aga erken başlayalım şanslı günümüzdeyim bugün baskette son saniyede kazandık, bjk kaybetti, semih i oynatmayan gönüllüler sucuk ekmek yiyemeyecek vs.Henüz hissetmiyorum
aga erken başlayalım şanslı günümüzdeyim bugün baskette son saniyede kazandık, bjk kaybetti, semih i oynatmayan gönüllüler sucuk ekmek yiyemeyecek vs.Henüz hissetmiyorum
Vay anasınıaga erken başlayalım şanslı günümüzdeyim bugün baskette son saniyede kazandık, bjk kaybetti, semih i oynatmayan gönüllüler sucuk ekmek yiyemeyecek vs.
lan aga dedim işte sana ahahahahVay anasınıLa gidip iddaa oynayaydın evi arabayı satıp
Neyse en azından taktiği bulduklan aga dedim işte sana ahahahahenteresan
Ordaki programda bazıları çok mutlu olduderin futbol akıyor
hahahahahahahaha kasimpasa sarkisi calıyorlar
Bilmiyorum twitterda dunya listesine girdi 4 Nisan dünya malatyalilar gunu kutlu olsun diye bende senin gununu kutlim dedimne günü aga hayırdır
İyi abla kan aldı daha iyi oldu
İşin aslı var mı bende kutluyayim iki iki kişi var geçmiş ama olsun "geçmış malatyalılar gününüzü kutlarım" derim 😀ne günü aga hayırdır
Sağolasın ablacım var oloh sevindim valla aklımdan çıkmıyor he🙂
ne biliyim aga ya hergün yeni bişey çıkıyorİşin aslı var mı bende kutluyayim iki iki kişi vat geçmiş ama olsun "geçmış malatyalılar gününüzü kutlarım" derim 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?