sonunu düşünmeye bile vaktin olmayacak kardeşşşşSonunu düşünen kahraman olamaz aga@Polat Şaşmaz ın kendine hayrı yok nerden nereye agaaaa
Bu konuda benimde emeğim var ona göre aga
sonunu düşünmeye bile vaktin olmayacak kardeşşşşSonunu düşünen kahraman olamaz aga@Polat Şaşmaz ın kendine hayrı yok nerden nereye agaaaa
Bu konuda benimde emeğim var ona göre aga
Bıldırcına bakın heleYok o kadar dusmedim cok Sukur
Tamam aga bende sen o degerli parmaklarini yormaayıp yatakta olur kardeşşşşş rahat ol sen
arada konuya geliyorsun onda da bize posta mı koyuyorsun @Polat Şaşmaz aga lütfen şu arkadaşla ilgilenirmisin ufak işlerle uğraştırma
estağfurullah aga ama sen ilgilen bu çapsız maskeliyle gaza gelmiş gazını alTamam aga bende sen o degerli parmaklarini yorma
yemişim diyarbakır sokaklarınıBıldırcına bakın hele
Sen kısa pantolonunla ordan oraya koşarken biz Diyarbakırın sokaklarını geziyorduk akıllı olacan
Diyarbakır sokakları Malatyayı 10 la çarpıp 1000 e böler agaaaaa akıllı olacaksınızestağfurullah aga ama sen ilgilen bu çapsız maskeliyle gaza gelmiş gazını al
yemişim diyarbakır sokaklarını
yüreği yeten varsa buyursun gelsin malatyaya akıllı olmayanın aklını alırız sen değil feriştahın gelsin burası malatya giriş var çıkış yokDiyarbakır sokakları Malatyayı 10 la çarpıp 1000 e böler agaaaaa akıllı olacaksınız
@Polat Şaşmaz çok konuşma o sıcak yatağında oturup laf geveleme
ertemin daha güzel müziğin en güzel yerine denk getirmiş belli adam vadici işi biliyor ama programında diğer müzikleri de kullanmalıŞu Ahmet Çakarın videosunu otuz sekiz kere izledim yemin ediyorum müziğin en güzel yerine denk gelmiş videoUlan 15 dakika kaldı efsane olacak
Doğunun Parisiyle arasında siklet farkı varyüreği yeten varsa buyursun gelsin malatyaya akıllı olmayanın aklını alırız sen değil feriştahın gelsin burası malatya giriş var çıkış yok
O son dakika geliyor aga kanala ondanYalniz farkettiniz mi ROK Pusulu tanitimda yer almamis
bişey derdim de neyse agaDoğunun Parisiyle arasında siklet farkı var
Aga tvden izlemiyon mu? Mobil uygulamasını indirprogram dehşet anasını satim çok donuyor ya link yok mu beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?