Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sonunu düşünen kahraman olamaz aga :A @Polat Şaşmaz ın kendine hayrı yok nerden nereye agaaaa :A

Bu konuda benimde emeğim var ona göre aga :A
sonunu düşünmeye bile vaktin olmayacak kardeşşşş :D Polat Şaşmaz bizim himayemiz altındadır ona yapılmış yanlış bize yapılmıştır ona göre :D

Şu Ahmet Çakarın videosunu otuz sekiz kere izledim yemin ediyorum müziğin en güzel yerine denk gelmiş video :D Ulan 15 dakika kaldı efsane olacak :Z

Diyarbakır sokakları Malatyayı 10 la çarpıp 1000 e böler agaaaaa akıllı olacaksınız :A

@Polat Şaşmaz çok konuşma o sıcak yatağında oturup laf geveleme :A
yüreği yeten varsa buyursun gelsin malatyaya akıllı olmayanın aklını alırız sen değil feriştahın gelsin burası malatya giriş var çıkış yok :D

Şu Ahmet Çakarın videosunu otuz sekiz kere izledim yemin ediyorum müziğin en güzel yerine denk gelmiş video :D Ulan 15 dakika kaldı efsane olacak :Z
ertemin daha güzel müziğin en güzel yerine denk getirmiş belli adam vadici işi biliyor ama programında diğer müzikleri de kullanmalı :D

oha lan süper cendereli açılış ardından pusu mix acayip gaza geldim yemin ediyorum süper :D

ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH VER GAZI CENDERE İLE BAŞLADIK PUSU İLE COŞUYORUZ :d

ertem coşturuyor lan link atın biriniz çıldıracam donuyor :D @Doğu nerden izliyon aga

hay böyle işin donuyor ikide bir ya