Sen son bölümü izledin mi? Azra diye bi kız var (şimdi sen atlaya atlaya izlediğin için belki kızı hiç görememişsindirGüzel kızdı
Yok izlemedim tüm gün dışarıdadımSen son bölümü izledin mi? Azra diye bi kız var (şimdi sen atlaya atlaya izlediğin için belki kızı hiç görememişsindir) efsaneHele bu bölümde aşırı derecede güzel geldi gözüme bi incele bence
Ona Anadolu hanım kaldı
Neredese hiç fotosu yokOna Anadolu hanım kaldıMeryem'e takas çöktü Azra benimdir kimseye bırakmam bu arada instagramına bakmak istiyorsan Büşra Mişçioğlu 😉
Oha ulan ne ara baktınNeredese hiç fotosu yok
4,5 G çıktı sen hala ne ara baktın diyorsunOha ulan ne ara baktın
Hee la ben daha geçemedim yarın veya öbür gün gidip Note 5 alacam4,5 G çıktı sen hala ne ara baktın diyorsun
Benim hat desteklemiyor yani daha kullanmadımHee la ben daha geçemedim yarın veya öbür gün gidip Note 5 alacamYetim gibi kaldım 2 gündür
Öyle aşırı hızlar yokmuş testlere baktımBenim hat desteklemiyor yani daha kullanmadım.
Oyun oynuyanlar açısından iyi olurÖyle aşırı hızlar yokmuş testlere baktım50 mbps'i gören yokBenim derdim pingin azalması oyun oynadığımız için pingden dolayı gecikme oluyor çok etkiliyor oyunun içine ediyor resmen millet 5-20 arası pinglerle oynuyor ben daha 55'in altını görmedim.
@xemrexxx konuya huzur bozucu mesajlar attığı için konudan süresiz banlanmıştır.
Hahahataraf tutmayın ayıptır günahtır masum bir insanı rencide etmek size yakışmaz)
madem öyle adaletli bir yaklaşım sergileyip @Doğu nun da karnıbahar dizisine girişini yasaklayın ikide bir gidip oranın huzurunu bozuyor) gül gibi diziyi yorumlarıyla katletti
taraf tutmayın ayıptır günahtır masum bir insanı rencide etmek size yakışmaz)
madem öyle adaletli bir yaklaşım sergileyip @Doğu nun da karnıbahar dizisine girişini yasaklayın ikide bir gidip oranın huzurunu bozuyor) gül gibi diziyi yorumlarıyla katletti
HahahaUlan insafsız konuya toplam 5 mesajım var zatenSeni de kösem konusundan banlatalım mı? Maşallah iki gündür iyi dadandın Vadi konusuna
Şikayet et rahatsız olduğun mesajlarından düşünelim.
aga bu normal bişey bende de durum aynı fanatik vadici olduğumuzu bilen biri bu şekil davranır aynı durum bende de oluyor bazen sinirleniyorum ama gereken yerde gereken cevabı verdiğimiz için sıkıntı yok kimsenin keyfine göre hareket etmeyiz bunu söyleyenler kim ya bıktık artık şu hayatta onun bunun lafıyla o ne der bu ne der diye yaşamaktan. böyle yaşamaktan bi bok yapamıyoruz o yüzden nasılsan öyle devam et aga var mı itirazı olanaga düşünsene yanına gelen birisi konuyu direk vadiden açıp sohbeti oraya getiriyorişin garip yanı ben susuyorum onlar kaşıyor kardeşim perşembe günleri telefonuma bir sürü mesaj geliyor şöyle mi böyle mi diye bir de onlara mesaj yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?