Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi youtube da vadi bölüm ve fragmanlarının altına yorum yapan Efe Avcı diye biri var belki dikkatini çekmiştir yorumları baya beğeni alıyor
onunla konuşup buraya getirebilirim yorumları çok güzel çok sağlam bir vadici. bize hemen ayak uydurur
Valla çok memnun oluruz 2. @-KADİR- yolda diyorsun 😉

Valla çok memnun oluruz 2. @-KADİR- yolda diyorsun 😉
:F abi kadir kardeşim gibi kimse olamaz onun yeri apayrıdır ama efe avcı da sağlam birine benziyor youtubea giriş yapıp mesaj atacam tabi öyle bir özellik varsa :D

size bişey anlatacam geçen okulun internet merkezindeyim bi çocuk kalktı ben geçtim masaya. gmaile giriş yapmış youtube a o şekilde girmiş. baktım açık unutmuş tabi karıştırmak bize yakışmaz ama girdim vadinin resmi kanalına abone oldum sonra bikaç vadi sayfasına daha abone olup çıkış yaptım :D 1 üye 1 üyedir :D

:F abi kadir kardeşim gibi kimse olamaz onun yeri apayrıdır ama efe avcı da sağlam birine benziyor youtubea giriş yapıp mesaj atacam tabi öyle bir özellik varsa :D

size bişey anlatacam geçen okulun internet merkezindeyim bi çocuk kalktı ben geçtim masaya. gmaile giriş yapmış youtube a o şekilde girmiş. baktım açık unutmuş tabi karıştırmak bize yakışmaz ama girdim vadinin resmi kanalına abone oldum sonra bikaç vadi sayfasına daha abone olup çıkış yaptım :D 1 üye 1 üyedir :D
Aynen aga senden benden daha saglam Vadici. Her Vadi videosunun altinda muhakkak yorumunu gorurum. 10 numara yorum yapiyor.

tarayıcıda sorun var galiba explorer dan girip baktım harbiden aga ya harcıyolar adamı resmen vadinin efsanesi pala burda kestane rolü çok kötü
68a48ac6d42c062e0f000030ed174a68.jpg

Şimdi müsait değilim bütün yorumları okudum evet takas kızıp biraz fazla ileri gitmiş ama senle papuleooo da fazla alınganlık yapmışsınız :( kimsenin d bakır halkına bişey dediği yok
Normalde vadi konusunda bu tür yorumları yapan biri değilim ama ismim zikredildiği için son kere konuşmayı uygun gördüm.

Kimse kalkıpta benim şehrimin halkını pkklı olarak görmesin. Çünkü biz pkklı değiliz. Hdp bilmem yüzde %80 almış ama nasıl almış? Bilinmezken yorum yapılıyor biz bunları sihneye çekemeyiz. Vatanseverin kralı gelsin Diyarbakır'ın herhangi bir köyünde Hdp dışında bir partinin propagandasını yapsın bende şerefsizin önde gideniyim. Yok yok yapamıyorsunuz, kendiniz için sevdikleriniz için yapamıyorsunuz... Çoğu tarikat önderleri bile korkudan hdp dedi halk ne yapsın... En basitinden içinizden biri gelip misafirim olsun hatta hepiniz gelin eğer görüşünüz değişmezse haklısınız biz haksızız deyip geçecem...

Bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum benim bu halkın da görüşüm belli isteyen silsin isteyen engellesin bu konuda tavizim yok çok net söylüyorum silin konuda burada bitsin.

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking