Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şu an vadinin 1.bölümüne bakıyorum .

Çakır: Çalsanıza çalsanıza !!! daha daha!!!!
Çakır: Memati işimiz bitti mi?
Memati: Bitti,patron!

Hemde öyle böyle benzemiyor.Galatasaray'dan Melo,Drogba gibi oyuncular gitti ,Vadi'de ise Memati,Abdülhey gibi isimler gitti
Aynen ikisi de eskiyi artıyor. Hatta Ünal Aysal = Raci Şaşmaz :F İkisi gittiğinden beri ikisinde de vizyon kalmadı :A

Çin piyasasına göre bedaya sattık .Umut'u satsadık ama bunlar oyuncu pazarlamasını nereden bilecekler :D.
Vallaha ben gidince sevinçten satıldığı fiyatı idrak edemedim gerçekten düşününce çok ucuza kakaladık. Ersan bilr 7'ye gitmiş. En az 15'e okuturduk. Ah Dursun ah kendi otelini böyle yönetiyor musun aceba :)

Aslan Akbey: İki kişinin bildiği sır ,sır değildir
Ali Candan: Senle ben biliyoruz
Aslan Akbey: Biz ikimiz biriz

Vallaha ben gidince sevinçten satıldığı fiyatı idrak edemedim gerçekten düşününce çok ucuza kakaladık. Ersan bilr 7'ye gitmiş. En az 15'e okuturduk. Ah Dursun ah kendi otelini böyle yönetiyor musun aceba :)
Bu adam nasıl zengin olmuş ,son günlerde iyice düşünmeye başladım :D. Galatasaray başkanı ben olsam, bunlar gibi yönetsem utancımdan sokağa çıkamam:)

Aslan Akbey: İki kişinin bildiği sır ,sır değildir
Ali Candan: Senle ben biliyoruz
Aslan Akbey: Biz ikimiz biriz

Bu adam nasıl zengin olmuş ,son günlerde iyice düşünmeye başladım :D. Galatasaray başkanı ben olsam, bunlar gibi yönetsem utancımdan sokağa çıkamam:)
Ya bu saftirik Dursun çalıp çırpmıyor hatta borçları da ödüyor onda bir şüphem yok. Ama Galatasaray küçülerek büyüyecek bir kulüp değil başkaları gibi. Bu beyinsizler forvet almadı lan şaka gibi düşündükçe çıldırıyorum. Vizyonsuzluktan kulüp köy peynirine döndü neyse ki Hamza gitti biraz rahatladık. Bizim Dede mumya falan ama Hamzadan daha elit :A

Ya bu saftirik Dursun çalıp çırpmıyor hatta borçları da ödüyor onda bir şüphem yok. Ama Galatasaray küçülerek büyüyecek bir kulüp değil başkaları gibi. Bu beyinsizler forvet almadı lan şaka gibi düşündükçe çıldırıyorum. Vizyonsuzluktan kulüp köy peynirine döndü neyse ki Hamza gitti biraz rahatladık. Bizim Dede mumya falan ama Hamzadan daha elit :A
Mustafa Denizli daha beter çıktı aga :D.Vizyon açısından Hamza hocadan beteri gelmez :D

Aynen ikisi de eskiyi artıyor. Hatta Ünal Aysal = Raci Şaşmaz :F İkisi gittiğinden beri ikisinde de vizyon kalmadı :A
ya arkadaş şu ünal aysalı büyütmeyin takımın içine eden adam o zaten o ulan adam 1 kuruş para vermeden kaçtı gitti kulübü borç batağına sokup utanmasak kahraman yapacaz
öyle bir eşleştirme yapacaksan oraya koyacağın tek adam İmparator Fatih Terim'dir.
harbiden bu sene hem vadi hem gs beklentilerin altında gidiyor ama vadi umut vermeye başladı gs de umut yok herşey bitti ruh yok
ben zaten gs maçlarını izlemiyorum bu sene doğru düzgün vadi olmasa bile yine gidip para verip hayatta izlemem bir tane forvet alınmaz mı ya bu ne rezillik

fragman gayet iyi izleniyor 1 günde; 443.049

12744322_893279700769200_2276797095103350669_n.jpg

güllü erhan ve eşi galibiyet pozu @china_shangai @-KADİR-
vadi tarihinde en sevdiğim karakterlerden biriydi güllü artık gözümden düştü :D

