Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Gerçek ayan beyan ortada normal bir zekaya sahip herkes doğru yorumu yapabilir

Ötesi yokkkkkkkkkkkkkkkk beni en çok etkileyen müzik NET

Kurtlar vadisi pusu ses ses yeni dönem kanalda lazım istiyorum zor ses !!!

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birbirinin aynısı diziler olmuyor ama konular değişmeli artık mesela başrol oyuncu
hanıma iki erkekte aşık oluyor mesela bu konu her dizide oluyor bu olmadığı zaman
diziler bence birbirne bnzemiyor

46 konusunda dizi olarak yapılan en kaliteli diziydi saati günü maalesef kaybettirdi
diziye selahattin bey doğru şey demiş ranini ye çalışma şartları 23 30 yayınlanması
bu dizinin kaybetmesine neden oldu ya 60 dakika dizi yapıyosun gecenin 23 30 una
ne diye koyarsın ya😉

Abla içinde aşk barındıran her dizi klişedir. Bir şeyin içine de aşk meşk gibi vıcık vıcık konular dahil edilmesin. Toplumsal bi yaraya parmak basan, aksiyon (ama tırışka değil görsel efekti cayır cayır ateş eden), bilimsel, tarihi bir dizi çekilsin şu ülkede. Her şey aşk mı gözünüzü seveyim artık sıkılmadı mı millet

ağır abimm konuştuu valla aşk konularından pek sıkılacaklarını düşünnmüyorum
güzel kız yakışıklı erkek olunca aşk izleniyor valla şaka bir yana bu durumdan bende sıkılıyorum doğrsunu söylemem gerekirse dizilerde aşk olmalı ama senin dediğin gibi vıcık vıcık değil ama senaristlerimiz dizilere bir başlıyor mesela 2 sezonsa ilk sezon başka 2.sezon başka diziler izliyoruz resmen bakın paramparçaya güzel başlayan dizi ne hale geldi rekor kırarken düştü dizi senaryo ile fazla oynamacaksın karakterleri dğeiştirmeyeceksin

Aman aman paramparça deme bana
Dizide aynı kalan sadece oyuncular. Bütün çehresi değişti dizinin anasını ağlattılar. Dediğin gibi devamlılık önemli. Hikayeler kopuk kopuk.

Aman aman paramparça deme bana
Dizide aynı kalan sadece oyuncular. Bütün çehresi değişti dizinin anasını ağlattılar. Dediğin gibi devamlılık önemli. Hikayeler kopuk kopuk.

ayy tmm demem ablam
dimi yani devamlılık gerçekten önemli karakter
değişince senaryo değişince diziden sıkılıyorsun ya

Kurtlar vadisi pusu en iyi büyük
Kurtlar vadisi darbe sinema ve dizi yanlış diyor

Kurtlar vadisi pusu en iyi büyük
Kurtlar vadisi darbe sinema ve dizi yanlış diyor

Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölümü ile final yaptı. Kurtlar Vadisi Darbe hem sinema filmi hem de dizi olarak yayınlanacak. Eski senaristlerimizin geri döndüğü duyumu var gelirlerse eskisi gibi efsane bölümler izleriz

Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölümü ile final yaptı. Kurtlar Vadisi Darbe hem sinema filmi hem de dizi olarak yayınlanacak. Eski senaristlerimizin geri döndüğü duyumu var gelirlerse eskisi gibi efsane bölümler izleriz

eski senaristlerimizin geleceğini hiç sanmıyorum ben ya keşke gelseler darbe konusunu
işleyecek dizi kurtlar vadisi ekibidir😉