Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

böyle bir konuşma geçiyor ve sen bunu söylemiyorsun aga sana süs olsun diye mi sağ kolum diyorum

aga sana bi soru sordum harbiden izlemiyon mu vay be hiç beklemezdim şaka yapıyolar sanıyordum
izleyecek aga 3-4 bolum gerideydi @Maskeli Fedai sende kapat eksigini gel artık şuraya yoksa gena dışlanacan ona göre

Aga galiba bıraktım
Ne diyon olum 3 gun once bana ne dediydin gece gece canımı sıkma şimdi

Ben o zamanlar senin sag kolun degildim ki
lan bu nasıl mantık manevi olarak sen foruma geldiğinden itibaren himayemiz altında değilmisin ulan çd böyle birşeyi nasıl söylemezsin
@Doğu aga gülüyorsunuz maskelide ciddiye almıyor bu adam vadiyi bırakacak adam değildi bugünleri göreceğimi bilsem...
@Maskeli Fedai aga olmadı bu

Bundan adam olmaz bu saatten sonra
nickini de değişin konumunda da Kurtlar Vadisinden falan yazıyor biz çağırmasak konuya gelmiyor

Bundan adam olmaz bu saatten sonra
nickini de değişin konumunda da Kurtlar Vadisinden falan yazıyor biz çağırmasak konuya gelmiyor
aga hala gülüyorsun ciddi bir konu bu
böyle diye diye çocuğu yoldan çıkardınız bu adam foruma ilk geldiğinde senin benim gibi vadiciydi bilseydim bu günlere geleceğini o gün forumu bıraktığında ikna etmezdim
besle kargayı oysun gözünü vay be

Beni de yoldan çıkarmaya çalışıyor

Bugün Günlerden 46
Konusunu bizden biri açsın da ev sahipliği yapalım yarın bizim dizimiz sonuçta Pana Film imzalı