batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,265
- Puanı
- 1,061
Tvden izliyorum aga sende nasıl BeyazTv yok anlamadım. Nete yaz "canlı beyaztv" falan ordan bulunur.ertem coşturuyor lan link atın biriniz çıldıracam donuyor @Doğu nerden izliyon aga
hay böyle işin donuyor ikide bir ya
aga tv de tabiki var beyaz tv ama tv yi kapattım internetten izlemem lazım donuyor bütün linkler internetimden kaynaklı galibaTvden izliyorum aga sende nasıl BeyazTv yok anlamadım. Nete yaz "canlı beyaztv" falan ordan bulunur.
A.S aga beyaz futbolu izliyoruzS.a beyler ne yapıyonuz.))
Aga youtubeda bir video var onun sonunda cendere çalıyor kısa bir şekilde. Bunlar ordan açmışlar galiba. O videoyu atarım sana.Cendereyi kisa tutuyorlar yav birde ses kısık
o konuşurken konsey müziği çalmalı bence aslında her biri konuştuğunda farklı bir müzik çalacak vadiden dehşet olurAhmet Çakar'ın manifesto niteliğinde konuşmasını merakla bekliyorum
Tamam.Aga youtubeda bir video var onun sonunda cendere çalıyor kısa bir şekilde. Bunlar ordan açmışlar galiba. O videoyu atarım sana.
Aga ona tulum müziği yakışır efsane olur. Ah rejide ben olacaktım var yao konuşurken konsey müziği çalmalı bence aslında her biri konuştuğunda farklı bir müzik çalacak vadiden dehşet olur
aynen aynen tulum dehşet olurdu ona bunlar işi bilmiyorAga ona tulum müziği yakışır efsane olur. Ah rejide ben olacaktım var ya
eyvallah aga deneyelim bakalımBu linke bak istersen @takas
Benim linkler olmadi miaynen aynen tulum dehşet olurdu ona bunlar işi bilmiyor
eyvallah aga deneyelim bakalım
Hd bide bende donma olmuyor.aynen aynen tulum dehşet olurdu ona bunlar işi bilmiyor
senin linkler cacık çıktı aga abayınki süper donmadı daha adamsın aga @ABAY_06Benim linkler olmadi mi
Aga digiturk varsa "Dilediğin Yerde" uygulamasını indir ordan izle yoksa Turkcell tvyi indir izle o da yoksa baska canlı yayın uygulamaları var onlardan birini indir.aynen aynen tulum dehşet olurdu ona bunlar işi bilmiyor
Bana da atar misin abayin linki bana da arada lazim oluyorsenin linkler cacık çıktı aga abayınki süper donmadı daha adamsın aga @ABAY_06
koymuş oraya zatenBana da atar misin abayin linki bana da arada lazim oluyor