Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Benim hat desteklemiyor yani daha kullanmadım :D.
Öyle aşırı hızlar yokmuş testlere baktım :) 50 mbps'i gören yok :) Benim derdim pingin azalması oyun oynadığımız için pingden dolayı gecikme oluyor çok etkiliyor oyunun içine ediyor resmen millet 5-20 arası pinglerle oynuyor ben daha 55'in altını görmedim.

Öyle aşırı hızlar yokmuş testlere baktım :) 50 mbps'i gören yok :) Benim derdim pingin azalması oyun oynadığımız için pingden dolayı gecikme oluyor çok etkiliyor oyunun içine ediyor resmen millet 5-20 arası pinglerle oynuyor ben daha 55'in altını görmedim.
Oyun oynuyanlar açısından iyi olur :):)

Vatan için boynumuz kıldan incedir..Ama o boynu siz düşüremezsiniz...

@xemrexxx konuya huzur bozucu mesajlar attığı için konudan süresiz banlanmıştır.:)

taraf tutmayın ayıptır günahtır masum bir insanı rencide etmek size yakışmaz :))
madem öyle adaletli bir yaklaşım sergileyip @Doğu nun da karnıbahar dizisine girişini yasaklayın ikide bir gidip oranın huzurunu bozuyor :)) gül gibi diziyi yorumlarıyla katletti :)

taraf tutmayın ayıptır günahtır masum bir insanı rencide etmek size yakışmaz :))
madem öyle adaletli bir yaklaşım sergileyip @Doğu nun da karnıbahar dizisine girişini yasaklayın ikide bir gidip oranın huzurunu bozuyor :)) gül gibi diziyi yorumlarıyla katletti :)
Hahaha :D Ulan insafsız konuya toplam 5 mesajım var zaten :A Seni de kösem konusundan banlatalım mı? Maşallah iki gündür iyi dadandın Vadi konusuna :A

Şikayet et rahatsız olduğun mesajlarından düşünelim.:A

aga düşünsene yanına gelen birisi konuyu direk vadiden açıp sohbeti oraya getiriyor :X işin garip yanı ben susuyorum onlar kaşıyor kardeşim perşembe günleri telefonuma bir sürü mesaj geliyor şöyle mi böyle mi diye bir de onlara mesaj yazıyorum
aga bu normal bişey bende de durum aynı fanatik vadici olduğumuzu bilen biri bu şekil davranır aynı durum bende de oluyor bazen sinirleniyorum ama gereken yerde gereken cevabı verdiğimiz için sıkıntı yok kimsenin keyfine göre hareket etmeyiz bunu söyleyenler kim ya bıktık artık şu hayatta onun bunun lafıyla o ne der bu ne der diye yaşamaktan. böyle yaşamaktan bi bok yapamıyoruz o yüzden nasılsan öyle devam et aga var mı itirazı olan

12920528_562157880627098_4338369952411138093_n.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar