Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

onları ne ilgilendiriyor ki Necati Şaşmaz ın nereye bağlı olduğu böyle bi sebepten mi çıkmak istemişler saçmalık resmen

Aynen abicim sana katılıyorum o haberlerden sonra testere necmiyi bilmiyorum ama baronu
canlandıran zafer ergin haberden sonra ayrıldı sette rahatsız olduğu şeyler varmış öyle
demişti zafer bey işte Necati Şaşmaz bana abin diyin diyormuş

Bizim dersanede bir arkadaş vardı Laz Ziyan'nın Orhan diye bağırması vardı ya onu çarşıda bir bağırıyodu biz kopuyoduk yeminle acayip yapıyordu öyle böyle değil.
@takas

Hayatımda duyduğum en saçma haber gözümle görsem inanmam.

necati şaşmaz bana abi mi diyin diyormuş
ilahi abla

neden ayrılmak istediğini açıklamıştı baron millet etkileniyormuşta falan filan tırıvırı şeyler

vadinin hiç kikmseye ihtiyacı yok kim giderse gitsin birileri gider yerine birileri gelir

Bizim dersanede bir arkadaş vardı Laz Ziyan'nın Orhan diye bağırması vardı ya onu çarşıda bir bağırıyodu biz kopuyoduk yeminle acayip yapıyordu öyle böyle değil.
@takas
mesajı okuyunca bile güldüm
o gülüşün taklidi yapılamaz ama

Evet ablacım hürriyet gazetesin de o dönem öyle haberler çıkmıştı sonra senin
dediğin gibi millet etkileniyor ondan çıktım demişti

Hayatımda duyduğum en saçma haber gözümle görsem inanmam.

Bende inanmamıştım ablacım Hürriyet gazetesinin saçmalıkları idi işte

abi çapımız yetmiyor napalım
herkes taşın altına elini koysun sürekli geçiştiriyoruz @Master.1000 @Doğu @Polat Şaşmaz

Ulan yazın hava atıyordun şunu indirdim bunu indirdim diye iş başa düşünce mi bilgisayarın bozuldu bıldırcın 😉)))))

Iyi aksamlar diliyorum..
@Doğu ve @Polat Şaşmaz 'la görüsdüm özelden ama suan icin bekliyecegimiz söylendi.. (yanlis anlamadiysam taibiki) o yüzden beklemedegim.. @Polat Şaşmaz isi galiba tamamen üstüme yikti 😉

Kumarhane baskını kaçıncı bölümdü ve hangi sahneye dikkat etmem lazım orjinal olup olmadığını ayırt etmem için ? @Polat Şaşmaz @takas

bıldırcından fayda yok onu geç doğuyla sen kaldınız geriye bu iş seni çok uğraştıracak mı aga uğraştıracak sa yapma kimsenin uğraşmasını istemeyiz. mesela 1 bölümü kaç dakkada yüklersin

Kumarhane baskını kaçıncı bölümdü ve hangi sahneye dikkat etmem lazım orjinal olup olmadığını ayırt etmem için ? @Polat Şaşmaz @takas
20.Bölüm son sahne. Lambalarin dususu degisik olacak elektrik sesleri falan gelecek en sonunda Polat Cakir Memati gozukecek Cakir deryaya bakin diye bitecek aga. Muzige degil sahneye dikkat et bu sekil olmayacak