Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Raskoln döndüğünden beri aralıksız her bölümde var darısı Tilki nin başına ölmeden onu daha aktif izlemeliyiz

sen daha ordamısın aga son 2 bölümü izledin İnşallah müthiş toparlandı vadi
Evet ya ben hala ordayım.

Valla doğru düzgün bakamadım yalan olmasın.)) toparlama olduysa iyi ama inanasım gelmiyor nedense. ))

o değilde @china_shangai abiden hala ses yok İnşallah bişey yoktur korkmaya başlıyorum Allah yardımcısı olsun sorunu neyse çözsün biran önce

Evet ya ben hala ordayım.

Valla doğru düzgün bakamadım yalan olmasın.)) toparlama olduysa iyi ama inanasım gelmiyor nedense. ))
aga izlemen lazım dehşetti baya toparlandık reytinglere bakma maçlar var ondan yükselemiyoruz yoksa yükseliş olurdu kesin

o değilde @china_shangai abiden hala ses yok İnşallah bişey yoktur korkmaya başlıyorum Allah yardımcısı olsun sorunu neyse çözsün biran önce
Hastalık la ilgilimi acaba geçen grip felan olmuştu herkes dedi ama geçmiştir herhalde şimdiye bu aralar benimde peşimi bırakmıyor bu hastalıklar.

Dizinin resmi YouTube kanalı açılmış
Kanala abone olalım lütfen.

ne demek napmışım vadi konuşuyoz sen de aktifsin yazmıyon hayırdır ne iş

sen anladın onu
Yaa nasılmış Kadir bey görüp de yazmamak ?
Biz kaç hafta aynı şeyi yaşadık
Şaka bir yana benlik bi durum yoktu aga ben edho ile ilgili konuşursam ağır konuşurum ve ceza alırım. Siz ne güzel sakin sakin yorumluyorsunuz işte beni bulaştırmayın

aynen kadir efendi anlasın bizim durumumuzu

la bırak bu işleri onu konuşalım diyen var mı ? vadi konuşuyoz vadi ha diyosan ben ertuğrul dayım bilelim rahatsız etmeyelim

Hastalık la ilgilimi acaba geçen grip felan olmuştu herkes dedi ama geçmiştir herhalde şimdiye bu aralar benimde peşimi bırakmıyor bu hastalıklar.
yok aga hastalık geçmişti başka bişey var özel bir durum sanırım

@-KADİR- aga kusura bakmazsan abone falan olmayacam

la bırak bu işleri onu konuşalım diyen var mı ? vadi konuşuyoz vadi ha diyosan ben ertuğrul dayım bilelim rahatsız etmeyelim
Ertuğrul izliyorum da o beni etkilemez aga çok hızlı mesaj yazarım ben aynı anda iki işi yapabiliyorum yani

sen bu goygoycu efe nin gazına gelme olayı dağıtmaya çalışıyor 😕

yani kusura bakarsam olacan mı? yoksa boş yere eyleme geçmeyelim açık söyle
yok aga erdalın oynadığı bir dizinin sayfasına abone olmam söz konusu olamaz zaten vadi dışındaki dizilerin sayfalarını beğenme abone olma gibi bir huyumda yok

yarın usta cahit e safiye ile evlen diyecek