Son düzenleme:
ya arkadaş şu ünal aysalı büyütmeyin takımın içine eden adam o zaten o ulan adam 1 kuruş para vermeden kaçtı gitti kulübü borç batağına sokup utanmasak kahraman yapacaz
öyle bir eşleştirme yapacaksan oraya koyacağın tek adam İmparator Fatih Terim'dir.
harbiden bu sene hem vadi hem gs beklentilerin altında gidiyor ama vadi umut vermeye başladı gs de umut yok herşey bitti ruh yok
ben zaten gs maçlarını izlemiyorum bu sene doğru düzgün vadi olmasa bile yine gidip para verip hayatta izlemem bir tane forvet alınmaz mı ya bu ne rezillik

Ünal kaçmak zorunda kaldı.Her yerde önünü kestiler adamın, devam etsedi bence borçları silebilecek çevreside vardı,aklıda vardı.Fatih Terim'e bu imkanı sağlayan kim ? Drogba'ları,Sneıjder'leri getiren kim ?Kadiköyde kupa kaldırmanda büyük öneme sahip kim yine başkan .Başka başkan olsadı o kupayı başka statta kaldırmış olurduk.Başarılar her zaman yukarıdan aşağıya doğrudur 😉.Galatasaray'ın finansal sıkıntı yaşamadan önce her zaman Fatih hoca vardı gittikten sonra o sezon finansal sıkıntılar yaşadı.O zamanda Fatih hocada kaçıp gitti :D.(Öyle birşey demek istemiyorum ,senin bakış açına göre diyorum).Ünal'ın tek hatası çevresine çok fazla güvendi .

12744322_893279700769200_2276797095103350669_n.jpg

güllü erhan ve eşi galibiyet pozu @china_shangai @-KADİR-
vadi tarihinde en sevdiğim karakterlerden biriydi güllü artık gözümden düştü :D
Aga unutma ki Fatih Terim'i oraya getiren de Ünal Aysal'dır. Ayrıca kimse cebinden para vermekle yükümlü değildir. Babasının kulübü mü? Tamam cebinden para vermedi ama adamda Avrupai bir vizyon vardı. Tam Galatasaray'ın genetiğine uygun bir başkandı. Gerek şikecilere verdiği cevaplar gerek tüpçüye verdiği ayarlar, 17 Haziran'da takımı sahaya sürmemesi dik duruşu falan. Ünal Aysal iyiydi ama liseli değil diye adamı tahttan indirir gibi itibarsızlaştırdılar. Çevresindeki alkolikler paraları cukkaladı. Ünal Aysal asla kulüpten çalmadı. Çünkü adam bi taraflarını parayla silecek kadar zengin zaten. :D

Ünal kaçmak zorunda kaldı.Her yerde önünü kestiler adamın, devam etsedi bence borçları silebilecek çevreside vardı,aklıda vardı.Fatih Terim'e bu imkanı sağlayan kim ? Drogba'ları,Sneıjder'leri getiren kim ?Kadiköyde kupa kaldırmanda büyük öneme sahip kim yine başkan .Başka başkan olsadı o kupayı başka statta kaldırmış olurduk.Başarılar her zaman yukarıdan aşağıya doğrudur 😉.Galatasaray'ın finansal sıkıntı yaşamadan önce her zaman Fatih hoca vardı gittikten sonra o sezon finansal sıkıntılar yaşadı.O zamanda Fatih hocada kaçıp gitti :D.(Öyle birşey demek istemiyorum ,senin bakış açına göre diyorum).Ünal'ın tek hatası çevresine çok fazla güvendi .
Aynen aga Ünal Aysal olmasa Kadıköy'de kupa kaldırmayı rüyamızda görürdük.

