İşleri yok belli zaten. Çoluk çocuk oldukları da belli. Oksijen israfı bunlar başka bir şey değil.en doğru karar konudan banlanması yeterli aga
bu mübarek gün ettikleri küfürlere bak adam mısınız lan siz
İşleri yok belli zaten. Çoluk çocuk oldukları da belli. Oksijen israfı bunlar başka bir şey değil.en doğru karar konudan banlanması yeterli aga
bu mübarek gün ettikleri küfürlere bak adam mısınız lan siz
konuşmaya gerek yok aga boşverİşleri yok belli zaten. Çoluk çocuk oldukları da belli. Oksijen israfı bunlar başka bir şey değil.
Aynen öyle muhattap almaya değmez.konuşmaya gerek yok aga boşver
vadikızının konudan banlanması çok iyi oldu. büyüğümüz diye bayan diye bişey diyemiyoruz ama gerçekten çok sinirlendiriyor insanı
konudan banlanması yeterli bence eğer aynı şekilde devam ederse gereği yapılırben vadikızının forumdanda banlanması taraftarıyım kimse kusura bakmıcak kendisini severim ama uyarılılarımıza rağmen onları buraya absımıza bela ettiyse ve ramazan günü orucluyuz burda bayan üyelerde var bizzat kıendim ve başka bir bayan üye olan vadikızı yüzünden bizler burda küfür yiyorsa ve forumun huzuru tadı kaçıyorsa banlanırsada üzülmem burası bir aile ortamıdır herhangi basit bir forum değildir burası allah korkusu zaten kalmamış bunu yapanlarda 😵
Ben gelenleri spamlayabiliyorum sadece o dediğin ip ban olayını @OzaN yapabilir diye düşünüyorum bakalım akşam bir girsin de hele foruma.Eline sağlık. İp ban atılmıyor mu ki acaba? Gerçi sen düşünmüşsündür zaten, işini bilirsin.
yönetime kalmıs tabi cnm ben arkasından konusma olmasın diye düşüncemi dürüstçe burayada söyledim elin bilmem tanımadığımız kişielrden biz niye küfür yiyoruz bu küfürde bizzat vadikızı üzerinden yapılıyor yetmemiş faceyede hepimizi koymuslar seni annene küfür edyor orlak yazmıslar insanında bir sabrının rının dayanma gücü var forumları kapanmıs diyor hani nertede kapanmıs açılıyor canavar gibikonudan banlanması yeterli bence eğer aynı şekilde devam ederse gereği yapılır
aga hayırdır ne iş 46 bitiyor sen de mizah zirve yapmış 🙂@vadikızı için artık idam kararı.. ayrıntılar bu gece Fav10 Ana haberde. ;-)
aynen ilk kez master kardeşimin espri yaptığını gördümaga hayırdır ne iş 46 bitiyor sen de mizah zirve yapmış 🙂
ama hakettiBence olduğu gibi devam etsin bir müdahale olursa bu bebelere istedigini vermis oluruz
46 bitmiyormuş hadi gözün aydın@vadikızı için artık idam kararı.. ayrıntılar bu gece Fav10 Ana haberde. ;-)
aynen o resmi koyunca kudurdular belli bi daha koysana tipsizlik abidesinin resminiDün tipsizin resmini ateşleyince nasıl da kudurdular amaUlan sizin gibi veletlerle oynamaktan zevk alıyorum ama vaktim yokGidip yine sayfa açmışlar. Sayfanın kapak fotosu zeka seviyelerini ve yaşlarını belli ediyorKaale almaya bile gerek yok geldikleri gibi giderler 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?