aaaa çok geçmiş olsun geçenlerde bende hastalanmıştım yine salgın başladı şu şubat ayı geçene kadar büyük dikkat etmek lazım ayyy siz neysede yanı çocukların hasta olması daha kötü olur kızada geçmeden oğlanda bir anca önce iyileşir umarım ıhlamur gribin tek ilacı vlla bir süre kahvaltıda bile ıhlamur içsinler abişkom çok geçmiş olsunOğlum çok hasta eşim hasta kızım hasta olmaya adayben ne yapacağımı şaşırdım
Allah bize ve herkese şifa versin
![]()
Oğlum çok hasta eşim hasta kızım hasta olmaya adayben ne yapacağımı şaşırdım
Allah bize ve herkese şifa versin
![]()
çok saol kardeşim evet grip olduk ev ahalisi olarakGeçmiş olsun @china_shangai abi acil şifalar grip felanmı.
Abinin bir dövmediği kalmış![]()
Eyvallah kardeşim. Bu arada avatar yine yakıyor ortalığı@china_shangai hacı abi geçmiş olsun .
Bu arada herkes hastalanıyor, tekrardan sanada geçmiş olsun @Doğu
Her ne olur olsun insan bırakamıyor arma aşkınıEyvallah kardeşim. Bu arada avatar yine yakıyor ortalığıArma aşkı ağır bastı Perşembe ben de izleyeceğim
![]()
Vaaay ayarı verdin yine
iyi seyret ve ders al))
Aynen öyle ya ne kadar çapsız yönetim ruhsuz futbolcular olsa da arma sevdasına dayanamıyorum. Bir de Avrupa'da başka oynuyoruz. Umut fakirin ekmeği bakalım belki yenerizHer ne olur olsun insan bırakamıyor arma aşkını. Hacı tabi izleyeceksin başka seçeneğin yok
![]()
Ben olsam Umut'u oynatmam. Volkan Pala'yı oynatırdımAynen öyle ya ne kadar çapsız yönetim ruhsuz futbolcular olsa da arma sevdasına dayanamıyorum. Bir de Avrupa'da başka oynuyoruz. Umut fakirin ekmeği bakalım belki yeneriz![]()
Bence de. Umut İtalya'ya gitmeyi bile haketmiyor. Otursun floryada. İki maçta da oynamasın.Ben olsam Umut'u oynatmam. Volkan Pala'yı oynatırdım![]()
İlk 11 kursan nasıl yapardın hacıBence de. Umut İtalya'ya gitmeyi bile haketmiyor. Otursun floryada. İki maçta da oynamasın.
Kale aynı zaten sol bek carole adın stoper denayer chedjou sağ linnes. Liberolar selçuk donk sol kanat tc olcan adın, orta Sneijder sağda yasin forvet poldi.İlk 11 kursan nasıl yapardın hacı![]()