Aga unutma ki Fatih Terim'i oraya getiren de Ünal Aysal'dır. Ayrıca kimse cebinden para vermekle yükümlü değildir. Babasının kulübü mü? Tamam cebinden para vermedi ama adamda Avrupai bir vizyon vardı. Tam Galatasaray'ın genetiğine uygun bir başkandı. Gerek şikecilere verdiği cevaplar gerek tüpçüye verdiği ayarlar, 17 Haziran'da takımı sahaya sürmemesi dik duruşu falan. Ünal Aysal iyiydi ama liseli değil diye adamı tahttan indirir gibi itibarsızlaştırdılar. Çevresindeki alkolikler paraları cukkaladı. Ünal Aysal asla kulüpten çalmadı. Çünkü adam bi taraflarını parayla silecek kadar zengin zaten. :D

Aynen aga Ünal Aysal olmasa Kadıköy'de kupa kaldırmayı rüyamızda görürdük.
Kaçıp gitmek oluyorsa o mantığa göre hep Fatih hoca kaçtı o zaman bu istatiğe göre:

Fatih Terim'in GS'dan ayrıldığı yıllar: 2000, 2004, 2013.
GS'da mali krizlerin başladığı yıllar: 2001, 2005, 2014.

fatih hoca ünal gibi kaçmadı ünal tarafından resmen kovuldu ve ağlayarak gitti zaten o andan itibaren ünalın en büyük antilerinden biriyim. dünya kadar parası vardı çok zengin bir adam 70 ini devirmiş ama kulübe tek kuruş vermeden gitti. kim önünü kesmiş paraları savurdu resmen en başarılı olduğumuz dönemlerde o kadar boş adamlara o kadar paralar verdiler ve yönetim soydu ki takımı baktı bu işin düzelir yanı yok kaçtı gitti. çevresi varmış aklı varmış bunları geç geçeceksin bunları istese parasını koyabilirdi ama adamın galatasaray umrunda değil umrunda nerde yaşıyor şuan ne yapıyor biliyormusun o adamın bizim kadar gs sevgisi olsa takım şuan bu halde olmazdı.
drogbaları sneijderleri getiren o çapsızları takıma dolduran buraklara umutlara selçuklara dünyanın parasını babam vermedi. o adamın tek doğrusu imparatoru getirmekti zaten tüm başarıların baş aktörü imparator fatih terimdir. o gitti herşey bitti avrupada o gittiğinden beri rezil durumdayız ki bana en çok koyanda bu. realden 6 yediğimiz maçta bile ezilmedik drogba sakatlanana kadar başa baş oynuyorduk.
gitti mancinilere prandellilere dünyaları verdi yollamak için bile bi ton tazminat verdik.
şimdi çık işin içinden çıkabilirsen hadi bakalım avrupadan men cezası kapıda sonra da dersin bu adam drogbayı getirdi sneijderi getirdi. bu takım nasıl toparlanacak aga bana bunu söyle hesabını kim verecek kimse herkes keyfinde kimsenin umrunda değil

Kaçıp gitmek oluyorsa o mantığa göre hep Fatih hoca kaçtı o zaman bu istatiğe göre:

Yok aga buna katılamam Fatih Hoca asla yiyici bir tip değildir parayı sever ama yan kesici değildir.

