Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ulan şimdi de dizide ezanı ters okuttular bize de müzik diye yutturdular diye iftira atıyorlar
Ezan dedikleri de şu tema müziği delirmiş bunlar

Bu fon müziğine bayılırım. Gökhan Kırdar yanlış hatırlamıyorsam bunun açıklamasını yapmıştı. Zaten dinleyince çok ruhani hisler uyandırıyor. Bunu dinleyip dinden çıkanı görmedim
Bunlar programa üfleyip çıkıyor bence

Aga bir zamanlar TNT'yi uçurmuştuk bu kanala geçip 360TV'ye hayat öpücüğü vermeliyiz
Hoş mevcut reytinglerle ne kadar etki ederiz orası da meçhul
Şöyle bi el verip kucaklayalım o kendisi yürür zaten

Duyunca şok oldum " Kurtlar Vadisi Pusu bitti! " gibi açıklama gelmiş Mehmet canpolat'da Retweet yapmıs

Vay arkadaş, darbe dizi olarakmı gelecek ?

Duyunca şok oldum " Kurtlar Vadisi Pusu bitti! " gibi açıklama gelmiş Mehmet canpolat'da Retweet yapmıs

Vay arkadaş, darbe dizi olarakmı gelecek ?
kasımda tanıtımlar geliyormuş ocak veya şubatta kurtlar vadisi darbe geliyor işte bu be bu herkese ayarı verecez tek tek tek
inşallah 360 tv de olacak rekor kırmaya geliyoruz

kasımda tanıtımlar geliyormuş ocak veya şubatta kurtlar vadisi darbe geliyor işte bu be bu herkese ayarı verecez tek tek tek
inşallah 360 tv de olacak rekor kırmaya geliyoruz

İnşallah kadroyu geniş tutarlar ve kertenkele Cahit'e senaryo vermek gibi gerizekalılık yapmazlar diye umuyorum
Bu sezon olanlar ortada

Niye zaten sen burada bitsin diyip pana ya küfür etmiyor muydun sizi dinlemişler işte
aga kurtlar vadisi darbe dizi oalrak geliyor yeminle 360 tv de bile o dizi 10 reytingi geçer ben sana söylim ezip geçeriz alayını
beyaz tv de o programı yapan ne olduğu belirsiz kişiler gidip necati şaşmaz ın elini öpüp af dilemelidir reziller rezil

vadiyi sahiplenen ve beyaz tv yi ayar manyağı yapan 360 tv ve sahipleri sizin sonuna kadar arkanızdayız helal olsun

Nasıl yani Pusu serisi bitti mi ? Darbe film olarak mı gelecek ?

Orasını anlamadım yanlış aktarmış olabilir dizi değil de sinema filmi gelir bence

Nasıl yani Pusu serisi bitti mi ? Darbe film olarak mı gelecek ?
aga darbe dizi olarak gelecek ben onu anladım kasımda tanıtımlar gelecekmiş ve büyük ihtimal 360 tv de olacak. darbe dizi olarak gelirse reyting rekorları kırılır yine

Orasını anlamadım yanlış aktarmış olabilir dizi değil de sinema filmi gelir bence
aga adam mehmet canpolatla görüşmüş bence darbe dizi olarak gelecek ve 360 tv olacak

https://twitter.com/x/status/786457884401872896
Beyler dizi bitmedi üstteki tweeti RT etmiş Mehmet bey. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim
Ömür Varol denen dingilin hadsizce ''Vadi artık yayınlanmayacak'' diyip tehditvari konuşması üzerine programda açıklık getirilmiş. Mehmet Canpolat da bunu takipçileriyle paylaşmış. ''Bitti'' demiyor ayrıca ''Bitti mi?'' diyor tweette.

Güzel olan birşey var kasım da tanıtım geliyor az kaldı biraz daha sabır edecez

Bence film olur. Sayılabilen bir platformda deneyecekler şanslarını. Reyting çok şaibeli ve doğru tahlili yapamayan bir sistem. Sinema en mantıklısı. Zaten ilk başta ''yoğun istek üzerine film yapacağız'' denilmişti. Eğer film değil de dizi yaparlarsa bu tipsizlerin ithamları ayyuka çıkar. Sözlerinden dönmeleri şüphe uyandırır ki bu da doğaldır. Ben sinema filmi bekliyorum bu açıklamalara rağmen.

şaka gibi ya vadiyi karalamaya çalışan tiplere bak yeminle komedidir bu
ömür varol kim lan kim

Konu yeniden coştu uzun bir aradan sonra 7 üye 2 misafir
Film gelsin yanar buralar ben diyim

aga ite çakala inat her hafta millete vadi izletmek lazım bak film olsa da sıkıntı yok o film her türlü gişede rekor kırar zaten. bak buraya yazıyorum ilk tanıtım çıktığı anda ortalık yıkılacak

Konu yeniden coştu uzun bir aradan sonra 7 üye 2 misafir
Film gelsin yanar buralar ben diyim
ilk tanıtım çıksın sen o zaman gör o film çok sağlam bir reklamla ve uygun stratejiyle kış aylarında gişeye girerse 10 milyonu geçme ihtimali var
bu çapsızlarda iyi reklamımızı yaptılar olan onlara oldu rezil rüsva oldular