Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ben pecete dagitirim sende pamuk tikarsin 😉Aynen kazma kürek ayarlarız daha gömülecekler var 😉 @Polat Şaşmaz sen de peçete dağıtırsın ağlayanlara
Son düzenleme:
Ben pecete dagitirim sende pamuk tikarsin 😉Aynen kazma kürek ayarlarız daha gömülecekler var 😉 @Polat Şaşmaz sen de peçete dağıtırsın ağlayanlara
Ağır AB bir dizi fragman çok iyi olmuş kesin izlerim.
tarih belli olsak da bir an önce izlesek çok iyi iş olacak bir kere farklı bir tarzAğır AB bir dizi fragman çok iyi olmuş kesin izlerim.
Mart'ın sonuna doğru olur tahminimce. Erdal süper oynuyor yine arızalı bir karakterle geliyor. En sevdiğim oyunculardan birisi Türkiye'de. Her ne kadar gerçek hayattaki duruşunu ve çizgisini sevmesem de uluslararası bir oyunculuğu var.tarih belli olsak da bir an önce izlesek çok iyi iş olacak bir kere farklı bir tarz
ahsgdasdhjBen pecete dagitirim sende pamuk tikarsin 😉
İyiyiz Allaha Şükür kardeşim sende iyisindir İnşallah. Usta birligi nereye cikti ?Selamun aleykum arkadaşlar nasılsınız
Çok şükür aga asıl sen nasılsınSelamun aleykum arkadaşlar nasılsınız
kendine iyi bak aga Allah a emanet olarkadaşlar k.bakmayın fazla müsait olamadım evdekilerle konuştum hepinizi çok özledim inşallah bidahaki sefere daha çok konuşma imkanı bulurum @china_shangai abi senide aricam inşallah bu hafta içinde görüşürüz yine Allaha emanet olun.
Çok şükür aga asıl sen nasılsın
İyiyiz Allaha Şükür kardeşim sende iyisindir İnşallah. Usta birligi nereye cikti ?
Yok ne kusuru sen dogal olani yapmissin. Allah yolunu acik etsin aga Allaha emanet olarkadaşlar k.bakmayın fazla müsait olamadım evdekilerle konuştum hepinizi çok özledim inşallah bidahaki sefere daha çok konuşma imkanı bulurum @china_shangai abi senide aricam inşallah bu hafta içinde görüşürüz yine Allaha emanet olun.
Eyvallah aga sendePm kutumuz 2 ayda 200 sayfa, 4 bin mesaj @Polat Şaşmaz adamsın gececi hemşerim 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?