Razı olduğum çok adam var sıranı bekleBir tavuk vardı uzakta şimdi o tavuk yatakta @takas @Polat Şaşmaz bak bu espridi
Dünden göndermeye razımışsın
Kanıtın var mıMesajı ne siliyorsun @takas bu senin sağ kolun sana ihanet etti . İlk mesajı ha ha ha diye kahkaha atmıştı
Sen dürüst adamsın . Yemin et yazmadığına.Bilsedim ss alırdımKanıtın var mı
Dürüst oldugumdan gercekleri soyluyorum iste yalan soyleyecek halim yok yaSen dürüst adamsın . Yemin et yazmadığına.Bilsedim ss alırdım
Yemin etDürüst oldugumdan gercekleri soyluyorum iste yalan soyleyecek halim yok ya
Neyse çorba soğudu buonasera sinyor özletme kendini 😉Bak bak sen
Durduk yere yemin edersem dinden cikarim hakkimi bir sonra ki sefere sakliyorumYemin et
Buradayım 4'e kadar .Sonra ben kaçarNeyse çorba soğudu buonasera sinyor özletme kendini 😉
Gece gece sitenin ön çerezlerine baktırmaDurduk yere yemin edersem dinden cikarim hakkimi bir sonra ki sefere sakliyorum
Git bak bulabiliyosan gosterirsinBuradayım 4'e kadar .Sonra ben kaçar
Gece gece sitenin ön çerezlerine baktırma
Yok ama takas inanır bana.Yemin bile edemiyorsunGit bak bulabiliyosan gosterirsin
hax atak üçümüz@Doğu erken yatma la daha senle sabahlara akacaz
Siz atın benim bilgisayar yok 4 aydir biliyosun Mayisin son haftasi olursan atariz benim bilgisayar geliyorYok ama takas inanır bana.Yemin bile edemiyorsun
hax atak üçümüz
Hardacemi bu .Daha topu alamıyorSiz atın benim bilgisayar yok 4 aydir biliyosun Mayisin son haftasi olursan atariz benim bilgisayar geliyor
Herkesten beklerim doğudan beklemezdim bunu ben fena ezerim simdi @Maskeli Fedai yi egittigim gibi bunuda egitmem lazim anlasilan DHardacemi bu .Daha topu alamıyor
Senide ben eğittimHerkesten beklerim doğudan beklemezdim bunu ben fena ezerim simdi @Maskeli Fedai yi egittigim gibi bunuda egitmem lazim anlasilan D
Mayista Cs:go da atariz aga
Yoo ben kendi kendimi egitmistim Az tek basima oynamadimSenide ben eğittim
Eğittim dedisem maçlarda ders verdim sahur turnavalarındaYoo ben kendi kendimi egitmistim Az tek basima oynamadim
He aynen doğru Bir ara @takas la beraber bana fena sey geciyodunuz simdi ikiniz bir olsaniz ikinizi de ezerimEğittim dedisem maçlarda ders verdim sahur turnavalarında