Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

amin cümlemizin inş

aa senin yokluğunda üzüm üzüme baka baka demişler kenan iyi oyuncuymuş düşüncesine kapıldım bende çiğdemide kaybettik dersin sen şimdi
yok öyle bi şey demem
benim kuzuzadegillere alerjim var
ne zaman tv de görsem uyuz gibi kaşınmaya başlıyorum
)))))

yok öyle bi şey demem
benim kuzuzadegillere alerjim var
ne zaman tv de görsem uyuz gibi kaşınmaya başlıyorum
)))))
hahahah aa şu yusuftan kurtulsak yeter bence ama kurtulamazsak eğer kimse 7den yukarı reyting beklemesin hangi kanal olursa olsun hatta biraz abartarak örnek vereyim bu yusufla seneye perşembe günü 3 farklı kanalda verin yeni bölümü 7 üstü reyting üç kanalla bile alamayız
bu tek kaştan kurtulmak lazım

Daha dur Yusuf'umuz yeni Polat olacak
Necati abimiz yoruldu yavaş yavaş zehri veriyorlar vücuda
Yusuf dizide "beni robot gibi tasarladınız" diyordu bence gerçekte de Yusuf bir planın parçası ince ince yeni reis olacak
Felakete adım adım

aa ben 10.yıldan beridir 4 yıldır söylüyorum necati bey maskeli fedai olduğu zaman polat alemdar ölmüştü diye hayaleti dolaşıyor 4 yıldır
gürkan bey sıkıldı aynı rolden ayrıldı raciler ayrıldı sonra kenan çoban necati bey polatı bırakıp başka proje bakamıyor akif tutsaydı eğer polatsız devam edicektik ama tutmadı 3 sezonda akifi denedi olmadı bu seferde yusufu koydu ama bu sefer necati bey seyircilerin görüşünü beklemiyor yusufu bencede polat yapacaklar geçen yıl bir robortajında necati bey bu konuyada deyindi polat diziden çıksada vadinin devam ediceğini bildirip güvenebildiğim birisini bulunca bayrağı teslim edicem dedi bu sezon finalinde polat gerçekten ölebilir ben böyle uçuk fikirler çok ortaya atıp tepki çektim ama sonunda hepside çıktı

Ben de bekliyorum bu sezon sonu büyük bir şokla karşı karşıya kalabiliriz. Yusuf oğlu çıkarsa kendimi yakarım demiştim Polat diziden ayrılırsa artık nereyi yakarım bilemem

Ben de bekliyorum bu sezon sonu büyük bir şokla karşı karşıya kalabiliriz. Yusuf oğlu çıkarsa kendimi yakarım demiştim Polat diziden ayrılırsa artık nereyi yakarım bilemem
aa pardon robortajı bu yılda olabilir farklı projede yer almayı düşünüyormusunuz vadiden sonra dediler farklı projede oynamak istediğini hatta aklında hazır proje olduğunu söyledi polatsızda vadinin devam ediceğini güvenebildiği birisine bayrağı bırakıcağını akifte seyirci tepkisinden çekindiler ama yusufta artık seyirci falan dinlemiyorlar necati bey polatı artık bırakmak istiyor her halinden belli bu sezon finalinde polat vurulursa eğer ilk defa ölmücek boşuna heyecan yapmayın demicem ölebilir

Yorumun yarısına tamamen katılıyorum lakin Yusuf u Polat yapacak kadar da senaryo düşündüklerini sanmıyorum ,o kadar da yapmazlar
.

