hepiniz için yiyorum kardeşlerim merak etmeyinBu saatte afiyet olsun benim içinde ye.
@Doğu haklısın aga
hepiniz için yiyorum kardeşlerim merak etmeyinBu saatte afiyet olsun benim içinde ye.
Burlardayım başka işlerle uğraşıyodum.gece gece çiğ köftede iyi gidiyor heşu çiğ köfte kadar sevdiğim başka bi yiyecek yok müthiş bişey
oooooo aga sende mi burdaydın
kardeşlerimizin burda olması bizi hep mutlu etmiştir şu avatara da bi ayar çeksen iyi olacak bu ne böyle yeni üye gibiBurlardayım başka işlerle uğraşıyodum.
Uzun hikaye aga anlatırım size sonrala olum sana burda iş mi yaptırıyoruz gel hal hatır sor 3-5 yorum yap nereye gidiyorsan git sanki ne işi var
Bilmiyorum ya hiç avatar felan koyasım yok nedense.kardeşlerimizin burda olması bizi hep mutlu etmiştir şu avatara da bi ayar çeksen iyi olacak bu ne böyle yeni üye gibi
Aynen @china_shangai abi de default avatar kullanıyor neden kikardeşlerimizin burda olması bizi hep mutlu etmiştir şu avatara da bi ayar çeksen iyi olacak bu ne böyle yeni üye gibi
Helal olsun kardeşimaga sende hakkını helal et
Yarın forum kapanacakmış gibi herkes helallik istiyor
tamam bekliyoruzUzun hikaye aga anlatırım size sonra.
ustayı koy aga hiç ustayı koyduğunu hatırlamıyorumBilmiyorum ya hiç avatar felan koyasım yok nedense.
usta en çok abiye yakışıyor sakallı bir polat alemdar resmi dehşet olur abiye
Olsun helalleşmek iyidir yarın ölecekmiş gibi yaşamak lazım.Yarın forum kapanacakmış gibi herkes helallik istiyor
yarın ölmeyeceğimizin garantisi mi var aga helallik almak iyidir ölüme her an için hazır olmak lazım ölümden öte köy yokYarın forum kapanacakmış gibi herkes helallik istiyor
HaklısınOlsun helalleşmek iyidir yarın ölecekmiş gibi yaşamak lazım.
Öylede ne bilim komiğime gittiyarın ölmeyeceğimizin garantisi mi var aga helallik almak iyidir ölüme her an için hazır olmak lazım ölümden öte köy yok
Yarın bulursan qıiz yaparsınher gece iyi geceler yazdıktan sonra en az 20 yorum daha yazıyorum bu sefer çıkıyorum hadi iyi geceleralemto sütü unutma vadiyi de izle yarın quiz yapacam seni 289.bölümden
her gece iyi geceler yazdıktan sonra en az 20 yorum daha yazıyorum bu sefer çıkıyorum hadi iyi geceleralemto sütü unutma vadiyi de izle yarın quiz yapacam seni 289.bölümden
Hadi cümleten Allah rahatlık versinBende kaçıyorum yavaştan herkese iyi geceler cümleten.
Ne çiğ köftesi agagece gece çiğ köftede iyi gidiyor heşu çiğ köfte kadar sevdiğim başka bi yiyecek yok müthiş bişey
oooooo aga sende mi burdaydın
Ohh efsane aga dur gaza getirme babamın arabayı hacılayıp Dörtyola inecemNe çiğ köftesi agaPirinçli ve etli yaprak sarma varken D
Beni de eksik etmeUzun hikaye aga anlatırım size sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?