Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bayrakları asabiliriz. Uzun bir aradan sonra bende bir kaynaktan dizinin başlayacağını duydum. Daha önce bilgi kaynakları kapalıyken bir anda bilgilerin tabiri caizse Çağlayan gibi akması bende büyük bir umut oluşturdu.

En kısa zamanda kanalda belli olursa bu iş tamamdır.

Yemin et aga !!!! Doğruluk payı yüzde kaç ???!!
Benim daha önce bilgi aldığım bir eleman vardı. Verdiği bilgilerin %60 genelde doğru çıkıyordu. Uzun zamandır yazıyordum cevap vermiyordu. Bugün baktım Show TV ile anlaşma yapıldı diyor.
aga ne desem bu iş roman oldu, bakalım ne çıkacak
Benim elemanı biliyorsun aga ilk bilgileri %100 tutuyordu ama sonradan bozuldu. Ama bu sefer bende umut bıraktı. Uzun zamandır ses vermemesi ve bir anda cevap yazması. Herhalde başlayacağını gösteriyor.

Bence Ekim'de başlasa daha iyi olur.

Benim daha önce bilgi aldığım bir eleman vardı. Verdiği bilgilerin %60 genelde doğru çıkıyordu. Uzun zamandır yazıyordum cevap vermiyordu. Bugün baktım Show TV ile anlaşma yapıldı diyor. Benim elemanı biliyorsun aga ilk bilgileri %100 tutuyordu ama sonradan bozuldu. Ama bu sefer bende umut bıraktı. Uzun zamandır ses vermemesi ve bir anda cevap yazması. Herhalde başlayacağını gösteriyor.

Bence Ekim'de başlasa daha iyi olur.
Aynen bence eylül gibi çünkü 1 sezon anlaşma yaptılar eğer reytingler iyi olursa 3 sezonluk olacakmış

Kurtlar Vadisi Kaos başlıyor. Bölüm başı 1 milyon dolar

Bir süredir ekranlara ara veren Kurtlar Vadisi dizisi, yeniden başlıyor. Kurtlar Vadisi Kaos olarak ekranlarda başlanacak dizinin senaryo aşaması tamamlandı. Kanal arayışına giren Pana Film ekibi, bölüm başına 1 milyon dolar talep ediyor.
Bölüm başı 1 milyon dolar

Pana Film ekibi, senaryonun tamamlanması ile birlikte kanal arayışına girdi. TV8 ile yapılan görüşmeler, Pana Film’in bölüm başı 1 milyon dolar istemesiyle sona erdi. TV8 daha düşük bütçeli diziler ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Bir süredir ekranlara ara veren Kurtlar Vadisi dizisi, yeniden başlıyor. Kurtlar Vadisi Kaos olarak ekranlarda başlanacak dizinin senaryo aşaması tamamlandı. Kanal arayışına giren Pana Film ekibi, bölüm başına 1 milyon dolar talep ediyor.

Pana Film ekibi, senaryonun tamamlanması ile birlikte kanal arayışına girdi. TV8 ile yapılan görüşmeler, Pana Film’in bölüm başı 1 milyon dolar istemesiyle sona erdi. TV8 daha düşük bütçeli diziler ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Pek inandırıcı bir haber olarak gelmedi ama hala kanal olmamasından dolayı doğruda olabilir bilemedim şimdi

Haberlerin dolaşması iyi bir şeye işaret. Lakin kanal konusunun bittiğinden emin gibiyim. Show TV.

Aga alan kanal bence kalkıp bu sene başlatmaz. Onun için kanal konusunda açıklama bence yakın zamanda resmi olarak açıklanmaz. Yaza doğru tanıtımlar dolaşır.
Aga o ayrı bir olay öyle birşey varsa agır söverim boyle saygısızlık olur mu seyirciye sanmıyorum

Maskeli fedai set fotosu diye ustanın arabasını paylaştı bide 22 şubat diyo yine adam ya !