Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ah aga ah morinhoyu da getirsen imparator fatih terim i de getirsen olmaz kadromuz gerçekten çok zayıf fenerin kadrosuna bir bak yanında çok güçsüz kalıyoruz adamların giren oyuncusu nani yedekteki adamları genelde van persie düşün gerisini
bu sene zor ama kupayı alsak ve derbileri kazanıp çok büyük fark yemesek tamamdır seneye avrupa şampiyonası biter bitmez imparator fatih terim i getirecek gelecek olan başkan derhla yepyeni bir kadro oyuncuların çoğunu postalayacaksın baştan aşağı değişim şart. bizim takım çok yıprandı tükendi artık bu adamlarla ilerisi yok
sonra karşımızda hepsi tir tir titreyecek işte

bilgisayara atacam ordan telefona
Hacı haklısın ama kendi sahamızda oynuyoruz .Taraftar gücümüz var,onun yanına adam akıllı o maça hazırlansak alırız çok uçurum yok kadrolarda.Bizim kadroda bazı bölgelerde o mevkide oynayan orjinal oyuncu yok .Nani ve Van Persie son zamanlarda çok kötü aga,adamlar ayakta duramıyor:D

ah aga ah morinhoyu da getirsen imparator fatih terim i de getirsen olmaz kadromuz gerçekten çok zayıf fenerin kadrosuna bir bak yanında çok güçsüz kalıyoruz adamların giren oyuncusu nani yedekteki adamları genelde van persie düşün gerisini
bu sene zor ama kupayı alsak ve derbileri kazanıp çok büyük fark yemesek tamamdır seneye avrupa şampiyonası biter bitmez imparator fatih terim i getirecek gelecek olan başkan derhla yepyeni bir kadro oyuncuların çoğunu postalayacaksın baştan aşağı değişim şart. bizim takım çok yıprandı tükendi artık bu adamlarla ilerisi yok
sonra karşımızda hepsi tir tir titreyecek işte

bilgisayara atacam ordan telefona
O zaman IDM kullan aga program paralı ama bende Crack dosyası var free oluyor :) Efsane bir program. Her haltı indirirsin video olarak :A

Bu arada yerli hocadan bir halt olmaz seneye o Florya'ya yerli hoca girmeyecek. Yabancı bir hoca ile küçülmeye gitmekten vazgeçip iyi takviyeler yapmalıyız.

Idm ne oluyor. Mobilden demi
Mobilde de var ama ben onu kullanmıyorum mobil için

Bilgisayara mı indirecen mobile mi? Ona göre

Bizden bir halt olmaz aga Arena'da da yenileceğiz bak göreceksiniz. Bjk de fener de Arena'da bize fark atar.
Taraftar gücünü alarak yenebileceğimiz gücümüz var.Mustafa Denizli'yle çıkarsak o maçlara, almamız ihtimalimiz sıfır :)

Geçenlerde bu saatte fragman çıkmıştı .Bugün tutmadı totem:D

Oyuncular taraftarı alarak yenebileceğimiz gücümüz var.Mustafa Denizli'yle çıkar o maçları almamız ihtimalimiz sıfır :)

Geçenlerde bu saatte fragman çıkmıştı .Bugün tutmadı totem:D
Yok aga benim gram inancım kalmadı. Gökten melekler inse beraberliği zor kurtarırız :kiki:

fragman hala çıkmadı ertuğrul şakar face hesabından bugün günlerden fragman yazmış ama ortada fragman yok :D

yalnız üstad kırdar süper müzikler paylaşmış he silmeden indirmemiz şart

fragman hala çıkmadı ertuğrul şakar face hesabından bugün günlerden fragman yazmış ama ortada fragman yok :D
O adamı çok seviyorum aga aynı Necati abi gibi sıfır ego. Bütün twitleri postları beğeniyor adam her hafta. Helal olsun.

O zaman IDM kullan aga program paralı ama bende Crack dosyası var free oluyor :) Efsane bir program. Her haltı indirirsin video olarak :A

Bu arada yerli hocadan bir halt olmaz seneye o Florya'ya yerli hoca girmeyecek. Yabancı bir hoca ile küçülmeye gitmekten vazgeçip iyi takviyeler yapmalıyız.

Mobilde de var ama ben onu kullanmıyorum mobil için
Tamam Mayista beklerim o zaman :D

12122710_1685638441699957_1475509535165455033_n.jpg

Seni yapandan daha iyi yapmışsın lan it :D

O adamı çok seviyorum aga aynı Necati abi gibi sıfır ego. Bütün twitleri postları beğeniyor adam her hafta. Helal olsun.
gördüğüm kadarıyla gerçekten çok iyi bir insan çok iyi bir oyuncu ve işini seven bir adam sürekli hesaplarından vadiyle ilgili paylaşımlar yapıyor kaliteli bir adam belli

Mayısı bekle :A

Bu arada @Maskeli Fedai nerelerde lan? Adam after party yapıyordur herhalde Leo Oscar'ı aldı bu ortadan kayboldu:A
maskeli fedaiyi kaybettik yakınlarına sabır diliyoruz :D la aga leo meo bize ne ya boş işler peşinde konuşuyolar oscarmış aman ne önemli mesele alayımız özenti alayımız

maskeli fedaiyi kaybettik yakınlarına sabır diliyoruz :D la aga leo meo bize ne ya boş işler peşinde konuşuyolar oscarmış aman ne önemli mesele alayımız özenti alayımız
Aynen aga ben de sevmem antin kuntin işleri de dün uyku tutmadı bakayım dedim @Maskeli Fedai fosur fosur uyudu hain beni sattı :D Neyse bu hafta en az 20 tane yorum yapacak bölüm yorumlarında. Kaçarı yok aklını alırız yoksa :pala:

Aynen aga ben de sevmem antin kuntin işleri de dün uyku tutmadı bakayım dedim @Maskeli Fedai fosur fosur uyudu hain beni sattı :D Neyse bu hafta en az 20 tane yorum yapacak bölüm yorumlarında. Kaçarı yok aklını alırız yoksa :pala:
aga hiç sanmıyorum 20 tane yorum yapacağını kaybolur ortadan büyük ihtimalle :D

Yok yok ipleri elimize alalım iyice raydan çıktı :D Bu arada eski bölümlerde kaçıncı bölüme geldin?
47 deyim aga bu hafta pek izleyemeyecem sınavım var haftasonu amak ısa sürede peş peşe bölümlerle coşacam tekrar :D
gökhan kırdar a youtube da destek olalım aga yorum beğeni falan adam emek veriyor birde istekleri bölümlerde çalacakmış bu aşk ve tulumu mutlaka isteyelim

47 deyim aga bu hafta pek izleyemeyecem sınavım var haftasonu amak ısa sürede peş peşe bölümlerle coşacam tekrar :D
gökhan kırdar a youtube da destek olalım aga yorum beğeni falan adam emek veriyor birde istekleri bölümlerde çalacakmış bu aşk ve tulumu mutlaka isteyelim
Tulum(buluşma) teliften dolayı yayınlanamıyormuş aga sorduk. Aynen destek vermeliyiz ben de yazarım arkadaşlara şu fragman bir çıksın da hele 😉

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan