şimdi okudum bunu müzikleri indirirken vay arkadaş ya kim buna izin vermiyormuş isim versin sosyal medyada linç edelim en beklenen müziklerden biriydi efsane tulum müziği
Vallaha billaha isim verdinler o tulumu adama monte ederiz Mehter marşından sonra en çok gaza getiren müziktir bana göre. Adama gerekirse para yağdırın alın o müziği. Büyük kayıp.şimdi okudum bunu müzikleri indirirken vay arkadaş ya kim buna izin vermiyormuş isim versin sosyal medyada linç edelim en beklenen müziklerden biriydi efsane tulum müziği
harbiden süperdi ama beni en çok gaza getiren müzik meşhur operasyon müziğidir aga sonra cendere orchestal gelir ve diğer cendere versiyonları ama tulumu çok severim mutlaka halletmeleri lazım tabi uğraşmazlar çünkü yıllardır çalınmıyorVallaha billaha isim verdinler o tulumu adama monte ederiz Mehter marşından sonra en çok gaza getiren müziktir bana göre. Adama gerekirse para yağdırın alın o müziği. Büyük kayıp.
Pusu müziği zaten milli gaza getirme müziğimiz onun yeri bambaşka. Ben cenderede v3'ü seviyorum piano bass. En güzeli o bence ama orchestralmix de iyidir.harbiden süperdi ama beni en çok gaza getiren müzik meşhur operasyon müziğidir aga sonra cendere orchestal gelir ve diğer cendere versiyonları ama tulumu çok severim mutlaka halletmeleri lazım tabi uğraşmazlar çünkü yıllardır çalınmıyor
aga bu saydığım müzikler birçok stadta topçuları ve tribünü gaza getirsin diye çalınan müzikler gözlerimle bile gördüm birçok örneğiniPusu müziği zaten milli gaza getirme müziğimiz onun yeri bambaşka. Ben cenderede v3'ü seviyorum piano bass. En güzeli o bence ama orchestralmix de iyidir.
Sadece o muzik olsa iyişimdi okudum bunu müzikleri indirirken vay arkadaş ya kim buna izin vermiyormuş isim versin sosyal medyada linç edelim en beklenen müziklerden biriydi efsane tulum müziği
Daha bunları satışa çıkaracakmış aga albüm olarak. Onu da almak lazım hatıra kalır hem de üstada yardım olur. Vadinin efsane olmasında %20'lik pay net Gökhan Kırdarındır adama uzaylı diyorlar harbiden uzaylı lan Bir insan evladı bu kadar güzel müzik yapamaz çok netaga bu saydığım müzikler birçok stadta topçuları ve tribünü gaza getirsin diye çalınan müzikler gözlerimle bile gördüm birçok örneğini
pusu müziği tartışmasız 1 numaradır acayip bi müzik
Allah razı olsun adamdan hepsini indirdim İnşallah devamı gelir tüm paylaşımlarını beğenmek lazım vadiciler biraz yüklense aslında yeter resmi kanalın 365.000 abonesi var youtube da
La gurbet daha geçen gün çaldı ya !?Sadece o muzik olsa iyi
cidden bu yaptığı müzikler inanılmaz bişey yani arada çıkar 3-5 müzik öyle de değil yüzlerce şaheseri var adamın cendereler pusu mixler bunlar bir insanın eseri olamazDaha bunları satışa çıkaracakmış aga albüm olarak. Onu da almak lazım hatıra kalır hem de üstada yardım olur. Vadinin efsane olmasında %20'lik pay net Gökhan Kırdarındır adama uzaylı diyorlar harbiden uzaylı lan Bir insan evladı bu kadar güzel müzik yapamaz çok net
sanki sırda geçen sezon çalmıştı diye hatırlıyorum hadi tulumu anladık diğerleri ne alakaLa gurbet daha geçen gün çaldı ya !?
Sır hangisiydi dur unuttum dinleyip geliyorumcidden bu yaptığı müzikler inanılmaz bişey yani arada çıkar 3-5 müzik öyle de değil yüzlerce şaheseri var adamın cendereler pusu mixler bunlar bir insanın eseri olamaz
bu kadar gaza getiren her duyguyu en iyi anlatan müzikleri yapmak gerçekten inanılmaz bişey harbi uzaylı adam
sanki sırda geçen sezon çalmıştı diye hatırlıyorum hadi tulumu anladık diğerleri ne alaka
Youtube kanalın linkini atar mısınız?
https://www.youtube.com/channel/UCkqB-lzdE0k9uncp96PisrwYoutube kanalın linkini atar mısınız?
Eyvallah iyi geceler aga. Ben yine sabahlayacağım anlaşılan uyku düzenim mahvoldu.https://www.youtube.com/channel/UCkqB-lzdE0k9uncp96Pisrw
neyse agalar size iyi geceler çok geç kaldım sabah yine kalkmakta epey zorlanacam
aga gece uykusu almak çok önemli bence iyi yapmıyorsun yat sabah adam akıllı kalk böyle gece kimse yokken ne yapıyorsun kiEyvallah iyi geceler aga. Ben yine sabahlayacağım anlaşılan uyku düzenim mahvoldu.
Bende kaçacam iyi gecelercidden bu yaptığı müzikler inanılmaz bişey yani arada çıkar 3-5 müzik öyle de değil yüzlerce şaheseri var adamın cendereler pusu mixler bunlar bir insanın eseri olamaz
bu kadar gaza getiren her duyguyu en iyi anlatan müzikleri yapmak gerçekten inanılmaz bişey harbi uzaylı adam
sanki sırda geçen sezon çalmıştı diye hatırlıyorum hadi tulumu anladık diğerleri ne alaka
@Polat Şaşmaz uyutmuyor beni Aga gece yaşamayı daha çok seviyorum sabahlardan hiç haz etmem.aga gece uykusu almak çok önemli bence iyi yapmıyorsun yat sabah adam akıllı kalk böyle gece kimse yokken ne yapıyorsun ki