ulan kaçtı dediğin adam olmasa biz türkiyenin en büyük kulübü avrupanın sayılı kulüplerinden biri değil fener ve beşiktaşın gerisinde bir takım olurduk neden bahsediyorsun sen
sadece fatih terim in 6 şampiyonluğu var avrupadaki başarılarını çıkardığı yıldızları falan hiç saymıyorum
fatih terime laf söyleyen biri galatasaraya ihanet etmiştir o adam kovulurken ağladı birileri gibi karısını alıp kaçıp gitmedi yazıklar olsun be

fatih hoca ünal gibi kaçmadı ünal tarafından resmen kovuldu ve ağlayarak gitti zaten o andan itibaren ünalın en büyük antilerinden biriyim.
Senin mantığına göre o da gitti,kaçtı.Bak adamın divan kurulu toplantısında ki konuşmalarını aç dinle.Ne projeleri var adamın hiçbirini gerçekleştirmesine izin vermediler.Ünal ,ben bunu yapamadıktan sonra burada durmamın anlamı yok dedi.Ünal kalsadı şu anda Galatasaray'ın alt yapısı Belçika ve Almanya'da üst düzey bir alt yapısı olacaktı.Kulüp kendisinin değil ki adam neden parasını versin he? Liseliler gelsin daha iyi yönetsin diye mi? O işler öyle olmuyor .Ünal'ın tek hatası Fatih Terim'le oldu ama sadece suç başkanda değil hocada da vardı.Başkan Fatih hocaya eleman demesinin sebebi burada ona mesajıdır .Fatih hoca Galatasaray'dan büyük değil Galatasaray'ın elemanı olmak kötü birşey değildir.Keşke demesedi ama olanlar oldu .
dünya kadar parası vardı çok zengin bir adam 70 ini devirmiş ama kulübe tek kuruş vermeden gitti.
Niye versin adam niye versin? Kulüp kendisinin değil boş yere niye para versin ? Liseliler daha iyi yönetsin diye mi? Eğer desteklensedi şu an Galatasaray'a kendi cebinden ne paralar verirdi .Ünal'ın bir sürü projesi vardı ama adamı desteklediler mi ?
kim önünü kesmiş paraları savurdu resmen en başarılı olduğumuz dönemlerde o kadar boş adamlara o kadar paralar verdiler ve yönetim soydu ki takımı baktı bu işin düzelir yanı yok kaçtı gitti.
Paraları savurdu diyorsun ama bu 5 yerli sistemi yüzünden oldu .Yerlilerin maaşı ondan çok yüksek oldu.
çevresi varmış aklı varmış bunları geç geçeceksin bunları istese parasını koyabilirdi ama adamın galatasaray umrunda değil umrunda nerde yaşıyor şuan ne yapıyor biliyormusun o adamın bizim kadar gs sevgisi olsa takım şuan bu halde olmazdı.
Yukarıda açıkladım parasını neden vermediğini?.
drogbaları sneijderleri getiren o çapsızları takıma dolduran buraklara umutlara selçuklara dünyanın parasını babam vermedi.
Diyorum ya çevresi kötü adamın .Zamanla herşeyi düzeltecek aklı vardı Ünal başkanın .Burak ,Umut ve Selçuk'a kimse çapsız diyemez .Saydığın adamlar sayesinde dünya kadar kupa aldık.He bu sene çok kötüler artık hizmetleri sona erdi ama gerçekleştirmiş oldukları hizmetleri ben unutmam.
o adamın tek doğrusu imparatoru getirmekti zaten tüm başarıların baş aktörü imparator fatih terimdir.
Bir sürü doğrusu var.Baskette olsun her branşta tüm kupaları aldık bu başkan sayesinde.
o gitti herşey bitti avrupada o gittiğinden beri rezil durumdayız ki bana en çok koyanda bu. realden 6 yediğimiz maçta bile ezilmedik drogba sakatlanana kadar başa baş oynuyorduk.
gitti mancinilere prandellilere dünyaları verdi yollamak için bile bi ton tazminat verdik.
Bu konuda haklsın .
şimdi çık işin içinden çıkabilirsen hadi bakalım avrupadan men cezası kapıda sonra da dersin bu adam drogbayı getirdi sneijderi getirdi. bu takım nasıl toparlanacak aga bana bunu söyle hesabını kim verecek kimse herkes keyfinde kimsenin umrunda değil

Kısacası başkanın hataları çok oldu ama yaptığı olumlu sonuçlar olumsuz sonuçları götürür.Kalsadı ,desteklensedi Galatasaray maddi olarakta vizyon olarakta bu durumlara düşmezdi.

