Aynısını yaşıyorum aga..aga bu hayatta en çok istediğim şeylerden biri bir abim ve ablam olmasıydı malesef yok en büyük olmak hiç iyi değil bir yol gösterenimiz yok
Aynısını yaşıyorum aga..aga bu hayatta en çok istediğim şeylerden biri bir abim ve ablam olmasıydı malesef yok en büyük olmak hiç iyi değil bir yol gösterenimiz yok
abi youtube da vadi bölüm ve fragmanlarının altına yorum yapan Efe Avcı diye biri var belki dikkatini çekmiştir yorumları baya beğeni alıyor
Valla çok memnun oluruz 2. @-KADİR- yolda diyorsun 😉abi youtube da vadi bölüm ve fragmanlarının altına yorum yapan Efe Avcı diye biri var belki dikkatini çekmiştir yorumları baya beğeni alıyor
onunla konuşup buraya getirebilirim yorumları çok güzel çok sağlam bir vadici. bize hemen ayak uydurur
abi kadir kardeşim gibi kimse olamaz onun yeri apayrıdır ama efe avcı da sağlam birine benziyor youtubea giriş yapıp mesaj atacam tabi öyle bir özellik varsaValla çok memnun oluruz 2. @-KADİR- yolda diyorsun 😉
Aynen aga senden benden daha saglam Vadici. Her Vadi videosunun altinda muhakkak yorumunu gorurum. 10 numara yorum yapiyor.abi kadir kardeşim gibi kimse olamaz onun yeri apayrıdır ama efe avcı da sağlam birine benziyor youtubea giriş yapıp mesaj atacam tabi öyle bir özellik varsa
size bişey anlatacam geçen okulun internet merkezindeyim bi çocuk kalktı ben geçtim masaya. gmaile giriş yapmış youtube a o şekilde girmiş. baktım açık unutmuş tabi karıştırmak bize yakışmaz ama girdim vadinin resmi kanalına abone oldum sonra bikaç vadi sayfasına daha abone olup çıkış yaptım 1 üye 1 üyedir
bende resimler gözükmüyor aga yav ne paylaştın
Tam senlik bişey nasıl açılmıyor aga geç pcden baktuncayla abidin öldürecek beni süper ötesi komedi bunlar ya ulan keşke geri dönseler
abuzer zaten ayrı bir efsane
bende resimler gözükmüyor aga yav ne paylaştın
zaten pc deyim gözükmüyor resimler sorun varTam senlik bişey nasıl açılmıyor aga geç pcden bak
tarayıcıda sorun var galiba explorer dan girip baktım harbiden aga ya harcıyolar adamı resmen vadinin efsanesi pala burda kestane rolü çok kötüNasıl yaa aga sen görebiliyormusun? @Polat Şaşmaz
tarayıcıda sorun var galiba explorer dan girip baktım harbiden aga ya harcıyolar adamı resmen vadinin efsanesi pala burda kestane rolü çok kötü
Bugün kaplan getirtmişler sen kesin izlemişsindirtarayıcıda sorun var galiba explorer dan girip baktım harbiden aga ya harcıyolar adamı resmen vadinin efsanesi pala burda kestane rolü çok kötü
yok aga halı saha vardı geç geldim eve yoksa izlerdimBugün kaplan getirtmişler sen kesin izlemişsindir
Normalde vadi konusunda bu tür yorumları yapan biri değilim ama ismim zikredildiği için son kere konuşmayı uygun gördüm.Şimdi müsait değilim bütün yorumları okudum evet takas kızıp biraz fazla ileri gitmiş ama senle papuleooo da fazla alınganlık yapmışsınız kimsenin d bakır halkına bişey dediği yok