46 konusu sana emanetSenden bıktık da maksat yorum kasmak sen olmazsan konuya yorum atan olmaz![]()
46 konusu sana emanetSenden bıktık da maksat yorum kasmak sen olmazsan konuya yorum atan olmaz![]()
nereye yineBen canlı izleyemicem.Büyük ihtimal uzun bir ara daha kaybolma maceram başlayabilir
.Gelemezsem bol bol @takas'a tavuk yaz
![]()
Kaç ay sonra gelirsin ?46 konusu sana emanet.
Kaç ay sonra gelirsin ?Dizi yayından kalkmadan gel bari
![]()
neymişİşlerim var aga haber edim dedim sonra nereye kayboldun demeyin![]()
neymişİşlerim var aga haber edim dedim sonra nereye kayboldun demeyin![]()
İşlerim var aga haber edim dedim sonra nereye kayboldun demeyinnereye yine
Dizi yayından kalkarsa gelmemKaç ay sonra gelirsin ?Dizi yayından kalkmadan gel bari
![]()
Ohaa ulan sen gelmeden ben banlanmış olurum belki şimdiden hakkını helal et kankaDizi yayından kalkarsa gelmem.Mayısta gelirim gibi gelemezsem uzun ara yokum
![]()
saçmalama arada giremeyecek kadar ne işin olabilir yazın ben bile giriyorsam herkes girebilir bi şekildeDizi yayından kalkarsa gelmem.Mayısta gelirim gibi gelemezsem uzun ara yokum
![]()
oooooo aga sende mi burdaydın@Since2011 görüşüz kendine iyi davran.![]()
Ben öyle yorgunken nette takılmam aga beni biliyorsunsaçmalama arada giremeyecek kadar ne işin olabilir yazın ben bile giriyorsam herkes girebilir bi şekilde
sabah 8 akşam 10 çalışıyordum yazın yine de giriyordum arada![]()
Yapılır mı bu lan bu saattegece gece çiğ köftede iyi gidiyor heşu çiğ köfte kadar sevdiğim başka bi yiyecek yok müthiş bişey
oooooo aga sende mi burdaydın![]()
Bu saatte afiyet olsun benim içinde ye.gece gece çiğ köftede iyi gidiyor heşu çiğ köfte kadar sevdiğim başka bi yiyecek yok müthiş bişey
oooooo aga sende mi burdaydın![]()
la olum sana burda iş mi yaptırıyoruz gel hal hatır sor 3-5 yorum yap nereye gidiyorsan git sanki ne işi varBen öyle yorgunken nette takılmam aga beni biliyorsun.Sadece haber sitelerinde dolaşırım sonra kafamı dinlerim
![]()
Helal olsun kankaOhaa ulan sen gelmeden ben banlanmış olurum belki şimdiden hakkını helal et kanka![]()
o kadar yorulacak ne yapacan kiBen öyle yorgunken nette takılmam aga beni biliyorsun.Sadece haber sitelerinde dolaşırım sonra kafamı dinlerim
![]()