Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bende diyorum bu takas nerede niye mesaj yazmadivadisiz bir perşembe en sevmediğim şeylerden biri
Bende diyorum bu takas nerede niye mesaj yazmadivadisiz bir perşembe en sevmediğim şeylerden biri
vadi mi var aga vadi yoksa bende yokumBende diyorum bu takas nerede niye mesaj yazmadi
hiç sorma aga bu bölümü de baya merakla bekliyordum neyse haftaya artık
Böyle daha iyi oldu aga hem maçı izledik hem heyecan arttı. Öbür türlü @Polat Şaşmaz kardeşim konuda yalnız kalacaktı 😉hiç sorma aga bu bölümü de baya merakla bekliyordum neyse haftaya artık
kadir çok ayıp ediyor eğer bi durum yoksa
aga eski vadiyi yıllar sonra tekrar izleyince şunu gördüm karakterlerin gözünün yaşına bakılmamış hepsi birbirinden sevilen birbirinden efsane karakterlerdi herbirinin hikayesiyle ayrı bir dizi yada film bile çekilebilir yani bu diyeceğim bu karakterlerin iyice sonuna kadar işleseydi vadi 97 bölüm değil 297 bölüm bile sürer yine aynı efsane olabilirdiBöyle daha iyi oldu aga hem maçı izledik hem heyecan arttı. Öbür türlü @Polat Şaşmaz kardeşim konuda yalnız kalacaktı 😉
Aga bence ilk Vadi tam ayarında, kararında bitti. Hikayenin en fazla 100 bölüm gideceği yol vardı. Zaten Polat Karahanlının oğlu çıkınca başka bir işleyişe evrildi. Bence ilk bölümünden itibaren final kurgulanmış gibiydi adeta belgesel niteliğinde. Bahadır-Raci ilmek ilkmek işledi her karakteri. Sonra Pusu konseptine geçtiler işte. Pusu daha çok gündemden beslenen bir konsept. İlk 97'de bir hikaye vardı ondan dolayı efsaneydi.aga eski vadiyi yıllar sonra tekrar izleyince şunu gördüm karakterlerin gözünün yaşına bakılmamış hepsi birbirinden sevilen birbirinden efsane karakterlerdi herbirinin hikayesiyle ayrı bir dizi yada film bile çekilebilir yani bu diyeceğim bu karakterlerin iyice sonuna kadar işleseydi vadi 97 bölüm değil 297 bölüm bile sürer yine aynı efsane olabilirdimesela abuzer kömürcü 20 bölüm oynamış sadece ama adam büyük efsaneulan 3 bölüm oynayan tilkiyi bile efsane yaptık bu nasıl büyük bir dizi yaadı konamaz büyüklükte bir başyapıt
aga o zamanki karakterler şimdi olsa var ya 10 senelik konu çıkardı vallahi bakAga bence ilk Vadi tam ayarında, kararında bitti. Hikayenin en fazla 100 bölüm gideceği yol vardı. Zaten Polat Karahanlının oğlu çıkınca başka bir işleyişe evrildi. Bence ilk bölümünden itibaren final kurgulanmış gibiydi adeta belgesel niteliğinde. Bahadır-Raci ilmek ilkmek işledi her karakteri. Sonra Pusu konseptine geçtiler işte. Pusu daha çok gündemden beslenen bir konsept. İlk 97'de bir hikaye vardı ondan dolayı efsaneydi.
off müthiş olmuş müzik sesleri ayarlayabilsen dehşet olurdu
Aynen de fazla olsa da bu kadar efsane olmazdı. Çok tadında bitti bee tadı damağımızda kalmıştı. O zamanlar ben inanılmaz bir boşluğa düşmüştüm. Gazetede "Terör" ile tekrar geleceğini görünce 1 hafta halay çektimaga o zamanki karakterler şimdi olsa var ya 10 senelik konu çıkardı vallahi bakcerrahpaşalılarla düşmanlık en az 2 sene işlenebilir mesela
aga bence uzatsalarda yine büyüklüğünden bişey kaybetmezdi bak iskender kaç sezon düşmanlık yaptı tarihe geçti adamAynen de fazla olsa da bu kadar efsane olmazdı. Çok tadında bitti bee tadı damağımızda kalmıştı. O zamanlar ben inanılmaz bir boşluğa düşmüştüm. Gazetede "Terör" ile tekrar geleceğini görünce 1 hafta halay çektim
Benim en uzun kalmasını istediğim karakterler Doğu Eşrefoğlu ve Pala'ydı. Daha çok kullanılabilirdi. +5 bölüm o Doğu Eşrefoğlunun buğulu Esaaat diye bağırması için neler vermezdimaga bence uzatsalarda yine büyüklüğünden bişey kaybetmezdi bak iskender kaç sezon düşmanlık yaptı tarihe geçti adam
ama bu da vadi farkı işte çıkardığı her karakter efsane oluyor
Necati abi dehşet oynuyor yalnız yerine bir başkasını düşünemiyorum polat alemdar rolünü herhangi başka biri oynasa efsane olmazdı bence bu adam acayip bişeyBenim en uzun kalmasını istediğim karakterler Doğu Eşrefoğlu ve Pala'ydı. Daha çok kullanılabilirdi. +5 bölüm o Doğu Eşrefoğlunun buğulu Esaaat diye bağırması için neler vermezdim
Aynen aga adam sanki bu rol için doğmuşNecati abi dehşet oynuyor yalnız yerine bir başkasını düşünemiyorum polat alemdar rolünü herhangi başka biri oynasa efsane olmazdı bence bu adam acayip bişey
Bi ara Polat'la nişanlanmıştı yaulan meral ne gereksiz bir karaktersin sen ya bu karı yüzünden çakır ölmüştü o zamanda nefret ediyorum tarihin en gereksiz karakteri
yükleme işi ne durumda halledemediniz gitti aga 2 hafta sonra benim aktiflik gider sınavlar başlıyor daha bitmezBi ara Polat'la nişanlanmıştı yaBen de 5-6 aydır izlemiyorum ilk 97yi baya özledim. Su etkinlik başlasa da adam gibi izlesek. Dvdleri aldım rafa dizdim dvdler bana bakıyor ben onlaraVallaha bir gecede dalacam zor tutuyorum kendimi
Aga video yüklemek zor iş öyle ha diyince olmuyor izlemesi kolay da upload zor.yükleme işi ne durumda halledemediniz gitti aga 2 hafta sonra benim aktiflik gider sınavlar başlıyor daha bitmez
aga iptal mi etsek izleyen izlesin bulsun bi şekilde olacak gibi değil uğraşma en iyisiAga video yüklemek zor iş öyle ha diyince olmuyor izlemesi kolay da upload zor.Öyle indirmeye de benzemiyor 2 yükleme var bir normal yükleme iki işlenme yüklemesi. Uzun bir işlem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?