Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

tarih belli olsak da bir an önce izlesek çok iyi iş olacak bir kere farklı bir tarz
Mart'ın sonuna doğru olur tahminimce. Erdal süper oynuyor yine arızalı bir karakterle geliyor. En sevdiğim oyunculardan birisi Türkiye'de. Her ne kadar gerçek hayattaki duruşunu ve çizgisini sevmesem de uluslararası bir oyunculuğu var.

46 Yok Olan...

Sezonun en güçlü kadrosu, sıradışı bir proje ile Star ekranlarında…

“Aç Gözlerini, Yakında Uyanacaksın!”

Serdar Akar’ın yönetmenliğinde, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal’ı yer aldığı, senaryosu Mehmet Ercan Erdem’e ait olan ‘46 Yok Olan’ Star’da izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Son dönemin en gözde isimlerinin başında gelen Erdal Bes¸ikçiogˆlu, sezonun en güçlü kadrosuyla ekranlara geri dönüyor.

60 dakikalık formatıyla dizi dünyasına yeni bir soluk getireceği düşünülen ‘46 Yok Olan’da, kız kardeşini hayata döndürmek için bir bilim insanının kendini kobay olarak feda etmesi, büyük çabalar harcaması ve sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yolculuğa çıkışının hikayesi işleniyor.

Serdar Akar bir kez daha Türkiye’de yapılmamış¸ olanı yapıyor. Efsane yönetmen psikolojik gerilim türündeki ilk yerli diziyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Samed Aslan bu hafta döktürmüş mutlaka okumanızı tavsiye ederim özellikle son paragraflar efsane olmuş..

arkadaşlar k.bakmayın fazla müsait olamadım evdekilerle konuştum hepinizi çok özledim inşallah bidahaki sefere daha çok konuşma imkanı bulurum @china_shangai abi senide aricam inşallah bu hafta içinde görüşürüz yine Allaha emanet olun. :)

arkadaşlar k.bakmayın fazla müsait olamadım evdekilerle konuştum hepinizi çok özledim inşallah bidahaki sefere daha çok konuşma imkanı bulurum @china_shangai abi senide aricam inşallah bu hafta içinde görüşürüz yine Allaha emanet olun. :)
Yok ne kusuru sen dogal olani yapmissin. Allah yolunu acik etsin aga Allaha emanet ol