Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Arkamdan ne dedikodular ne oyunlar dönüyor haberimiz yok :A

@Polat Şaşmaz seninle epeydir konuşmuyoruz ve ben asana öyle bir laf demedim atma :A

@takas @-KADİR- ccevaplasın izlediğim filmler saçma mı değil mi ddiye :A

@Doğu özele gel :A
Lan en son Vadiyi bilgisayarda alta alip sadece sesini dinliyom diyodun sonra bir daha sordugumda izlemedim dedin o mesajlarini arattirma bana :D

böyle bir konuşma geçiyor ve sen bunu söylemiyorsun aga sana süs olsun diye mi sağ kolum diyorum :D

aga sana bi soru sordum harbiden izlemiyon mu vay be hiç beklemezdim şaka yapıyolar sanıyordum :(
izleyecek aga 3-4 bolum gerideydi @Maskeli Fedai sende kapat eksigini gel artık şuraya yoksa gena dışlanacan ona göre :X

Aga galiba bıraktım :(
Ne diyon olum 3 gun once bana ne dediydin gece gece canımı sıkma şimdi

Ben o zamanlar senin sag kolun degildim ki :D
lan bu nasıl mantık manevi olarak sen foruma geldiğinden itibaren himayemiz altında değilmisin ulan çd böyle birşeyi nasıl söylemezsin
@Doğu aga gülüyorsunuz maskelide ciddiye almıyor bu adam vadiyi bırakacak adam değildi bugünleri göreceğimi bilsem... :( @Maskeli Fedai aga olmadı bu

lan bu nasıl mantık manevi olarak sen foruma geldiğinden itibaren himayemiz altında değilmisin ulan çd böyle birşeyi nasıl söylemezsin
@Doğu aga gülüyorsunuz maskelide ciddiye almıyor bu adam vadiyi bırakacak adam değildi bugünleri göreceğimi bilsem... :( @Maskeli Fedai aga olmadı bu
Bundan adam olmaz bu saatten sonra :D nickini de değişin konumunda da Kurtlar Vadisinden falan yazıyor biz çağırmasak konuya gelmiyor :A

Bundan adam olmaz bu saatten sonra :D nickini de değişin konumunda da Kurtlar Vadisinden falan yazıyor biz çağırmasak konuya gelmiyor :A
aga hala gülüyorsun ciddi bir konu bu :D böyle diye diye çocuğu yoldan çıkardınız bu adam foruma ilk geldiğinde senin benim gibi vadiciydi bilseydim bu günlere geleceğini o gün forumu bıraktığında ikna etmezdim :( besle kargayı oysun gözünü vay be

aga hala gülüyorsun ciddi bir konu bu :D böyle diye diye çocuğu yoldan çıkardınız bu adam foruma ilk geldiğinde senin benim gibi vadiciydi bilseydim bu günlere geleceğini o gün forumu bıraktığında ikna etmezdim :( besle kargayı oysun gözünü vay be
Beni de yoldan çıkarmaya çalışıyor :A

Bugün Günlerden 46 :A Konusunu bizden biri açsın da ev sahipliği yapalım yarın bizim dizimiz sonuçta Pana Film imzalı :)