aga erken başlayalım şanslı günümüzdeyim bugün baskette son saniyede kazandık, bjk kaybetti, semih i oynatmayan gönüllüler sucuk ekmek yiyemeyecek vs.Henüz hissetmiyorum
aga erken başlayalım şanslı günümüzdeyim bugün baskette son saniyede kazandık, bjk kaybetti, semih i oynatmayan gönüllüler sucuk ekmek yiyemeyecek vs.Henüz hissetmiyorum
Vay anasını La gidip iddaa oynayaydın evi arabayı satıpaga erken başlayalım şanslı günümüzdeyim bugün baskette son saniyede kazandık, bjk kaybetti, semih i oynatmayan gönüllüler sucuk ekmek yiyemeyecek vs.
lan aga dedim işte sana ahahahah enteresanVay anasını La gidip iddaa oynayaydın evi arabayı satıp
Neyse en azından taktiği bulduk Hadi fragman konusunalan aga dedim işte sana ahahahah enteresan
Ordaki programda bazıları çok mutlu oldu bu arada bu sayfafaki tüm arkadaşlara iyi akşamlar dilerim.derin futbol akıyor
hahahahahahahaha kasimpasa sarkisi calıyorlar
Bilmiyorum twitterda dunya listesine girdi 4 Nisan dünya malatyalilar gunu kutlu olsun diye bende senin gununu kutlim dedimne günü aga hayırdır
İyi abla kan aldı daha iyi oldu
İşin aslı var mı bende kutluyayim iki iki kişi var geçmiş ama olsun "geçmış malatyalılar gününüzü kutlarım" derim 😀ne günü aga hayırdır
Sağolasın ablacım var oloh sevindim valla aklımdan çıkmıyor he🙂
ne biliyim aga ya hergün yeni bişey çıkıyor kim çıkarıyorsa malatyada anket yap %90 ı olayı bilmezİşin aslı var mı bende kutluyayim iki iki kişi vat geçmiş ama olsun "geçmış malatyalılar gününüzü kutlarım" derim 😀