eyvallah bakacaz bi çaresine artık silecek bişeyim yokO zaman gereksiz bilgilerini sileceksin aga. Olmaz dersen 360 security yukle gereksiz bilgileri siler o
eyvallah bakacaz bi çaresine artık silecek bişeyim yokO zaman gereksiz bilgilerini sileceksin aga. Olmaz dersen 360 security yukle gereksiz bilgileri siler o
abartmaya gerek yok kim görecek sanki kafaya takma
Beni mübarek günlerde o itlerle muhattap etme abla. Ne hali varsa görsünler takma kafana. Bize veled diyorlardı yaptıkları şeye bak eğlensinler bırak.@Doğu bana yardım edersin diye düşünmüştüm ben
Beni mübarek günlerde o itlerle muhattap etme abla. Ne hali varsa görsünler takma kafana. Bize veled diyorlardı yaptıkları şeye bak eğlensinler bırak.
cnm ben tüm vadi forumlarına veda edip geldim bu foruma 3 yıl olucak yakında başka hiçbir forumla ilgilenmedim buraya geldikten sonra sanada son 1 yıldır yalvarıyorum burası varken bırak diğer forumları diye her yerde sen varsın ayoll başına birşey geleceği belliydiMuhatap ol diye demedim zaten olmanı istemem de şikayet etme konusunda
neyse ya kapanır herhalde ne yapım
cnm ben tüm vadi forumlarına veda edip geldim bu foruma 3 yıl olucak yakında başka hiçbir forumla ilgilenmedim buraya geldikten sonra sanada son 1 yıldır yalvarıyorum burası varken bırak diğer forumları diye her yerde sen varsın ayoll başına birşey geleceği belliydi
suss kızz foruma girmyormuş daha forum zaten kapanmıs nasıl giriceksin artık sen sağlam bir oklava hak ediyorsun kafanacnm ben tüm vadi forumlarına veda edip geldim bu foruma 3 yıl olucak yakında başka hiçbir forumla ilgilenmedim buraya geldikten sonra sanada son 1 yıldır yalvarıyorum burası varken bırak diğer forumları diye her yerde sen varsın ayoll başına birşey geleceği belliydi
suss kızz foruma girmyormuş daha forum zaten kapanmıs nasıl giriceksin artık sen sağlam bir oklava hak ediyorsun kafana
Kendi kendini oklavayla tehdit eden koca yürekli @Çiğdem-suss kızz foruma girmyormuş daha forum zaten kapanmıs nasıl giriceksin artık sen sağlam bir oklava hak ediyorsun kafana
Sen orucu bitirdin tabii
Kırmızı kan, Sari düşman Yesile de bisey diyodu
Sizde daha okunmadı mı aga?Sen orucu bitirdin tabii
Kendimi Tokyo'da yaşıyor gibi hissettim bir an20 dakika var
Bizim memlekette okunali 40 dakika oldu uzulmeKendimi Tokyo'da yaşıyor gibi hissettim bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?