Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sezon Finalinde olacaklar (KESİN);

- Maskeli kişi herkesin bildiği gibi P.A
-Toplantıdaki herkes ölecek ama süprüz bir ters köşe olacak
-Son sahnelere doğru safiye ve cahitin düğünü olacak
-Ariel ölecek
-Çok büyük bir patlama olacak
-Yusuf yine ortalardan kaybolacak
-Son sahnede ise izleyicileri büyük bir ters köşe bekliyor

@-KADİR- @Doğu agalar şu fragmana bakın
bu raciyle bahadır bitmiş vay arkadaş utandım izlerken
vadinin en rezil hali bile bunlarla kıyaslanamaz

Son düzenleme:
Hayatımdan 58 saniye çaldın seni şiddetle kınıyorum aga

Tüyolara gelince; Maskenin altındakinin Polat çıkmaması dışında hiçbir şey sürpriz olmaz

Son sahne de sürpriz varmış. Düğünde pasta yerine menemen yedireceklerdir millete odur sürpriz

Vay be fragman efsane olmuş sezon finali fragmanı dediğin böyle olur işte senarist farkı raci şaşmaz a helal olsun yok böyle birşey şarkı seçimide muazzam fragman sakin gibi görünsede aslında değil bu fragmanla mesaj vermişler bizim senaristler biraz bakıp da feyiz alsalar ama nerde

Sizin orada top patliyoymus

Aga eğer toplantıda herkes ölecekse kesin Asya da ölür o zaman [emoji2]

Daha önce Polat, Yusuf ve Asyanın beraber operasyon yapılacağı söylendi. Tüyolara ve fragmana dikkatli bakınca Yusuf'un vurulduğunu ancak toplantıda ortaya çıkıp sürpriz yapacağını düşünüyorum. Yusuf dışındaki hiçbir şey benim için ters köşe olamaz ve olması dahi teklif edilemez [emoji2]

aga asyanın ölme ihtimali yok asyanın toplantıda olacağını nerden çıkardın
2.si yusufun da toplantıyla alakası yok denize düştü sözde gizem yaratacaklar yusufun her yeri gizem olsa ne olur

bu @vadikızı akıl bırakmadı bende ayoll

Ben ne yaptım bee yazarken baksana neyi alıntıladım diyee

2.si yusufun da toplantıyla alakası yok denize düştü sözde gizem yaratacaklar yusufun her yeri gizem olsa ne olur

Eğer verdiğin tüyo çıkarsa ki bence çıkacak o zaman zeynepte ölür diye
düşünüyorum ben😉 asyada toplantıda maske açılırken yanında oturan
biri var o kesinlikle zeynep oturuşu duruşu bir erkeğe benzemiyor o toplantıda
zeynepte var bir daha bak fragman polatın yanında oturan zeynep

Son düzenleme:

Aga geçen yorumlarınızda görmüştüm. Polat, Asya ve Yusuf beraber operasyon yapacaklar diye [emoji2] Bizim için Yusuf önemli olmaya aga ama senaristler çok önem veriyor bu bariz belli oluyor.

Aga geçen yorumlarınızda görmüştüm. Polat, Asya ve Yusuf beraber operasyon yapacaklar diye [emoji2] Bizim için Yusuf önemli olmaya aga ama senaristler çok önem veriyor bu bariz belli oluyor.
asya orda olmaz ihtimal vermiyorum

Aga bence Asya kesin orada da. Benim dikkatimi daha çok Yusuf konusu çekiyor. Acaba son sahnede ortaya çıkıp sürpriz mi yapacak ya da duruma göre seneye diziden mi çıkaracaklar?

sen fragman maske açılırken ki yere iyice baktınmı o oturan kişi sence bir erkeğe
benziyormu

sen fragman maske açılırken ki yere iyice baktınmı o oturan kişi sence bir erkeğe
benziyormu
Baktım abla [emoji2] bencede bir bayan gibi duruyor. Asya olma ihtimali çok yüksek.

Şu Mete'nin annesi de bir plan yapacak gibi duruyor. Ama bir türlü işin içinden çıkamadım. Anlaşılan tüyo da yok bu konuda.

şu resme bakın @takas @papuleoo forumdan aldım bunu kare içindeki
diğerlerine göre zayıf duruyor ve bir erkeğe benzemiyor ben diyorum ki
bu asya sizce

Ben fragmanı izler izlemez hemen dedim bu zeynep özellikle maskeyi açanın ellerini
görünce o eller kesinlikle polatın eli yanındaki zeynep

Maskeli basbas bağırıyor ben Asyayım diye [emoji2] tabi başka bir bayanda olabilir.