Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

6. Bölüm

Fragman

Eski defterler bir daha kapanmamak üzere son kez açılıyor.

Mehmet, Yusuf’un anlattıklarıyla aslında kim olduğunu anlamaya ve kendisini tanımaya devam eder. Böylelikle, hafızasını kaybetmesine yol açan süreci anlamlandırabilecektir.

Konsey için saatli bomba olan Mehmet, büyük tehlikede! Geçmişi hakkındaki bilgilere ulaşmaya başlayan genç adama hain bir pusu kuruluyor. Mehmet, bu pusudan sağ çıkabilecek mi?

Cevahir, kendisine düzenlenen pusuya nasıl karşılık verecek? Reşit'in, Cevahir’e yaptığı iyiliğin karşılığında dostluktan daha fazlası var. Cevahir’in tüm olan bitenden sonra konseye karşı takınacağı tavır ne olacak?

Mehmet’i bir türlü yakalayamayan konsey bu kez Canan’ı kullanarak amacına ulaşmaya çalışacak. Mehmet, herkesi arkasında bırakarak karısı ve çocuğunu kurtarmaya koşacak. Geride bıraktığı arkadaşları, gizlice Mehmet’i takip ederek bir kez daha kendilerini tehlikenin kollarına bırakacaklar. Onu karşılayan Reşit’le aralarında nasıl bir konuşma geçecek? Eski defterler bir daha kapanmamak üzere son kez açılacak.

Senaryo
Ercan Mehmet Erdem

Yönetmen
Beyza Akar

Böyle daha iyi oldu aga hem maçı izledik hem heyecan arttı. Öbür türlü @Polat Şaşmaz kardeşim konuda yalnız kalacaktı 😉
aga eski vadiyi yıllar sonra tekrar izleyince şunu gördüm karakterlerin gözünün yaşına bakılmamış hepsi birbirinden sevilen birbirinden efsane karakterlerdi herbirinin hikayesiyle ayrı bir dizi yada film bile çekilebilir yani bu diyeceğim bu karakterlerin iyice sonuna kadar işleseydi vadi 97 bölüm değil 297 bölüm bile sürer yine aynı efsane olabilirdi
mesela abuzer kömürcü 20 bölüm oynamış sadece ama adam büyük efsane
ulan 3 bölüm oynayan tilkiyi bile efsane yaptık bu nasıl büyük bir dizi ya
adı konamaz büyüklükte bir başyapıt

Aga bence ilk Vadi tam ayarında, kararında bitti. Hikayenin en fazla 100 bölüm gideceği yol vardı. Zaten Polat Karahanlının oğlu çıkınca başka bir işleyişe evrildi. Bence ilk bölümünden itibaren final kurgulanmış gibiydi adeta belgesel niteliğinde. Bahadır-Raci ilmek ilkmek işledi her karakteri. Sonra Pusu konseptine geçtiler işte. Pusu daha çok gündemden beslenen bir konsept. İlk 97'de bir hikaye vardı ondan dolayı efsaneydi.

Fragman enfesto oldu fragman muzigi benim muzigi bozuyordu kesmek zorunda kaldim. Birde sonda ki patlama efektini yarida kestim benim muzik o sirada hareketleniyodu. @takas @Doğu yorumlarinizi bekliyorum hd si birazdan geliyor

aga o zamanki karakterler şimdi olsa var ya 10 senelik konu çıkardı vallahi bak
cerrahpaşalılarla düşmanlık en az 2 sene işlenebilir mesela

Fragman enfesto oldu fragman muzigi benim muzigi bozuyordu kesmek zorunda kaldim. Birde sonda ki patlama efektini yarida kestim benim muzik o sirada hareketleniyodu. @takas @Doğu yorumlarinizi bekliyorum hd si birazdan geliyor
off müthiş olmuş müzik sesleri ayarlayabilsen dehşet olurdu

aga o zamanki karakterler şimdi olsa var ya 10 senelik konu çıkardı vallahi bak
cerrahpaşalılarla düşmanlık en az 2 sene işlenebilir mesela
Aynen de fazla olsa da bu kadar efsane olmazdı. Çok tadında bitti bee tadı damağımızda kalmıştı. O zamanlar ben inanılmaz bir boşluğa düşmüştüm. Gazetede "Terör" ile tekrar geleceğini görünce 1 hafta halay çektim

aga bence uzatsalarda yine büyüklüğünden bişey kaybetmezdi bak iskender kaç sezon düşmanlık yaptı tarihe geçti adam

ama bu da vadi farkı işte çıkardığı her karakter efsane oluyor

aga bence uzatsalarda yine büyüklüğünden bişey kaybetmezdi bak iskender kaç sezon düşmanlık yaptı tarihe geçti adam

ama bu da vadi farkı işte çıkardığı her karakter efsane oluyor
Benim en uzun kalmasını istediğim karakterler Doğu Eşrefoğlu ve Pala'ydı. Daha çok kullanılabilirdi. +5 bölüm o Doğu Eşrefoğlunun buğulu Esaaat diye bağırması için neler vermezdim

Benim en uzun kalmasını istediğim karakterler Doğu Eşrefoğlu ve Pala'ydı. Daha çok kullanılabilirdi. +5 bölüm o Doğu Eşrefoğlunun buğulu Esaaat diye bağırması için neler vermezdim
Necati abi dehşet oynuyor yalnız yerine bir başkasını düşünemiyorum polat alemdar rolünü herhangi başka biri oynasa efsane olmazdı bence bu adam acayip bişey

ulan meral ne gereksiz bir karaktersin sen ya bu karı yüzünden çakır ölmüştü o zamanda nefret ediyorum tarihin en gereksiz karakteri

ulan meral ne gereksiz bir karaktersin sen ya bu karı yüzünden çakır ölmüştü o zamanda nefret ediyorum tarihin en gereksiz karakteri
Bi ara Polat'la nişanlanmıştı ya
Ben de 5-6 aydır izlemiyorum ilk 97yi baya özledim. Su etkinlik başlasa da adam gibi izlesek. Dvdleri aldım rafa dizdim dvdler bana bakıyor ben onlara
Vallaha bir gecede dalacam zor tutuyorum kendimi

yükleme işi ne durumda halledemediniz gitti aga 2 hafta sonra benim aktiflik gider sınavlar başlıyor daha bitmez

güllü karılara bakarak araba sürerken öndekine tosladı
en favori karakterlerimin başında geliyor güllü erhan
aslan amcadan doğudan falan önde benim için

yükleme işi ne durumda halledemediniz gitti aga 2 hafta sonra benim aktiflik gider sınavlar başlıyor daha bitmez
Aga video yüklemek zor iş öyle ha diyince olmuyor izlemesi kolay da upload zor.
Öyle indirmeye de benzemiyor 2 yükleme var bir normal yükleme iki işlenme yüklemesi. Uzun bir işlem yani

Aga video yüklemek zor iş öyle ha diyince olmuyor izlemesi kolay da upload zor.
Öyle indirmeye de benzemiyor 2 yükleme var bir normal yükleme iki işlenme yüklemesi. Uzun bir işlem yani
aga iptal mi etsek izleyen izlesin bulsun bi şekilde olacak gibi değil uğraşma en iyisi