İsabet olurAz kaldı yakın bir tarihten itibaren vadiye dair paylaşılan her mesaj her sahne her bölüm nostalji olmuş olacak
İsabet olurAz kaldı yakın bir tarihten itibaren vadiye dair paylaşılan her mesaj her sahne her bölüm nostalji olmuş olacak
en kötü 1 sene var dahaee aga vadi nin bitmesi yakınlaşıyor dolayısıyla her paylaşım nostalji olmuş olacak
çok değil aga su gibi geçiyor zaman 🙂en kötü 1 sene var daha
Nasıl yani efsanenin son sezonu mu olacakAz kaldı yakın bir tarihten itibaren vadiye dair paylaşılan her mesaj her sahne her bölüm nostalji olmuş olacak
kısmet aga artık bandı aştık her başlayan sezon potasniyel final sezonuNasıl yani efsanenin son sezonu mu olacak
Şu reytingleri yükseltsek yetecekti ama Kanal D de hala devam ediyoruzkısmet aga artık bandı aştık her başlayan sezon potasniyel final sezonu
Butun hepsini bana yiktilar abiUlan o kadar adamsınız bir türlü eski bölümleri yükleyipte beraberce izleyemedik))) tuhhhhhh sizin gibi vadilciere)) hep laf hep laf))
Küstekar @Doğu yu da unutmamak lazımButun hepsini bana yiktilar abiYuklemeye devam ediyorum ama 26 bolum eksik. Masterda var butun bolumler o da 20 Temmuzda ekleyecekmis. 26sını benim sesi kayik olan videolardan yukleyecez artik
Allah kabul etsin kardeşimAbi iftardayım gelince hesap veririm
Abi adam orjinal kasetlerini aldı internetten bize zındık koklatmıyo şunun bi kulağını çekte bi işe yarasınKüstekar @Doğu yu da unutmamak lazım)))
Kız sen 7 aylık mısınhemen vadi havasına girmek için 1.bölümü izleyip aradan çıkardım her akşam 1yorum gelecek
aa tabi nazife annemiz ilk bölümlerde değişik bir kadın oynuyor
bölüm ikiye ayrılmış gibi ilk yarısı süleyman çakırın mafyada yükselişine dahil hamlelerine ikinci yarısıda ali candanın polat olma yolundakı ayrıntılarına yer verilmiş harika bir kurgu dizinin önemli 2 oyuncusununda hayatlarının nasıl değiştiğine dahil kurgulanmış hiç detay atlanmadan ince ince işlenmiş bir bölüm şimdi günümüzdeki diziler direk konuyla baslıyorlar diziye neymiş ne değilmiş anlaşılmıyor bile
aa tabi ekmek teknesiyle bağlantısıda harika allah rahmet eylesin tekrar
1.Bölümün Yıldızı Süleyman Çakır
ayy zaten vadi tanıtımlarında oktay kaynarcayı 1.başrol oyuncusu gibi algılamamıza yetmişti onun üzerinden dönüyordu tanıtımlar herkes bilmez bayanlar baylar dizisinden hayrandım ben oktaya tanıtımda görünce bayılmıştımyaptığı 3 ayrı infazla sadece 1.bölüme değil vadi tarihinede geçiyor hala vadinin en efsane sahnelerinden olarak kabul görülür bu infaz saneleri özellikle behiç ve araba patlatma :
Haftanın Sahnesi Aslan Amcanın Konseyi Anlatması
vadinin kurucu sahnesi zaten hiçbir detay atlatılmıyor konsey sahnesine direkte geçebilirlerdi ama bu kim napıyor bunlar dedirtmediler izleyicilere efsane konseyi efsane şekilde tanıttılar pusuda birkaç defa konsey rezaleti oldu ama hiçbiri tabiki bu efsane kadronun uzağından bile geçemedi . Laz Ziya , Hüsrev Ağa dizidede gerçek hayattada allah rağmet eylesin asla unutulmucaksınız
@china_shangai @papuleoo @batuhankaralar @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Doğu @MEnes @takas
hahahah kendime geldim vlla dünya varmışKız sen 7 aylık mısınİnsafın kurusun bizi bekleyemedin demi
Bari konusunu açalım bu değerli yorumlar çapsızların isminin geçtiği yerde bile olmamalıhahahah kendime geldim vlla dünya varmış
bu foruma ben racilerden sonra geldiğim için iyi yorumlarıma aloısık değil bu konu ama nasıl bir vadi piskopatıyım artık bu konuya aktarma vakti geldi sayfanın aklını alıcam
başka konuya izin verilirse oraya taşırım aslında eski bölümlerin yorum konusu olsa iyi olurdu en azından eski vadiyi yorum yapardık burada karısır çünküBari konusunu açalım bu değerli yorumlar çapsızların isminin geçtiği yerde bile olmamalı
Adminle konuşup temiz bir konu açtırırızbaşka konuya izin verilirse oraya taşırım aslında eski bölümlerin yorum konusu olsa iyi olurdu en azından eski vadiyi yorum yapardık burada karısır çünkü
ayy vlla hiç kendimi vadiyi bırakmış gibi hissetmiyorum sanki vadiye dönüş yaptım gibi hissediyorum 2-3 yıl bana vadi izlettirmemişlerde şimdi izliyorum gibiyim kuş gibi hafifledim yeminle ilaç buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?