözüküyor ve olurda bir kanalla anlaşılırsa yeni sezona ertelenecek gibi duruyorOlurmu öyle şey ya Necati Şaşmaz boşunam Şubatta dedi elbet açıklama gelecektir
Olur abla çünkü bu kaynağım güvenilir : Kanal görüşmeleri devam ediyor, çekimler başlamamış, Şubata yetişmeyecek gibi gözüküyor ve olurda bir kanalla anlaşılırsa yeni sezona ertelenecek gibi duruyor
Abla yalnız sen NŞ Şubat dedi diye hep onun açıklamasına güveniyon, bak şimdi ablaBen yinede Necati Şaşmaz açıklama yapmadan çıkan haberlere inanmayalım derim diyorum boşuna şubatta dizi var demez Necati şaşmaz
Abla yalnız sen NŞ Şubat dedi diye hep onun açıklamasına güveniyon, bak şimdi abla
- Eylül 2017 demedi mi Necati Şaşmaz ? 360 TV de hep demediler mi ? Dediler işte noldu son olarak Şubat oldu
- Bu saatten sonra anlaşılsaydı bi kanalla Vadi hatta gelecek hafta yayında olurdu
- Bir kanal ile şimdi anlaşılırsa Vadiyi şimdi başlatmazlar çünkü tanıtım için yeterli vakit yok ve yine 6-7 yi geçemeyiz
- Diceksin Nisan 2007 de Pusu başladı diye ben arşive baktım 2006'nın Temmuzunda Kanal D ile Show Tv ile görüşüldü KV Terör için ve Eylülde başlicaktı ama bölüm ücretini beğenmemişti Raci usta ve Kasım 2006'da atıldı imzalar sonra Şubatta yayına girdi dizi arada 3 ay şimdi hesap edersek yine Nisandan önce yayına giremeyiz ve o sırada rtf ler 5-6 olur 6-7 bile değil ve hop bu sefer vadi tamamem kalkar
Abla Tayyae Işıksaçan dedi Eylül dedile3 bana Mehmet Canpolat falan diyeNecati şaşmaz ne zaman eylül 2017 dedi necati şaşmazdan ben hiç bir zaman eylülde dizi falan duymadım film yaptıktan sonra dedi hep dizi yapacağım diye eylül haberleri hep yalanlandı o haberler filmle ilgiydi çekim tarihi falan 360 tv ile görüşme haberleri çıktı olmadı diye biliyorum ben
Abla Tayyae Işıksaçan dedi Eylül dedile3 bana Mehmet Canpolat falan diye
Yani diceğim abla bu saatten sonra kanal ve çekimler için geç kalındı belki yeni sezona inşallah kimse yeni sezona kadar Vadi beklemesinevet o zaman konuşuldu sonra necati şaşmaz filme çevirdi diye biliyorum ben ya
Yani diceğim abla bu saatten sonra kanal ve çekimler için geç kalındı belki yeni sezona inşallah kimse yeni sezona kadar Vadi beklemesin
Ben necati şaşmaz yerinde olsam adam akıllı Eylülü beklerim öyle toparlansınlarBilmiyorum valla sıkıldım artık bu durumda bir an önce belli olsun hrşey ya
Ben necati şaşmaz yerinde olsam adam akıllı Eylülü beklerim öyle toparlansınlar
Biz niye bekliyoz ki boşversinler 4 reyting alsınlar kalksınlar yineValla kafamız allak bullak oldu anlamıyorum bu Necati şaşmazı ben erhan abiyde mesaj yazdım gördü oda cevap vermedi adamı sinir ediyorlar he
Biz niye bekliyoz ki boşversinler 4 reyting alsınlar kalksınlar yine