Ben mi? Ne oldu
konu başlığına yeni geldiniz bende hoşgeldiniz diyorum
Ben mi? Ne oldu
Ah be ne günlerdi.
ablacım kavuşmanız mahşere kaldı siz güçlü durmaya devam edin elinizden geldiğince. şimdi ne söylesek boş ne söylesek hikaye kalıyor abiyi ben bile o kadar çok özledim ki sizin halinizi tahmin edemiyorum Rabbimiz sabır versin özellikle sana yardım etsin. elimizden geldiğince her namaz sonrası abimize dualarımızı eksik etmiyoruz o kadar müthiş bir insandı ki bizim dualarımıza bile ihtiyacı kalmayacaktır Allah ın izniyleEvet @takas çok zor. Bu bayram haziran ayında sünnet ettirdiğimiz oğlumuza sünnet kıyafeti alıp gezdirecektik.Aldık sünnet kıyafetimizi Prensesimize elbisesini mezarlığa gittik tüm aile.Kabri başında dua ettik.Güzel oğlumuzun sünnet fotoğrafları babasının kabrinde oldu.Hergün bir önceki günden daha zor. Onlar babasız kaldı ben kimsesiz. Benim bu dünyada ondan başka kimseye ihtiyacım yoktu ki. O olsun yanımda başka kimse olmasın yeterdi bana. Şimdi herkes yanımda tüm ailemiz. Bu kalabalık içinde o kadar kimsesizim ki. Onsuz hayata Nasıl alışacağız. Ne zaman kavuşacağız?
Ettiğiniz tüm dualar için Allah razı olsun.
Evet @takas çok zor. Bu bayram haziran ayında sünnet ettirdiğimiz oğlumuza sünnet kıyafeti alıp gezdirecektik.Aldık sünnet kıyafetimizi Prensesimize elbisesini mezarlığa gittik tüm aile.Kabri başında dua ettik.Güzel oğlumuzun sünnet fotoğrafları babasının kabrinde oldu.Hergün bir önceki günden daha zor. Onlar babasız kaldı ben kimsesiz. Benim bu dünyada ondan başka kimseye ihtiyacım yoktu ki. O olsun yanımda başka kimse olmasın yeterdi bana. Şimdi herkes yanımda tüm ailemiz. Bu kalabalık içinde o kadar kimsesizim ki. Onsuz hayata Nasıl alışacağız. Ne zaman kavuşacağız?
Ettiğiniz tüm dualar için Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?