vay vay vay kimleri görüyorum kardeşim benimSelamun aleykum ahali nasilsiniz☺
Ve aleyküm selam hoşgeldin agaSelamun aleykum ahali nasilsiniz☺
Aha adam gelmiş. Hosgeldin aga İnşallah rahatsındır orada. Durdun durdun en kötü dönemi buldun. Aklımız sende. Allah yolunuzu acık etsinSelamun aleykum ahali nasilsiniz☺
Brnde iyiyim cok sukur aga safak atarsa 165.vay vay vay kimleri görüyorum kardeşim benimAleykümselam aga bizler iyiyiz sen nasılsın terhise kaç gün kaldı
@turkuazz işte olayın özetiDiğer konu kilitlendiği için buraya yazıyorum. 1.si ben hiçbir zaman oy toplamadım demedim diğer konuda da oy topladığımı yazdım. Ama @Doğu ya iftira atan @Yiğitt bunu kanıtlamazsa adam değildir. İftiranın bir bedeli vardır.
Gelelim @Harunnn60 konusuna. Ben bu adamın ne kadar sinsi ne kadar yalancı olduğuna bin kez şahit oldum. Sadece aşağıdaki özel mesaj yazışması değil bunun dışında birçok kez sinsilik yaptığını gördüm ve görüyoruz. Bu mesajları koyarken bile sinsilik yapıp en sonki 2-3 mesajı koymuştur. Konu @Çiğdem- in yaptığı vadi karakterleri yarışması idi. Finale Polat ve Çakır kalmıştı. Bende bikaç kişiden Polat'a oy istedim. Ki o yarışmada bizzati @Çiğdem- de oy toplamıştır. Velhasıl bu haruna mesaj attım aşağıda görüldüğü gibi. O zamanlar bunla aram gayet iyi tabi oy istediğim için daha da alttan alıyorum. Ama arkadaş sürekli olarak yalan atıyor. Dayanağı ise gizli olan oylama idi. Bir ara yanlışlıkla oylama açık hale geldi ve ben kmi kime oy atmış tek tek gördüm. Harun'un tam tersi oy kullandığı halde ısrarla yalan atmasını ibretle izledim. Özel mesajların dışında diğer konularda da ısrarla imalarda bulunmama rağmen vatandaş hiç utanamdan sıkılmadan tabiri caizse gözlerime baka baka yalan attı. En son çıkar yol olmadığını görünce yine yalan atarak olaydan çıkacağını sandı. Mesajlar art arda olduğu için belli olmayabilir ama ben bu soruları ısrarla sorduğumda cevap vermiyordu yalan attığını o da biliyordu. En son her konuda taciz etmem neticesinde itiraf etmek zorunda kaldı. İşte @Harunnn60 ın yalancılığı ve iki yüzlülüğü budur. O kadar sinsi ki diğer konuda bu mesajların öncesine değinmemiştir bile neden sizce çünkü ne mal olduğu öncesinde gizli.
TEKRAR SÖYLÜYORUM. Ben hiçbir zaman oy istemedim demedim oy topladığımı NET bir şekilde söyledim. Ama @Yiğitt @Doğu ya göz göre göre yalan ve iftira atıp onun kendisi için oy topladığını söylemiştir. Doğu anası bacısı ve namusu üzerine yemin ettiği halde yiğitt hiçbir şekilde kanıt sunamıyor ve yemin edemiyor. Çünkü kendisinin yalancı ve iftiracı olduğunu çok iyi bilmektedir. Şimdi bu zatların herkesten özür dilemesini ve bir daha kimseye iftira atmamalarını söylemelerini istiyoruz.
Diğer konu kilitlendiği için buraya yazıyorum. 1.si ben hiçbir zaman oy toplamadım demedim diğer konuda da oy topladığımı yazdım. Ama @Doğu ya iftira atan @Yiğitt bunu kanıtlamazsa adam değildir. İftiranın bir bedeli vardır.
