Polat Şaşmaz
Favori Üye
hayırlı olsun aga o iş sizin ben anlamam upload muploadEkli dosyayı görüntüle 48777
Agalar sipariş verdiğim bölümler bugün elime ulaştı. Ama sadece DVD'de açılıyor menü falan var PC'de açamadım yeni bir dvd programıyla deneyeceğim VLC gibi bir programla belki açılır. Ne zaman uploadlamaya başlarız ? @Since2011 @takas
Bu sefer tutturamadikBolum sonunda Memati Ersoyu gomecek![]()
Eyvallah aga sağolasın.hayırlı olsun aga o iş sizin ben anlamam upload mupload![]()
abi çapımız yetmiyor napalımHadi be kardeşim halledin şu işi beraber seyredip yorumlaşalım)
Tamam aga en kısa zamanda hallediyoruz. Ben kargo bekliyordum aksaklıklar oldu kartın limiti dolmuş falan filan bi ton uğraştım. Bugün uğraşacağım bunun için.abi çapımız yetmiyor napalımherkes taşın altına elini koysun sürekli geçiştiriyoruz @Master.1000 @Doğu @Polat Şaşmaz
Uğraş yoksa Ankara'ya sırf kulağını çekmek için gelirim haberin olsunTamam aga en kısa zamanda hallediyoruz. Ben kargo bekliyordum aksaklıklar oldu kartın limiti dolmuş falan filan bi ton uğraştım. Bugün uğraşacağım bunun için.
Gel abim başımın üstünde yerin varUğraş yoksa Ankara'ya sırf kulağını çekmek için gelirim haberin olsun
Ulan yazın hava atıyordun şunu indirdim bunu indirdim diye iş başa düşünce mi bilgisayarın bozuldu bıldırcın 😉)))))Bana bakma abi benim bilgisayarin anakarti yandi 600 tl istiyolar. Mayista yeni bilgisayar alip eksik olan bolum varsa tamamlarim belki
bıldırcına işimiz düştü ya süründürür biziUlan yazın hava atıyordun şunu indirdim bunu indirdim diye iş başa düşünce mi bilgisayarın bozuldu bıldırcın 😉)))))
Yok abi oyle bir niyetim yok kis tatilinde indirdigim orjinal bolumler falan hepsi gitti yaUlan yazın hava atıyordun şunu indirdim bunu indirdim diye iş başa düşünce mi bilgisayarın bozuldu bıldırcın 😉)))))
Canın sağolsun abi
Yürü git lan burdanCanın sağolsun abi![]()