Anlayamadım ki aga bu fotoğraf resmi sayfadan mı alınmış?biz hiçbir şeyi boşa yapmayız bu sayede motivasyonu etkin kılıyoruz 😀 şimdi söyle bakam sence ansiklopediler ne iş
Anlayamadım ki aga bu fotoğraf resmi sayfadan mı alınmış?biz hiçbir şeyi boşa yapmayız bu sayede motivasyonu etkin kılıyoruz 😀 şimdi söyle bakam sence ansiklopediler ne iş
bilmem kasımda tanıtım diyo işte fotoşop olabilir mi değilse cidden merak ettimAnlayamadım ki aga bu fotoğraf resmi sayfadan mı alınmış?
Fotoşoptur büyük ihtimalle. İtibar etmeyinizbilmem kasımda tanıtım diyo işte fotoşop olabilir mi değilse cidden merak ettim
sende gamcı baykuş ha bugün bir telefon daha aldım vadiye ne oldu ne zaman başlıyacak diye soruyorlarFotoşoptur büyük ihtimalle. İtibar etmeyiniz
özlemişim adaş bi ara konuşalım senleniye güldün
Babam da bana soruyor sürekli panafilmi aradım bilgi vermiyorlar ama Ocak diyorlar diyerek oyalıyorumsende gamcı baykuş ha bugün bir telefon daha aldım vadiye ne oldu ne zaman başlıyacak diye soruyorlar
gerçekleri söyle aga adama kasım da tanıtım geliyoooor de 😀Babam da bana soruyor sürekli panafilmi aradım bilgi vermiyorlar ama Ocak diyorlar diyerek oyalıyorum
O "ooo"yu uzatarak söylesem ağzıma pide küreğiyle vurur En iyisi söylememek sürpriz olsungerçekleri söyle aga adama kasım da tanıtım geliyoooor de 😀
niye vursun yaa korkmaO "ooo"yu uzatarak söylesem ağzıma pide küreğiyle vurur En iyisi söylememek sürpriz olsun
güzel bende öyleyimdir laubaliği hiç sevmem çok ciddiyimdirLaubaliliği sevmez
Ben severim ama dozunda tabii kigüzel bende öyleyimdir laubaliği hiç sevmem çok ciddiyimdir
dozunda olursa olabilir ama laubalilik bence kabul edilir tarafı yokGoygoyculuğu