46 konusu sana emanet .Senden bıktık da maksat yorum kasmak sen olmazsan konuya yorum atan olmaz
46 konusu sana emanet .Senden bıktık da maksat yorum kasmak sen olmazsan konuya yorum atan olmaz
nereye yineBen canlı izleyemicem.Büyük ihtimal uzun bir ara daha kaybolma maceram başlayabilir .Gelemezsem bol bol @takas'a tavuk yaz
Kaç ay sonra gelirsin ? Dizi yayından kalkmadan gel bari46 konusu sana emanet .
Kaç ay sonra gelirsin ? Dizi yayından kalkmadan gel bari
neymişİşlerim var aga haber edim dedim sonra nereye kayboldun demeyin
neymişİşlerim var aga haber edim dedim sonra nereye kayboldun demeyin
İşlerim var aga haber edim dedim sonra nereye kayboldun demeyinnereye yine
Dizi yayından kalkarsa gelmem.Mayısta gelirim gibi gelemezsem uzun ara yokumKaç ay sonra gelirsin ? Dizi yayından kalkmadan gel bari
Ohaa ulan sen gelmeden ben banlanmış olurum belki şimdiden hakkını helal et kankaDizi yayından kalkarsa gelmem.Mayısta gelirim gibi gelemezsem uzun ara yokum
saçmalama arada giremeyecek kadar ne işin olabilir yazın ben bile giriyorsam herkes girebilir bi şekildeDizi yayından kalkarsa gelmem.Mayısta gelirim gibi gelemezsem uzun ara yokum
oooooo aga sende mi burdaydın@Since2011 görüşüz kendine iyi davran.
Ben öyle yorgunken nette takılmam aga beni biliyorsun.Sadece haber sitelerinde dolaşırım sonra kafamı dinlerimsaçmalama arada giremeyecek kadar ne işin olabilir yazın ben bile giriyorsam herkes girebilir bi şekilde
sabah 8 akşam 10 çalışıyordum yazın yine de giriyordum arada
Yapılır mı bu lan bu saattegece gece çiğ köftede iyi gidiyor he şu çiğ köfte kadar sevdiğim başka bi yiyecek yok müthiş bişey
oooooo aga sende mi burdaydın
Bu saatte afiyet olsun benim içinde ye.gece gece çiğ köftede iyi gidiyor he şu çiğ köfte kadar sevdiğim başka bi yiyecek yok müthiş bişey
oooooo aga sende mi burdaydın
la olum sana burda iş mi yaptırıyoruz gel hal hatır sor 3-5 yorum yap nereye gidiyorsan git sanki ne işi varBen öyle yorgunken nette takılmam aga beni biliyorsun.Sadece haber sitelerinde dolaşırım sonra kafamı dinlerim
Helal olsun kanka .Ohaa ulan sen gelmeden ben banlanmış olurum belki şimdiden hakkını helal et kanka
o kadar yorulacak ne yapacan kiBen öyle yorgunken nette takılmam aga beni biliyorsun.Sadece haber sitelerinde dolaşırım sonra kafamı dinlerim