Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga Görkem Sevindik mazallah Edho saflarına katılırsa vereceğin tepkiyi aşırı derecede merak ediyorum

ne olacak bu vadinin hali @takas
abi günden güne eriyoruz yapılan hataların ardı arkası kesilmiyor artık seneye son şans büyük revizyon ve yeniliklerle çok sağlam oyuncu transferleri ve de sevilecek karakterler yaratılmazsa, yusuf kuzuzadeler zeynep gibi hiçkimsenin takmadığı çapsızlar ordusuyla devam edersek efsanenin ruhuna el fatiha deriz. açıkçası pek bi ümidim yok ama yine de bekleyecez
ama şöyle düşünüyorum sezon başından beri reyting durumu orada hiçbir çaba olmadı aynı şekil devam edildi adamların umrunda değil seneye de pek bişey değişeceğini sanmıyorum

Aga Görkem Sevindik mazallah Edho saflarına katılırsa vereceğin tepkiyi aşırı derecede merak ediyorum
edho setinde kendimi patlatırım artık başka yapacak bişey kalmıyor

Çarşı grubu; şehit varken nikah olmaz diyordunuz; nikah olmaz, cilginlar gibi şampiyonluk kutlaması olur değil mi

Bu arada saat 20.00'da bizim için hayati önem taşıyan lig maçı var ilk yarısını izlerim galiba çünkü bölüm çok önemli. @MEnes sen hangisini izleyecen kanka ?

Bu arada saat 20.00'da bizim için hayati önem taşıyan lig maçı var ilk yarısını izlerim galiba çünkü bölüm çok önemli. @MEnes sen hangisini izleyecen kanka ?
dalga mı geçiyorsunuz aga ne hayatisi la
dandik bi maç sonucu bile umrumda değil seneye imparator geliyormuş büyük ihtimalle şampiyonuz

dalga mı geçiyorsunuz aga ne hayatisi la
dandik bi maç sonucu bile umrumda değil seneye imparator geliyormuş büyük ihtimalle şampiyonuz
Osmanlı-Akhisar maçından bahsediyorum aga sen ne zannettin ?
Terim gelmez. Açıklamalarını dinledim "görüşürüm" demiş ama hiç inanasım gelmedi açıkçası.

Osmanlı-Akhisar maçından bahsediyorum aga sen ne zannettin ?
Terim gelmez. Açıklamalarını dinledim "görüşürüm" demiş ama hiç inanasım gelmedi açıkçası.
hiçççç umrumda değil aga feneri yenelim kupayı alalım gerisi hikaye
görüşürüm diyor adam milli takımın başındayken daha ne diyecekti 2 gündür verdiği demeçler geri geleceği yönde adam yaşayan efsane heykelini dikmemiz lazım imparatorun

Ben ikisini de izleyemeyeceğim.
Sinemaya gideceğim bu akşam. Zaten geçen bölümü de hala fırsat bulup izleyemedim. Gelince anca onu izlerim, yarın da bugün ki bölümü aradan çıkarırım.

Ben ikisini de izleyemeyeceğim.
Sinemaya gideceğim bu akşam. Zaten geçen bölümü de hala fırsat bulup izleyemedim. Gelince anca onu izlerim, yarın da bugün ki bölümü aradan çıkarırım.
baya geri kalmışsın aga biran önce yetiş bize

Aga görüşürüm diyecek tabii ki nezaketen. Terim gelirse bu çapsız Dursun'un gitmesi lazım. Adam oyuncu transfer etmek isteyecek. Bu yağlı sıfat ne diyecek "olmaz" mı diyecek Terim'e? O gün bırakır gider adam. Eldeki kadroyla da değil Terim Jose Mourinho gelse ilk 3'e sokamaz.

bizi şu halde toparlayabilecek tek adam fatih terimdir aga morinho da değil. mutlaka bi planı olur geldiğinde