Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Diğerleri boş teneke zaten çoğuda kusura bakmasınlarda yalaka
zaten diğerleri bizi bağlamıyor aga hee içlerinden sevdiklerim var şafak sezer gibi ama dediğin gibi yalaka olanlarda var ama Necati abinin bunlara hiçbirine ihtiyacı yok bu alemin tek kralı adam gibi adam
o değilde aga kertenkelenin mafya oyuncuları bizden daha üstün şaka gibi bi ton vadiden isim almışlar :D

@mrt-06 aga show-vadi arasında bir görüşme falan yok mu ulan en büyük hayalim vadiyi tekrar showda görmek bana güzel bir haber ver gözünü seveyim :D

aga seni öyle bir kaybederim ki bir daha kendini bulamazsın bu konuya ayda yılda bir uğrayıp racon kesiyorsun he :D konunun kralıymış papucumun kralı :D bu konuda herkes eşittir tek bir kral ve üstadımız vardır o da @china_shangai abidir. bak abi senin yokluğunda dünkü bebeler konuda racon kesiyor emret maskeliyi sileyim forumdan :D

Ülkenin en önemli ünlüsü o kadar kişi katılıyor haber siteleri Necati Şaşmaz üzerinden reklam yapıyor büyük adam alemin tek kralı
@-KADİR- vayyyy aga hayırlı olsun otel motel :D hayatımda hiç otele gitmedim :D
La olum az daha aktif ol @Maskeli Fedai'yi düştüğü bataklıktan kurtaralım yeniden Vadi'nin neferi yapalım :A Abuzer Kömürcü oldu çıktı başımıza :A

zaten diğerleri bizi bağlamıyor aga hee içlerinden sevdiklerim var şafak sezer gibi ama dediğin gibi yalaka olanlarda var ama Necati abinin bunlara hiçbirine ihtiyacı yok bu alemin tek kralı adam gibi adam
o değilde aga kertenkelenin mafya oyuncuları bizden daha üstün şaka gibi bi ton vadiden isim almışlar :D
Aga şu reytingler canımı sıkıyor zaten maçlar gına getirdi birde salak kanal d faktörü var bir an önce kurtulalım şunlardan

La olum az daha aktif ol @Maskeli Fedai'yi düştüğü bataklıktan kurtaralım yeniden Vadi'nin neferi yapalım :A Abuzer Kömürcü oldu çıktı başımıza :A
Onun dönüşü bu saatten sonra çok zor 🙂

@-KADİR- aga bu mesaja olmamış demişsin seni şiddetle kınıyorum :D
aga fırsat olmuyor hergün ders var bizim boş bir gün bile yok yarın bile ders var elimden geldiği akdar giriyorum fazlası olmuyor sen artık idare et bizim yerimizide maskeliye ayarı verin @Maskeli Fedai vadinin son bölümüyle ilgili uzun bir yorum yap bakalım senden şüphelenmeye başladım :D

Aga şu reytingler canımı sıkıyor zaten maçlar gına getirdi birde salak kanal d faktörü var bir an önce kurtulalım şunlardan

Onun dönüşü bu saatten sonra çok zor 🙂
aga çok üzülüyoruz bu duruma ama göz göre göre bu duruma geldik hiçbirşey yapamıyorsak oyuncu takviyesi yapmalıyız hep aynı isimler etrafında dönmeye başladık baya ünlü isimler takviye etmemiz lazım. kertenkelede bile daha çok mafyatik ünlü isim var
Beni tehdit ediyor pmden sabah :A
vayy çakal benim taktikleri yapıyor :D

aga fırsat olmuyor hergün ders var bizim boş bir gün bile yok yarın bile ders var elimden geldiği akdar giriyorum fazlası olmuyor sen artık idare et bizim yerimizide maskeliye ayarı verin @Maskeli Fedai vadinin son bölümüyle ilgili uzun bir yorum yap bakalım senden şüphelenmeye başladım :D
Aga demesen hiç haberim yok @Doğu yanlışlık olmuş yine :X

aga çok üzülüyoruz bu duruma ama göz göre göre bu duruma geldik hiçbirşey yapamıyorsak oyuncu takviyesi yapmalıyız hep aynı isimler etrafında dönmeye başladık baya ünlü isimler takviye etmemiz lazım. kertenkelede bile daha çok mafyatik ünlü isim var

vayy çakal benim taktikleri yapıyor :D
La adam Vadiyi izlemiyor ki en son izlediğinde Raciler vardı :F

Seneye artık bu sene geçti eğer ünlü oyuncular gelmezse bu iş bitmiştir biz kendimizi üzmeyelim vadi bu reytinglerden memnun demektir ; ama en başta kanalı değistirmemiz lazım zaten kafadan 2 reyting oradan gelecek

bu hafta uzun bir aradan sonra maç yok sağlam bir fragman ile ciddi bir yükseliş yaşayabiliriz

izliyodur aga öyle bişey yapmaz :D

Bölüm yine müthiş izleniyor;
921.655
Aga bunu yaz 289.bölüm süper olacak bak olmazsa o hiç konuşmayacam o kadar iddalıyım

saçma sapan filmler izliyor vadiyi izleyecek vadiyi izlemeyen vadici haindir NET :D
şuan operasyon müziğini son ses dinliyorum acayip derece gaza geldim ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D
Ben de dün hdmi ile tvye bağladım laptopu Gökhan Kırdar reisin yüklediği tüm müzikleri son ses dinledim muazzamdı :D

Aga bunu yaz 289.bölüm süper olacak bak olmazsa o hiç konuşmayacam o kadar iddalıyım
başka bi ihtimal söz konusu değildir agaaaa olacak ötesi yok
gölge ölür mü acaba büyük süpriz oldu açık ve net söylim oyuncu on numara eyvallah ama karakter fos çıktı boş boş konuşan ve hiçbir icraat yapamayan bir karakter oldu vadide

Ben de dün hdmi ile tvye bağladım laptopu Gökhan Kırdar reisin yüklediği tüm müzikleri son ses dinledim muazzamdı :D
aga bazen ders çalışmaya başlamadan önce dinliyorum süper oluyor :D böyle efsanevi bir müzik olamaz yok yani ötesi yok açık ve NET :D