Gelelim @Harunnn60 konusuna. Ben bu adamın ne kadar sinsi ne kadar yalancı olduğuna bin kez şahit oldum. Sadece aşağıdaki özel mesaj yazışması değil bunun dışında birçok kez sinsilik yaptığını gördüm ve görüyoruz. Bu mesajları koyarken bile sinsilik yapıp en sonki 2-3 mesajı koymuştur. Konu @Çiğdem- in yaptığı vadi karakterleri yarışması idi. Finale Polat ve Çakır kalmıştı. Bende bikaç kişiden Polat'a oy istedim. Ki o yarışmada bizzati @Çiğdem- de oy toplamıştır. Velhasıl bu haruna mesaj attım aşağıda görüldüğü gibi. O zamanlar bunla aram gayet iyi tabi oy istediğim için daha da alttan alıyorum. Ama arkadaş sürekli olarak yalan atıyor. Dayanağı ise gizli olan oylama idi. Bir ara yanlışlıkla oylama açık hale geldi ve ben kmi kime oy atmış tek tek gördüm. Harun'un tam tersi oy kullandığı halde ısrarla yalan atmasını ibretle izledim. Özel mesajların dışında diğer konularda da ısrarla imalarda bulunmama rağmen vatandaş hiç utanamdan sıkılmadan tabiri caizse gözlerime baka baka yalan attı. En son çıkar yol olmadığını görünce yine yalan atarak olaydan çıkacağını sandı. Mesajlar art arda olduğu için belli olmayabilir ama ben bu soruları ısrarla sorduğumda cevap vermiyordu yalan attığını o da biliyordu. En son her konuda taciz etmem neticesinde itiraf etmek zorunda kaldı. İşte @Harunnn60 ın yalancılığı ve iki yüzlülüğü budur. O kadar sinsi ki diğer konuda bu mesajların öncesine değinmemiştir bile neden sizce çünkü ne mal olduğu öncesinde gizli.
TEKRAR SÖYLÜYORUM. Ben hiçbir zaman oy istemedim demedim oy topladığımı NET bir şekilde söyledim. Ama @Yiğitt @Doğu ya göz göre göre yalan ve iftira atıp onun kendisi için oy topladığını söylemiştir. Doğu anası bacısı ve namusu üzerine yemin ettiği halde yiğitt hiçbir şekilde kanıt sunamıyor ve yemin edemiyor. Çünkü kendisinin yalancı ve iftiracı olduğunu çok iyi bilmektedir. Şimdi bu zatların herkesten özür dilemesini ve bir daha kimseye iftira atmamalarını söylemelerini istiyoruz.
İki yüzlülüğü ve sinsiliği ispatlanmıştır. Bunlarda zerre kadar karakter varsa aynısını benim için yayınlarlar.Diğer konu kilitlendiği için buraya yazıyorum. 1.si ben hiçbir zaman oy toplamadım demedim diğer konuda da oy topladığımı yazdım. Ama @Doğu ya iftira atan @Yiğitt bunu kanıtlamazsa adam değildir. İftiranın bir bedeli vardır.
bak herkese yutturursun bu ayakları bana yutturamazsın senin nasıl biri olduğunu çok iyi biliyorum. Ben orda oy istediğim için haruncum falan demiştim ama sen 50 kez yalan attın neden çünkü benden o zamanda nefret ediyordun ve tam tersini kullandın. sandın ki oylama gözükmeyecek ama Allah büyük işte 5 dakkalık açıldı gördüm herşeyi yine sordum ısrarla sordum ısrarla yalan attın. Sen busun buEee zaten burada ne demişim ben?
Ekli dosyayı görüntüle 51428
Sinsilik bu şekilde olmaz bunu sende biliyorsun. O zaman aramız iyiydi senin istediğin kişiye atmadım bende en iyisi öyle diyeyim dedim. ( yukarıda da demişim zaten. ) Sonradan dedim sende tamam dedin keşke en başta deseydin dedin. Ve dostça anlaştık zaten. ( ki bana haruncum diyorsun düşün aramız baya iyi)
Mesajlardan ne birisinin arkasından konuşma var nede birilerine iftira karalama, yada başkaları için oy dilenme var.
Sen oy topladın. Bu çok ağır bir şey. En başta büyük haksızlık zaten bu.
