aga bölüm akacak bu akşamVurdu gol oldu
@china_shangai başkan akşama sembolikde olsa bir adet mesaj bırak ya 😀
aga bölüm akacak bu akşamVurdu gol oldu
İnşallah beklentimiz o yöndeaga bölüm akacak bu akşam
Vurdu gol oldu
inşallah
evet o hissiyat bende de oldu bir tatil havası var tatile çıkan insan da çokİnşallah beklentimiz o yönde
Yalnız şöyle bir durum var bugün hiç Perşembeymiş gibi değil ben Vadiye odaklanamıyorum sanki tatil gibi Ki zaten resmi tatil
Hatta konuyu sen aç abi forumda senin konu açtığına şahit olayım ölmedeninşallah
hiç havamda değilim )))) şanslı günündesin ))))Vurdu gol oldu
sadece ölüler görür)))))))Hatta konuyu sen aç abi forumda senin konu açtığına şahit olayım ölmeden
Aga sen yüz gündür tatildesin zaten hala mı aklın tatilde gözün doysunevet o hissiyat bende de oldu bir tatil havası var tatile çıkan insan da çok
kriterler müthiş getirde konuyu uçursun bu hafta konuda pek olamayacam ama senden rahatsızım aga en son getirdiğin arkadaşa irrite oldumAkşama yeni bir arkadaş getireceğim tam bir Vadici ve anti edhocu
lan aga ne inatcı herifsin la altı üstü bir hafta tatile çıktım kaçıncı değişim milletde gerçek sanacakAga sen yüz gündür tatildesin zaten hala mı aklın tatilde gözün doysun
Hahaha abi Tez vakitte şu eski Vadiyi izleme ve yorumlama şölenine geçiş yapalım senin konuşacağın yok başka türlü abihiç havamda değilim )))) şanslı günündesin ))))
sadece ölüler görür)))))))
abinin mesajlarını okumak vadinin yusuflu sahnelerinden daha heycanlı yemin ediyorum adamdaki racon bi polat alemdar da varhiç havamda değilim )))) şanslı günündesin ))))
yoksa karşında şansımız pek yok bunu defalarca tecrübe ettim 🙂hiç havamda değilim )))) şanslı günündesin ))))
Aga sen güven bana 😉 Heyet onay verdiyse hükmü uygulayayımkriterler müthiş getirde konuyu uçursun bu hafta konuda pek olamayacam ama senden rahatsızım aga en son getirdiğin arkadaşa irrite oldum
aga hayatımda hiç tatil yapamadım nasıl bi duygu anlatsanalan aga ne inatcı herifsin la altı üstü bir hafta tatile çıktım kaçıncı değişim milletde gerçek sanacak
getir bakalım staja başlasın bugün olmadı gereği yapılırAga sen güven bana 😉 Heyet onay verdiyse hükmü uygulayayım
aga valla ben kendim yattım kakltım film kitap okuma o kadar yani extra bir hareket olmadı yani benim yaptığım tarzda evde kalsan bile yeterliaga hayatımda hiç tatil yapamadım nasıl bi duygu anlatsana
getir bakalım staja başlasın bugün olmadı gereği yapılır
Ulan ben de tatil yapmaktan yoruldum Bu yaz kendimi peyzaj işlerine vereceğimaga valla ben kendim yattım kakltım film kitap okuma o kadar yani extra bir hareket olmadı yani benim yaptığım tarzda evde kalsan bile yeterli
Allah bizlere de nasip eder İnşallah ama bu şartlarda imkansız gibi bişeyaga valla ben kendim yattım kakltım film kitap okuma o kadar yani extra bir hareket olmadı yani benim yaptığım tarzda evde kalsan bile yeterli
aga bak söyleyeyim tam bomba çıkacak 😀 ondan sonra seyir eyle senaga hayatımda hiç tatil yapamadım nasıl bi duygu anlatsana
getir bakalım staja başlasın bugün olmadı gereği yapılır
İnşallah sağlam bir karakterde sağlam bir vadici olur ve aramıza katılır doğuya güvenmiyorum bu konuda ama yine de denemekte fayda var transfere ihtiyacımız varaga bak söyleyeyim tam bomba çıkacak 😀 ondan sonra seyir eyle sen
çalışmak iyidir aga ya @Doğu gibi "bir dönüm bostan yan gel yat osman'' tarzında yaşasaydın ne yapacaktınAllah bizlere de nasip eder İnşallah ama bu şartlarda imkansız gibi bişey