Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hacı haklısın ama kendi sahamızda oynuyoruz .Taraftar gücümüz var,onun yanına adam akıllı o maça hazırlansak alırız çok uçurum yok kadrolarda.Bizim kadroda bazı bölgelerde o mevkide oynayan orjinal oyuncu yok .Nani ve Van Persie son zamanlarda çok kötü aga,adamlar ayakta duramıyor

O zaman IDM kullan aga program paralı ama bende Crack dosyası var free oluyor
Efsane bir program. Her haltı indirirsin video olarak

Bu arada yerli hocadan bir halt olmaz seneye o Florya'ya yerli hoca girmeyecek. Yabancı bir hoca ile küçülmeye gitmekten vazgeçip iyi takviyeler yapmalıyız.

Idm ne oluyor. Mobilden demi
Mobilde de var ama ben onu kullanmıyorum mobil için

Bilgisayara mı indirecen mobile mi? Ona göre

Bizden bir halt olmaz aga Arena'da da yenileceğiz bak göreceksiniz. Bjk de fener de Arena'da bize fark atar.
Taraftar gücünü alarak yenebileceğimiz gücümüz var.Mustafa Denizli'yle çıkarsak o maçlara, almamız ihtimalimiz sıfır

Geçenlerde bu saatte fragman çıkmıştı .Bugün tutmadı totem

Oyuncular taraftarı alarak yenebileceğimiz gücümüz var.Mustafa Denizli'yle çıkar o maçları almamız ihtimalimiz sıfır

Geçenlerde bu saatte fragman çıkmıştı .Bugün tutmadı totem
Yok aga benim gram inancım kalmadı. Gökten melekler inse beraberliği zor kurtarırız

fragman hala çıkmadı ertuğrul şakar face hesabından bugün günlerden fragman yazmış ama ortada fragman yok

yalnız üstad kırdar süper müzikler paylaşmış he silmeden indirmemiz şart

fragman hala çıkmadı ertuğrul şakar face hesabından bugün günlerden fragman yazmış ama ortada fragman yok
O adamı çok seviyorum aga aynı Necati abi gibi sıfır ego. Bütün twitleri postları beğeniyor adam her hafta. Helal olsun.

Tamam Mayista beklerim o zaman

Seni yapandan daha iyi yapmışsın lan it

O adamı çok seviyorum aga aynı Necati abi gibi sıfır ego. Bütün twitleri postları beğeniyor adam her hafta. Helal olsun.
gördüğüm kadarıyla gerçekten çok iyi bir insan çok iyi bir oyuncu ve işini seven bir adam sürekli hesaplarından vadiyle ilgili paylaşımlar yapıyor kaliteli bir adam belli

Mayısı bekle

Bu arada @Maskeli Fedai nerelerde lan? Adam after party yapıyordur herhalde Leo Oscar'ı aldı bu ortadan kayboldu
maskeli fedaiyi kaybettik yakınlarına sabır diliyoruz
la aga leo meo bize ne ya boş işler peşinde konuşuyolar oscarmış aman ne önemli mesele alayımız özenti alayımız

maskeli fedaiyi kaybettik yakınlarına sabır diliyoruz
la aga leo meo bize ne ya boş işler peşinde konuşuyolar oscarmış aman ne önemli mesele alayımız özenti alayımız
Aynen aga ben de sevmem antin kuntin işleri de dün uyku tutmadı bakayım dedim @Maskeli Fedai fosur fosur uyudu hain beni sattı
Neyse bu hafta en az 20 tane yorum yapacak bölüm yorumlarında. Kaçarı yok aklını alırız yoksa

aga hiç sanmıyorum 20 tane yorum yapacağını kaybolur ortadan büyük ihtimalle

Yok yok ipleri elimize alalım iyice raydan çıktı
Bu arada eski bölümlerde kaçıncı bölüme geldin?
47 deyim aga bu hafta pek izleyemeyecem sınavım var haftasonu amak ısa sürede peş peşe bölümlerle coşacam tekrar

gökhan kırdar a youtube da destek olalım aga yorum beğeni falan adam emek veriyor birde istekleri bölümlerde çalacakmış bu aşk ve tulumu mutlaka isteyelim

Tulum(buluşma) teliften dolayı yayınlanamıyormuş aga sorduk. Aynen destek vermeliyiz ben de yazarım arkadaşlara şu fragman bir çıksın da hele 😉

Tulum(buluşma) teliften dolayı yayınlanamıyormuş aga sorduk. Aynen destek vermeliyiz ben de yazarım arkadaşlara şu fragman bir çıksın da hele 😉
gerekeni yorumunda yaparsın aga
ne telifi vadide çalmayacak mı artık