As aga bizler iyiyiz sen nasılsın ?Selamun aleykum ahali nasilsiniz☺
O mesajlarda hiçbir kötülük,sinsilik yok, kimsenin arkasından konuşmada yok. Şuna at oyunu dedin bende atmadım. Sonradan öyle dedim zaten. sen neyin algısını yapıyorsun? Zaten attığım resimde açıklamışım? Sonradan zaten dedim atmadım diye.bak herkese yutturursun bu ayakları bana yutturamazsın senin nasıl biri olduğunu çok iyi biliyorum. Ben orda oy istediğim için haruncum falan demiştim ama sen 50 kez yalan attın neden çünkü benden o zamanda nefret ediyordun ve tam tersini kullandın. sandın ki oylama gözükmeyecek ama Allah büyük işte 5 dakkalık açıldı gördüm herşeyi yine sordum ısrarla sordum ısrarla yalan attın. Sen busun bu
BEN OY TOPLAMADIM DEMEDİM ZATEN DİĞER KONUDA DA YAZDIM KAFANIZ ALMIYOR MU? üstte de belirttim o yarışmada @Çiğdem- de oy topluyordu
bak mesajları ifşa ettiğin halde sadece işine gelen son 2-3 mesajı atmışsın yazık ya yazık hala göz göre göre yalan atıyorsun utanma yok mu sende
senin nasıl bir sinsi olduğunu herkes gördü attığın capslar da bile sinsilik yapıp sadece işine gelen kısımları atıyorsun. ayrıca o oylamada çiğdem de oy toplamıştır onu da kanıtlim istiyorsan benim için farketmez.O mesajlarda hiçbir kötülük,sinsilik yok, kimsenin arkasından konuşmada yok. Şuna at oyunu dedin bende atmadım. Sonradan öyle dedim zaten. sen neyin algısını yapıyorsun? Zaten attığım resimde açıklamışım? Sonradan zaten dedim atmadım diye.
Sen oy toplamaya çalıştın. Bunu kabul etsen de bu en büyük haksızlık.
Gelmiş ortaya çıkardım diyor bir şeyleri Neyi çıkardın acaba. Arkadaşlarım bana ne diyecek ki? Zaten gördüler kimin iyi polis kimin kötü polis olduğunu. Zaten benim içimi Allah biliyor gelmiş burada yok sinsisin yok şöylesin filan. Tanımadığım adam beni yargılayacak. Hiçte umrumda değil cidden.
Buda son mesajım sana. Muhatap olma benimle. Engelliyorum seni.
Haklısın aga. Yok kırılmadım merak etme. Ha bu arada o istediğim oy bu zatı muhteremin bahsettiği en favori üyelik değildi onu da belirtirsen sevinirim. Başka bir yarışma içindi ve kendim için istediğim bir şey değildi.@takas aga uğraşma bu tür şeylerle biz neyin ne olduğunu zaten biliyoruz. Benimde eskiden değer verdiğim biriydi ama eskiden artık bir hükmü yok. Hatta engelle gitsin muhattap almaya bile gerek yok. Çünkü şimdi böyle atıp tutuyorsa ilerde kim bilir neler yapar.
@Doğu kardeşim hatırlarsın bir aralar benden bir yarışma için oy istemiştin [emoji2] seni sevdiğim halde sana verdiğim cevabı hatırlıyorsun değil mi? Ama kalkıp kullandımda diyebilirdim [emoji2] ama mesele sevdiğin insanlara olduğun gibi kendini sevdirmendir diye düşünüyorum. Hatta belki bana orada kırılmış bile olabilirsin affola [emoji2]
Aga yarışmalarda oy kullanmadığım için ismini sen söylemesen aklımdan bile geçmezdi. Sizin bu olay nerden geliyor benim kaçırdığım bir şeyler var anlaşılan.Haklısın aga. Yok kırılmadım merak etme. Ha bu arada o istediğim oy bu zatı muhteremin bahsettiği en favori üyelik değildi onu da belirtirsen sevinirim. Başka bir yarışma içindi ve kendim için istediğim bir şey değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?