Razı olduğum çok adam var sıranı bekleBir tavuk vardı uzakta şimdi o tavuk yatakta @takas@Polat Şaşmaz bak bu espridi
Dünden göndermeye razımışsın![]()
Kanıtın var mıMesajı ne siliyorsun@takas bu senin sağ kolun sana ihanet etti
. İlk mesajı ha ha ha diye kahkaha atmıştı
![]()
Sen dürüst adamsınKanıtın var mı![]()
Dürüst oldugumdan gercekleri soyluyorum iste yalan soyleyecek halim yok yaSen dürüst adamsın. Yemin et yazmadığına
.Bilsedim ss alırdım
![]()
Yemin etDürüst oldugumdan gercekleri soyluyorum iste yalan soyleyecek halim yok ya![]()
Neyse çorba soğuduBak bak sen![]()
Durduk yere yemin edersem dinden cikarim hakkimi bir sonra ki sefere sakliyorumYemin et![]()
Buradayım 4'e kadarNeyse çorba soğudubuonasera sinyor özletme kendini 😉
Gece gece sitenin ön çerezlerine baktırmaDurduk yere yemin edersem dinden cikarim hakkimi bir sonra ki sefere sakliyorum![]()
Git bak bulabiliyosan gosterirsinBuradayım 4'e kadar.Sonra ben kaçar
Gece gece sitenin ön çerezlerine baktırma![]()
Yok ama takas inanır banaGit bak bulabiliyosan gosterirsin![]()
hax atak üçümüz@Doğu erken yatma la daha senle sabahlara akacaz![]()
Siz atın benim bilgisayar yok 4 aydir biliyosun Mayisin son haftasi olursan atariz benim bilgisayar geliyorYok ama takas inanır bana.Yemin bile edemiyorsun
hax atak üçümüz![]()
Hardacemi buSiz atın benim bilgisayar yok 4 aydir biliyosun Mayisin son haftasi olursan atariz benim bilgisayar geliyor![]()
Herkesten beklerim doğudan beklemezdim bunu ben fena ezerim simdiHardacemi bu.Daha topu alamıyor
![]()
Senide ben eğittimHerkesten beklerim doğudan beklemezdim bunu ben fena ezerim simdi@Maskeli Fedai yi egittigim gibi bunuda egitmem lazim anlasilan D
Mayista Cs:go da atariz aga![]()
Yoo ben kendi kendimi egitmistimSenide ben eğittim![]()
Eğittim dedisem maçlarda ders verdim sahur turnavalarındaYoo ben kendi kendimi egitmistimAz tek basima oynamadim
![]()
He aynen doğruEğittim dedisem maçlarda ders verdim sahur turnavalarında![]()