Bu arada Çiğdem sen bilirsin bu Yusuf u nereden bulmuşlar ?
.Dedem bile bundan iyi oyunculuk sergiler

Polat Alemdar'dan birlik çağrısı!
Geçtiğimiz hafta Gölge’nin aşiret liderleriyle yaptığı toplantıda beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve Polat Alemdar’ın toplantıyı basıp Gölge’nin yarım kalan cümlesini tamamlayarak gözdağı verdiği anlarla sona ermişti. Polat, Gölge’nin kirli oyunlarını ortaya dökecek ve gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Polat, toplantıda efsane olacak bir konuşma yapacak ve Gölge’ye mesajını verecek.
YUSUF İNTİKAM PEŞİNDE
Köşeye sıkışan Gölge’nin Polat Alemdar’ın bu hamlesine yanıtı gecikmeyecek. Polat ve ekibini hain bir pusuya düşüren Gölge bu kez işi sıkı tutmakta kararlı. Aksiyon dolu anların yaşanacağı kapışma nefesleri kesecek.
Yusuf için artık ok yaydan çıktı. İntikam ateşi ile yanan Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şey için sorumlularından hesap sormaya karar verir.
Çocuk yaştaki Şedid komutanı bir fırsatını bularak kaçacak ve bölgede yardım için bulunan Safiye’yi rehin alacak. Gerilimin artacağı dakikalarda Siyah Sancak ekibini çok zor anlar bekleyecek...
Kurtlar Vadisi Pusu, aksiyon dolu 289.bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D'de!

bu bölüm aksiyon şov olacak ama artık takviye şart şart şart

aga abartma o kadar da berbat değil sıradan bi oyuncu ama vadide bu kadar aktif rol alan biri için tabiki çok yetersiz kalıyor mesela kardeşi on numara oyuncu keşke tam tersini yapsalarmış

İnan ki abartmadım hatta dedemi geçtim sokaktan herhangi bir adamı getirsen oynatsan daha kötüsü olamaz aga

İnan ki abartmadım hatta dedemi geçtim sokaktan herhangi bir adamı getirsen oynatsan daha kötüsü olamaz aga
o kadar değilde bu rol için yetersiz kalıyor sıradan bi rolde olsa hiç göze batmazdı
yusuf üzerine boşa oynuyolar karakter tutmadı sittin sene tutmaz sonu ölümdür ötesi yok

o kadar değilde bu rol için yetersiz kalıyor sıradan bi rolde olsa hiç göze batmazdı
yusuf üzerine boşa oynuyolar karakter tutmadı sittin sene tutmaz sonu ölümdür ötesi yok
Herhangi bir rolde olsa yine sırıtırdı aga
.Ego gibi olmasın ama oyunculuktan öyle ahım şahım anlamasamda belli bir tespit yapabiliyorum artık

Herhangi bir rolde olsa yine sırıtırdı aga
.Ego gibi olmasın ama oyunculuktan öyle ahım şahım anlamasamda belli bir tespit yapabiliyorum artık
sana sırıtır başka kimseye sırıtmazdı o zaman fazla abartma aga
akifede böyle diyordun adam on numara oyuncuydu be

sana sırıtır başka kimseye sırıtmazdı o zaman fazla abartma aga
akifede böyle diyordun adam on numara oyuncuydu be
Pusuda değilde başka dizi olsa sende öyle düşünmezdin.Zamanında akifi bile laf kondurmuyordun aga
.Kgt ekibine ben samanyolu oyunculukları dediğimde kızıyordun
.Gerçekler bunlar .

Pusuda değilde başka dizi olsa sende öyle düşünmezdin.Zamanında akifi bile laf kondurmuyordun aga
.Kgt ekibine ben samanyolu oyunculukları dediğimde kızıyordun
.Gerçekler bunlar .
işte sana göre öyle diyorum bende kimse öyle düşünmüyordu zamanında o ekiple 15-16 reyting aldık akifi beğenmiyorduk şimdi gözler akifi arıyor
46 daki duvarlara bile on numara oyuncu diyorsun aga yapma gözünü sevim

Erdal Beşikçioğlunu dünden beri tek eleştiren sensin aga kusura bakma
.46'da oyuncuların ben sana işte anlatim nereden geldiklerini.Melis Birkan ve Yasemin alleyi övmedim .Melis Birkan şaşırttı beni o karekterini iyi yansıttı orası ayrıı tabi.