Daha iyiŞimdi nasıl kanka
Biz ne dersek o olur tek ve en büyük efsane KURTLAR VADİSİvadi atv de olsa zaten o reytingi alacak kanal d ile vadinin izleyicisi uyuşmuyor bu bir gerçek
Resmi twit adresinde varDaha iyiBu arada bunları nerden buldun la Erdal Reisle Melis ablamız sana özel mi poz veriyor ben göremedim bunları
Herkes haddini bilecek ulanBiz ne dersek o olur tek ve en büyük efsane KURTLAR VADİSİ
artık vadiyle arama mesafe koymam lazım bugün kim benim yanıma gelirse vadi konusunu açtı izlesin izlemesin enteresan finali de yusuf la yaptık tabi burdan vadiye sallayacaklardı tüm doneleriyle hesapları ortaya döktüm hepsini püskürtmeyi başardımBiz ne dersek o olur tek ve en büyük efsane KURTLAR VADİSİ
Kendine cici davran,iyi gecelerNeyse agalar iyi geceler
Niye mesafe koyuyormuşsun milletten bize ne aga kimin ne dediği .... bile değil gereken cevabı hep verdik veririzartık vadiyle arama mesafe koymam lazım bugün kim benim yanıma gelirse vadi konusunu açtı izlesin izlemesin enteresan finali de yusuf la yaptık tabi burdan vadiye sallayacaklardı tüm doneleriyle hesapları ortaya döktüm hepsini püskürtmeyi başardım
aga düşünsene yanına gelen birisi konuyu direk vadiden açıp sohbeti oraya getiriyorNiye mesafe koyuyormuşsun milletten bize ne aga kimin ne dediği .... bile değil gereken cevabı hep verdik veririz
Hahaha çok iyi bu hesap ya
Gelsin beklerizHahaha çok iyi bu hesap yaÇağırayım mi foruma
Gelir de bu aralar video hazırlıyor kendini o işlere verdiGelsin bekleriz.Gelir mi ki?
Seninde tanımadığın yokGelir de bu aralar video hazırlıyor kendini o işlere verdiBen başka birisini çağıracağım şu an bilimum bilimsel testlerden geçiyor başarılı olursa gelecek
Sinan Engin gibi çevrem geniş çok şükürSeninde tanımadığın yok.
Çok lüzumsuz bir karakterdi.https://twitter.com/x/status/704405667549990915
@Doğu Ahu çok yanlış dönemde geldi.Patlayıp öldükten sonra Polatın gönül kapıları açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?