Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölümü ile final yaptı. Kurtlar Vadisi Darbe hem sinema filmi hem de dizi olarak yayınlanacak. Eski senaristlerimizin geri döndüğü duyumu var gelirlerse eskisi gibi efsane bölümler izleriz
Gümbür gümbür geliyorlar aga rahat olalım [emoji2]

Sinema ve dizi olarak 2017'nin ilk aylarında vizyona girecek olan ''Kurtlar Vadisi Darbe'' için yurtdışında görüşmeler yapan Necati Şaşmaz,birkaç yabancı oyuncu ile anlaşma sağladı!

Son birkaç ünlü isimlerle de anlaşma sağlanınca çekimlere başlanacak! Çekimlere başlamadan önce merakla beklenen ön tanıtım bu ay içerisinde yayınlanacak!

Sinema ve dizi olarak 2017'nin ilk aylarında vizyona girecek olan ''Kurtlar Vadisi Darbe'' için yurtdışında görüşmeler yapan Necati Şaşmaz,birkaç yabancı oyuncu ile anlaşma sağladı!

Son birkaç ünlü isimlerle de anlaşma sağlanınca çekimlere başlanacak! Çekimlere başlamadan önce merakla beklenen ön tanıtım bu ay içerisinde yayınlanacak!
Bu film hayatta Ocak ayına yetişmez. Mümkün değil yani.

bugün başlanılsa yetişir şöyle 27 ocak ta falan vizyon olabilir ya da 17 şubat falan
Yok aga daha anlaşılmayan oyuncu vardır. Eminim daha senaryo bile tamamlanmamıştır. Çatısı şöyle bi oluşturulmuştur ama nihayete erdiğini sanmam. Normal bir filmin çekimleri en az 1.5-2 ay sürüyor. 2 ayın altındaki filmler genelde çöp olur.

Yok aga daha anlaşılmayan oyuncu vardır. Eminim daha senaryo bile tamamlanmamıştır. Çatısı şöyle bi oluşturulmuştur ama nihayete erdiğini sanmam. Normal bir filmin çekimleri en az 1.5-2 ay sürüyor. 2 ayın altındaki filmler genelde çöp olur.
aga sen rotayı doğru çiz doğru organizasyonu yap doğru kişilere işi emanet et 1 ayda rahat çekilir film 1 ay da müzikti montajdı falan uğraş mis işte kurtlar vadisi ırak 3 haftada çekildi

Bu haberleri duyuyorum sosyal medyaya da benim kafama yatmıyor niyeyse
umarım doğru olurda tanıtımı görürüz😉

aga sen rotayı doğru çiz doğru organizasyonu yap doğru kişilere işi emanet et 1 ayda rahat çekilir film 1 ay da müzikti montajdı falan uğraş mis işte kurtlar vadisi ırak 3 haftada çekildi
O filmin hazırlık aşaması daha uzun sürmüştür. Bi tane belgesel vardı o filmle ilgili patlama sahnesinde falan verilen emekleri görünce bir filmin nasıl zorluklarla çekildiğini anlamıştım. Hata kabul etmeyen bir iş. Dediğin gibi işin ehli adamlara emanet edilirse süre kısalır ama ne kadar geç o kadar iyi. Tabii ben seyirci olarak bir an önce izlemek isterim o ayrı :)

Novawood’a, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden İki Prestijli Ödül

novawood-1496434-622x360.jpg

Ahşap sektörünün yenilikçi firması Novawood, yılın en önemli mimari ve gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards’tan (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’ye iki ödül getirdi.

Novawood’a, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden İki Prestijli Ödül
Ahşap sektörünün yenilikçi firması Novawood, yılın en önemli mimari ve gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards’tan (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’ye iki ödül getirdi. Türkiye’nin ilk ve en büyük thermowood üreticisi Novawood, Kısıklı’daki showroom’u ile katıldığı yarışmada, Retail Architecture “Yapı Mimarisi” ve Retail Interior “Mekan İç Mimarisi ” kategorilerinde iki ödüle layık görüldü.

Yapılarda doğal ve sürdürülebilir kaliteyi ön plana çıkaran thermowood’un dünyadaki 13 lisanslı üreticisinden biri olarak 54 ülkeye ihracat yapan Novawood, Londra ‘da düzenlenen ödül töreninde uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Ürünlerinde sergilediği yenilikçi anlayışı, Kısıklı’daki genel merkezinde yer alan showroom’da da yansıtmayı amaçlayan Novawood, Studio Vertebra tarafından tasarlanan alanı geçtiğimiz yıl içinde kullanıma açmıştı.
nova4.jpg

Avrupa’nın sektördeki en prestijli ödüllerine layık görülmelerini değerlendiren Novawood Genel Müdürü Yakup Kayataş, “Müşterilerimizin yaşam alanları için ürün üreten bir firma olarak, bizim için de bir yaşam alanına dönüşen showroom’umuz ile bu ödülleri kazanmak çok gurur verici. Burası sadece bir satış alanından ziyade, uyguladığımız akustik çözümlerle aynı anda üç toplantı gerçekleştirebildiğimiz, bizim de günümüzün önemli bir bölümünü geçirdiğimiz bir alan. Müşterilerimizin yanı sıra iş ortaklarımızı da ağırladığımız showroom’umuzun en üst seviyede ödüllendirilmesi, gösterdiğimiz özenin karşılık bulması adına bizi çok mutlu etti.” ifadelerini kullandı.

İletişim: Yasemin Kavakçı
0216 545 66 82 / 0530 387 60 68
yasemin.kavakci@novawood.com

nova2.jpg

nova3.jpg

nova5.jpg

O filmin hazırlık aşaması daha uzun sürmüştür. Bi tane belgesel vardı o filmle ilgili patlama sahnesinde falan verilen emekleri görünce bir filmin nasıl zorluklarla çekildiğini anlamıştım. Hata kabul etmeyen bir iş. Dediğin gibi işin ehli adamlara emanet edilirse süre kısalır ama ne kadar geç o kadar iyi. Tabii ben seyirci olarak bir an önce izlemek isterim o ayrı :)
aga bu dediklerimi senaryo tamamen bitmiş çekim için mekanlar ayarlanmış teknik ekip belirlenmiş oyuncularla anlaşmalar tamamlanmış olduğunu varsayarak söylüyorum diğer türlü zaten ya yetişmez ya da tatmin edici olmaz bekleneni veremez

Diyolar ki "o @-KADİR--'e söyleyin her gün milleti gaza getirip genel sohbete 'çok yakında' falan yazmasın herkes inanıyor daha ortada bi halt yok" :A Ben böyle anladım vallaha :A
biz hiçbir şeyi boşa yapmayız bu sayede motivasyonu etkin kılıyoruz 😀 şimdi söyle bakam sence ansiklopediler ne iş

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan