aga erken başlayalım şanslı günümüzdeyim bugün baskette son saniyede kazandık, bjk kaybetti, semih i oynatmayan gönüllüler sucuk ekmek yiyemeyecek vs.Henüz hissetmiyorum![]()
aga erken başlayalım şanslı günümüzdeyim bugün baskette son saniyede kazandık, bjk kaybetti, semih i oynatmayan gönüllüler sucuk ekmek yiyemeyecek vs.Henüz hissetmiyorum![]()
Vay anasınıaga erken başlayalım şanslı günümüzdeyim bugün baskette son saniyede kazandık, bjk kaybetti, semih i oynatmayan gönüllüler sucuk ekmek yiyemeyecek vs.![]()
lan aga dedim işte sana ahahahahVay anasınıLa gidip iddaa oynayaydın evi arabayı satıp
![]()
Neyse en azından taktiği bulduklan aga dedim işte sana ahahahahenteresan
Ordaki programda bazıları çok mutlu olduderin futbol akıyor
hahahahahahahaha kasimpasa sarkisi calıyorlar![]()
Bilmiyorum twitterda dunya listesine girdi 4 Nisan dünya malatyalilar gunu kutlu olsun diye bende senin gununu kutlim dedimne günü aga hayırdır![]()
İyi abla kan aldı daha iyi oldu![]()
İşin aslı var mı bende kutluyayim iki iki kişi var geçmiş ama olsun "geçmış malatyalılar gününüzü kutlarım" derim 😀ne günü aga hayırdır![]()
Sağolasın ablacım var oloh sevindim valla aklımdan çıkmıyor he🙂
ne biliyim aga ya hergün yeni bişey çıkıyorİşin aslı var mı bende kutluyayim iki iki kişi vat geçmiş ama olsun "geçmış malatyalılar gününüzü kutlarım" derim 😀