12734194_1232348903461157_3332988462047902051_n.jpg

Polat Elif'i arayacakmış vay be bu bile heycanlanmaya yeter orda elif dedim çalarsa zaten ben biterim otomatikman :D

ulan kaçtı dediğin adam olmasa biz türkiyenin en büyük kulübü avrupanın sayılı kulüplerinden biri değil fener ve beşiktaşın gerisinde bir takım olurduk neden bahsediyorsun sen
sadece fatih terim in 6 şampiyonluğu var avrupadaki başarılarını çıkardığı yıldızları falan hiç saymıyorum
fatih terime laf söyleyen biri galatasaraya ihanet etmiştir o adam kovulurken ağladı birileri gibi karısını alıp kaçıp gitmedi yazıklar olsun be
Kim kaçtı diyor ben senin mantığına göre diyorum .

Yok aga buna katılamam Fatih Hoca asla yiyici bir tip değildir parayı sever ama yan kesici değildir.
Yanlış anladınız .Ben takas'ın mantığına göre diyorum :D

@Doğu

Fatih Terim'i ben çok severim.Galatasaray'ın ,Galatasaray olmasının en büyük payı İmparator sayesindedir:).Benim demek istediğim şimdi bu takas kaçtı diyor ya Ünal başkana, o zaman senin mantığına göre Fatih hocada kaçtı diyorum:).Fatih Terim tabi öyle bir insan değil gittği gün ağlıyordum neredese,hiçbir zaman kaçmaz .Anlamışındır artık benim ne demek istediğimi:D

Son düzenleme:
@Since2011 Fatih Terim Galatasaray'ın elemanı falan değildir tabi koskoca imparator lakaplı tarihimizin en büyük ismi ünal aysal kim önceden nerdeydi şimdi nerde çok terbiyesizce söylenmiş bir kelimedir o.
bak kulüp zorda avrupadan men edilme tehlikesi o zamandan gözüküyordu bir süreliğine parasını verebilirdi durumlar düzelince alırdı yine ama o acayip zengin bir adam olmasına rağmen bunu yapmadı niye çünkü umrunda değil. takıma bi ton adam aldı yabancı hayranlığı yüzünden yabancı hocalar getirtti boş adamlar aldırttı israflarla takımı bu noktaya getirdi. kimse ona git demedi seçimi o istedi ve aday olmadı akıllı adam olacakları gördü ve kaçtı
selçuk sadece geldiği ilk sene iyiydi onun dışında boş bir futbolcu
burak her zaman boştu zaten 100 golde atsa çapı belli neyse ki geçte olsa kurtulduk ondan

yav aga fatih terim bırakıp gitmedi kovuldu ünal aysal kendisi seçim istedi aday olmadı ve kaçtı aradaki farkı nasıl göremiyorsun

Kim kaçtı diyor ben senin mantığına göre diyorum .

Yanlış anladınız .Ben takas'ın mantığına göre diyorum :D

@Doğu

Fatih Terim'i ben çok severim.Galatasaray'ın ,Galatasaray olmasının en büyük payı İmparator sayesindedir:).Benim demek istediğim şimdi bu takas kaçtı diyor ya Ünal başkana, o zaman senin mantığına göre Fatih hocada kaçtı diyorum:).Fatih Terim tabi öyle bir insan değil gittği gün ağlıyordum neredese,hiçbir zaman kaçmaz .Anlamışındır artık benim ne demek istediğimi:D
Anladım şimdi daha iyi ifade edince :) Vallaha ben onu bunu bilmem Fatih Terim-Ünal Aysal ikilisi devam etseydi Avrupa'nın anasını ağlatacaktık. Ligde zaten rakip yoktu süpürmüştük. Ah şu ayrılıklar, hırslar, egolar yok mu bizi bitiren hep bunlar olmuştur...